2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
سلام بچه ها جواب گرفتم مثبت شد خداروهزارمرتبه شکر😘😘🌷🌷🌷😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 روز سیزدهم ...

عزیزم عالیه دیگه این دفعه ناشکری کنی واقعا میزنمت شوخیم ندارم!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامانای حال و آینده، دوستای مهربونم، من چند روز بود تاخیر داشتم، بیبی زدم مثبت شدم😍😍😍😍زیر 20 ثان ...

ای جونم... مبارکت باشه عزیزم🌸🌻🍃🍀

خیلی خوشحال شدم .. نوش جونت باشه این معجزه❣

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رحمت شون کنه بانو جان حتما جاش تو بهشتِ که یه فرشته مهربونی مثل شما ازش تعریف میکنه خدا این آد ...

فدات عزیزم....

لطف داری.....

تنها کاری که تونستم براش انجام بدم این بود ازتون بخوام براش دعا کنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها من بعد پانکچر و هایپر شدنم وقتی میخوابم پشتم درد میگیره از معدمه چیکار کنم خوب بشه قبل از عملم میخوام خوب بشه اگه کسی تجربه داره بگه ممنون میشم💞 

خدا جونم شکرت...
عزیزم بذارین پریود طبیعی بیاد.... دختر مگه به خاطر ضخامت سیکلت کنسل نشد؟ زعقرون دیگه نخور عزیزم... ...

اره عزیزم بخاطر ضخامت کنسل شد ولی اخرین سونو گفت ضخامتت خیلی خوبه هنوزم موندم چرا سر سری رد کردن 

اولین باره اینطوری پریود میشم همیشه لک داشتم بعدش کامل پریود میشدم الان وقتی خودمو پاک میکنم میبینم نمیدونم چم شده 🥺

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دوستای گلم دیدم امروز خبرای خوب بود دلم نیومد ازتون این درخواستو بکنم.... منتظر شدم ساعت ۱۲ رو رد ک ...

خدا رحمتشون کنه آنا جون.

روحشون قرین آرامش.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام عزیزم... من دکتر بهنام نصیری رو پیدا کردم.حالا امروزمادرم و همسرم رفتن ببینن چطورن...🌻 البته ...

منم باید یه برنامه بذارم برم.....

دکتر رفتن با دو تا بچه خیلی برام سخته.....

منم باید یه برنامه بذارم برم..... دکتر رفتن با دو تا بچه خیلی برام سخته.....

الهی تنت سلامت باشه همیشه🍃🍀

خاله قربونشون بره🌸🌻 کمکی بود در خدمتم❣

شیر رو اگر گیرت میاد شیر بز بخور دوغ هم با نعنا بخور با چایی خرما یا عسل بخور باعث میشه سردی ت خن ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

منم عاشق کته ماستم 😓 خوب شد گفتی ..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
وااای الهامی تو مگه قرارنبود اینماهو طبیعی اقدام کنی..دختر زعفرون خوردنت چیه دیگه ..عزیزم انشالله ک ...

🙈🙈🙈 خواهر کرم کرم دارم 😂

تست زدم ولی کلا سفید بود 😒

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دوستای گلم دیدم امروز خبرای خوب بود دلم نیومد ازتون این درخواستو بکنم.... منتظر شدم ساعت ۱۲ رو رد ک ...

روحش شاد 

تسلیت میگم عزیزم 💔💔

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام بچه ها جواب گرفتم مثبت شد خداروهزارمرتبه شکر😘😘🌷🌷🌷😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 روز سیزدهم ...

مبارکت باشه عزیز دلم🌸🌻🍃🍀

نوش جونت مامانی.

التماس دعا❣

الهی تنت سلامت باشه همیشه🍃🍀 خاله قربونشون بره🌸🌻 کمکی بود در خدمتم❣

فدات عزیزم.....