2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046758 بازدید | 684546 پست
ذخیرم قبل پاکچر خوب بود الان نمیدونم هایپرم که شدم فکر کنم حسابی افت کرده,اگه خدا بخواد با دکتر پادم ...

نه افت نمیکنه اگر نرمال باشه مقدار کمی ازش کاسته میشه

خوب جنین اضافه هم میاری عزیزم

خیالت راحت دوستم با سرعت داری به مامان شدنت نزدیک میشی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها جواب گرفتم مثبت شد خداروهزارمرتبه شکر😘😘🌷🌷🌷😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 روز سیزدهم ...

مبارک خانم خانمها

خدا رو شکر 

هزار ماشالله چشم نخوره این تایپینگ که داره میترکونه👍🙏

خیلی هم نرمال و عالیه مامان خانم✌🌺

مامانای حال و آینده، دوستای مهربونم، من چند روز بود تاخیر داشتم، بیبی زدم مثبت شدم😍😍😍😍زیر 20 ثان ...

خييييللللللييييييي مباركههههههه😍😍😍😍😍 بار اولت بود كابرگولين ميخوردي يأسي؟

...

بچه ها ممكنه منو هركي ميتونه راهنمايي كنه؟؟ من ميخوام برم پيش يه دكتري كه خودمو تقويت كنه،،، دكتر گيلدا عميد وقت دارم امروز،،، پيش عميد برم يا يه باره همه انرژيمو بزارم برم پيش پاكروش؟؟؟؟؟

...
شیطونه میگه منم برم بی بی چک بخرم🙈😎😉

نبینم با شیطون دست به یکی بشیا!!!!!

مامانی بذار دیرتر ذوق کنی....

منتظر ذوق کردن موندن خودش ذوق داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه ماما جواب ازمایشمو دید با تعجب بهم گفت این ازمایشو کی دادی گفتم امروز گفت حتما چهلو هشت ساعت ب ...

نه بابا جو گیر میشن که ما هم حالیمون

خیالت راحت که مامان شدی

جشن و شادی کن و فکرهای بد ممنوع⛔

مرسی عزیزم😘😘 ببخشید شما میدونی چرا تاکید دارن ک چهل و هشت ساعت بعد باز ازمایش بدم؟

بوا اینکه ریتم رشد رو ببینی.....

معمولا بعد ۲۴ الی ۴۸ ساعت ۱/۶ الی ۲ برابر میشه بتا.....

اگه رشد معقول باشه میتونه نشونه یه بارداری سالم باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اخه ماما جواب ازمایشمو دید با تعجب بهم گفت این ازمایشو کی دادی گفتم امروز گفت حتما چهلو هشت ساعت ب ...

شاید چون زود دادی تعجب کرده و اونجوری گفته....

عزیزم من از روز اول تا روز هفتم انتقالم سه تا آمپول هاش سی جی داشتم..حتما میدونین که بی بی چک رو مثب ...

عزیزم من یادمه یکی از دوستان دقیقا دو روز قبل آز بتاش ۲۵ یا این حدودا بود.....

یعنی بعد دو روز اثرش رو آز انقدر بوده پس فکر نکن بعد ۶ روز اثرش خیلی میمونه.....