2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046542 بازدید | 684523 پست
عزیزم به نظرم سریع زیر بار عمل نره..... چون خیلیا بعد عمل تغییری ندیدن.... آز اسپرمشو میذاری؟ مور ...

آنا جان بنظرت با مورفوي 2.5%  امكان بارداري طبيعي هست؟ 

البته تعداد حدود 50 ميليون در هر سي سي و تحرك گريد a,b با هم 20%

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
آنا جون ازمایش پرولاکتین بخام بدم دارویی چیزی رو.جواب تاثییر نداره..چون واسه کیستم دارم روکین میخورم ...

روکین نمیدونم کارش دقیقا چیه.....

زنگ بزن از آزمایشگاه بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها  یه سوال دارم لطفا زود جواب بدین چون باید برم آزمایشگاه دکتر یه آزمایش غلظت خون بر ...

عزیزم معمولا میگن دو هفته باید از آسپرین بگذره بازم زنگ بزن از آزمایشگاه یا دکترت بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان بنظرت با مورفوي 2.5%  امكان بارداري طبيعي هست؟  البته تعداد حدود 50 ميليون در هر ...

عزیزم آخرین آز اسپرم همسرم بعد کلی رعایت مورفو یک و تعداد ۱۲ و تحرک تند ۵ و کند حدودای بیست فکر کنم بود.....

که بعدش سومین میکروم گرفت و دخترم رو خدا بهم هدیه داد....

بعد دخترم همسرم دیگه هیچیو رعایت نکرد و چون قصد بارداری مجدد نداشتیم حتی یه فولیک اسیدم نخوردیم.....

اما من طبیعی باردار شدم.....

پس خدا بخواد نشد نداریم.....

هیجانزده شدم برم😂😂مرسی مهربونم

برو عزیزم مطمئنم خوش خبر برمیگردی!!!!!

به خدا دیگه زدن داریا..... توروخدا انقدر انرژی غیر + نفرست براشون..... اونا کیفشون کوکه اگه مامانش ...

چشم چشم

پن غلط بکنم انرژی منفی بفرستم براشون...جیگولیای من یکیتون حداقل بمونین  جونمم براتون میدم

روکین نمیدونم کارش دقیقا چیه..... زنگ بزن از آزمایشگاه بپرس.....

انا جون مشابه ال دی هست..چون بهم نمیساخت روکین.میخورم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام انا جون ،،،با اون بلای که من سر خودم اوردم با زاج،،،خداروشکر امروز دکتر گفت پولیپ نداری واندومم ...

پس خدا رشکر،اون بلابرات خیر بوده وپولیپت ر ازبین برده

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بچه ها یه سوال رزماری طبعش گرمه و فکر کنم خوب نباشه برای بعد انتقال. اما می خواستم بدونم میشه از جو ...

میخوای به ریشه مو بزنی برچه کاری؟ به منم بگو من کچل شدم😂دیگه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ن گلم شیرازم . ن انتقال ندادم ضخامتم کم بودش دیگه کنسل شد . این ماه دکتر بهم داروهای تحریک تخمک داده ...

انشاله رفته بالا.

دکترت کیه؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،