2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684549 پست
خخخخ.. شیطون بی ادب😉😉😁 امروز آزمایششه... اما هنو نیومده خبر بده. ان شاءالله که غرق شادیه😍😍😍 ...

انشالله ک زودتر بیادخبر بده و مارو هم تو خوشحالیش سهیم کنه...و پنجشنبه هم واس خودت بترکونیم  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
انشالله ک زودتر بیادخبر بده و مارو هم تو خوشحالیش سهیم کنه...و پنجشنبه هم واس خودت بترکونیم   & ...

ممنوووووووووونم مهررررررررررربوووووووون😚😙😍😗😗😗😘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها جواب گرفتم مثبت شد خداروهزارمرتبه شکر😘😘🌷🌷🌷😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 روز سیزدهم ...

خدا رو شکر❤️🙏🙏😍 بازم تبریک میگم. الهی دوران بارداری خوبی داشته باشی❤️

عزیزم عالیه دیگه این دفعه ناشکری کنی واقعا میزنمت شوخیم ندارم!!!!!!

اخه ماما جواب ازمایشمو دید با تعجب بهم گفت این ازمایشو کی دادی

گفتم امروز

گفت حتما چهلو هشت ساعت بعد باز تکرار کن

منم رفتارشو دیدم یکم شک کردم ک چرا اینجوری کرد

برای همین گفتم بیام از بچه ها بپرسم مگه چیز غیر طبیعیه تو ازمایشم ک انقدر تعجب کرد

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
اگر منفی شد؟ مگه روی بی بی چک هاله ننداخته؟ واقعا تعجب میکنم از این همه ناشکریی برو ازمایش بده دخ ...

عزیزم من از روز اول تا روز هفتم انتقالم سه تا آمپول هاش سی جی داشتم..حتما میدونین که بی بی چک رو مثبت کاذب میکنه..امروز تازه شش روزه که از آمپولم میگذره و صد درصد اثز آنپول هنوز توی خون و ادرارم هست...من تموم احتمالات رو دارم میگیرم اتفاقا ناشکری نمیکنم کمر همت بستم هر جوریه حقم رو از خدام بگیرم..امیدوارم هاله بی بی هامم مثبت واقعی باشه که نخوام بیشتز اذیت بشم

مرسی عزیزم😘😘 ببخشید شما میدونی چرا تاکید دارن ک چهل و هشت ساعت بعد باز ازمایش بدم؟

عزیزم.نگران.نباش به همه میگن 48ساعت بعد تکرار کن.میخوان روند رشد بتا رو بدونن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

خانما 

هزینه تخمک کشی با انتقال جدا هست ؟

من الان ۵ تومن باید بریزم به حساب بیمارستان 

باز برای انتقالم باید پول واریز کنم ؟؟؟😬

هزینه فریز چندِ؟؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
مامانای حال و آینده، دوستای مهربونم، من چند روز بود تاخیر داشتم، بیبی زدم مثبت شدم😍😍😍😍زیر 20 ثان ...

خداروهزارمرتبه شکر 

خییییلی خوشحال کنندست این حجم از خوشحالی الحمدلله خدایا شکرت😍😍😍😍

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان