2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
من يه كيست داشتم ٢٨ ميل ميگفتن اندومترياست ديفرلين كه زدم، از بين رفت! علايم ديگه رو هم ندارم دو ...

برا منم ظاهرا هیچی غیر این دردهای پریودی نبود گواه بر آندومتریوزم.....

ولی چک که کردم با معاینه تشخیص داد دکترم.....

شکر خدا درمان شدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما خویش فرما میخواستیم بشیم چون شرکت داریم ولی تایپیک زدم بچه ها خیلی راهنمایی کردن گفتن بیمه اختیار ...

بیمه ایرانیان خدمات خوبی داره زن و شوهر باید بیمه بشن و نفری ۲۶۰ هزار تومان میشه ،من چند روز قبل، حتی سرم ivig   تونستم تایید بگیرم،امروز بقیه داروها رو رفتم داروخانه شهید کاظمی و بازم داروهام تایید شد

عزیزم میدونم برا تعیین محل درست انتقال جنین استفاده میشه..... حالا کاربردای دیگه شو نمیدونم..... چ ...

🙏🙏❤یه سوال دیگه دارم 

انتقال من میشه ۱۹ پریودیم بنظرتون دیر نیست

واقعا چرا دکترا هرکی ذخیره ش کم بشه میگن اهدایی تا وقتی ذخیره صفر نشه امیدهست.انشالله با تخمک خودت ب ...

مرسی عزیزم 

اگه من میدونستم تخمک اهدایی چه نفعی برای مراکز ناباروری داره خیلی خوشحال میشدم 

ابن سینا اولین جایی بود که من رفتم وگفتن اهدایی منم خیلی ناراحت شدم اون زمان و اومدم

اتفاقا دیروز زنگ زدن که کجایید قرارشد ازمایشاتو بدید بیاید گفتم شما گفتید اینجوری گفت شماهم گفتیدنه از خودم بگیرید حالا بیا 

گفتم منکه رفتم نیکان ولی از اونجا هم راضی نیستم من بیام ازمایش مجدد نمیدم ها گفت باشه همونا که اونجا انجام دادی بیار گفتم ببینم چی میشه 

انا جان وقت گرفتم ولي چهارشنبه هست دكتر پادمهر تو تاپيك ها خوندم كه دوشنبه ها هستن درسته؟ زمانشو ...

نه چهارشنبه هم بود، خب ميگفتي كه با پادمهر ميخواي كه دقيق برات با خودش وقت ميزاشتن

...
وضعیت همسرم تعداد آز 80و تحرک بین 40تا 50.خودمم pco که لاپرا کردن و اندومتریوز هم در آوردن.دارو هم ف ...

عزیزم نمیشه گفت چقدره.....

امید امیده دیگه.....

کم و زیاد نداره....

تو زیاد امید داشته باش.....

انشالله ماه اول میگیره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وضعیت همسرم تعداد آز 80و تحرک بین 40تا 50.خودمم pco که لاپرا کردن و اندومتریوز هم در آوردن.دارو هم ف ...

آز همسرت مرکز ناباروری بوده؟

اگه سوالم تکراریه معذرت میخوام.....

برا منم ظاهرا هیچی غیر این دردهای پریودی نبود گواه بر آندومتریوزم..... ولی چک که کردم با معاینه تشخ ...

اناجان پادمهر معاينه كرد گفت كف لگن جزززئي يه چيزايي داري يعني گفت در اون حد نيست كه بگم هيچ چي نداري يه چيزايي داري ولي بايد بري سونو تا دقيق تر بهت بگم، شمام سونو فرستاده بود؟  گفتم داشته باشم چي؟ گفت عمل نميكنيم چون بچه اولته مگر اينكه خيلي منفي شي، الان چيكار كنم؟

...
🙏🙏❤یه سوال دیگه دارم  انتقال من میشه ۱۹ پریودیم بنظرتون دیر نیست

نه نرماله، خيليا اينجا ١٩هم بودن، هاناجونم كه مثبت شده ١٩ سيكلش بود انتقالش،، خيالت رااااحت،،، تو آماده ي مامان شدن باشششششش🌹

...
پرپر جان چند ماه بعد لاپرا باردار شد؟؟؟؟شما چقدر بعدش میکرو شدی؟؟؟

عزیزم پرپر جون فکر کنم سه ماه بعدش.....

منم به ماه طبیعی امتحان کردم بعدش دیگه جرات نکردم منتظر بمونم سریع پانکچر و انتقال.....

من اواخر مهر لاپرا و اوایل بهمن انتقال جنین داشتم.....

شکر خدا باردار شدم......

بعد دخترمم هنوز یه سال و نیمشم نشده بود طبیعی باردار شدم......

خب از دیواره چرا نمونه گرفتن؟؟؟بخاطر این که ضخامتم کم بود یا دلیل دیگه ای داره؟

نه عزیزم دلیل بر وجود مشکل نیست.....

معمولا نمونه رو میگیرن.....

🙏🙏❤یه سوال دیگه دارم  انتقال من میشه ۱۹ پریودیم بنظرتون دیر نیست

عزیزم اتفاقا عالیه زمانش 

ان شاالله که مامانی🍃

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!