2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046666 بازدید | 684535 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وااااااای عزیز دلم خیلی خیلی برات خوشحال شدم. ان شالله آزمایش هم که میدی یک بتای خیلی بالا داشته باش ...

ممنونم مارال جان. الهی که زودتر به نتیجه برسی دوستم.

عزیزم مثبت نگری و داشتن آرامش خیلی مهمه .نمیخوام بگم من صد در صد رعایت کردم ولی سعی خودمو کردم

در مورد تغذیه و این جور چیزا یه سری توضیحات دادم .اگر بازم سوالی داشتی در خدمتم

تی تی جون کجایی خوب سرگرم شدی با نی نی هات ان شاء الله با یک بتای تپلی خوشحالمون کنی

آلا جون دیروز سرگیجه و تهوع شدید داشتم...درحال مرگ بودم...خیلی خیلی وحشتناک بود حالم...دعا کن برام خواهر💕

آلا جون دیروز سرگیجه و تهوع شدید داشتم...درحال مرگ بودم...خیلی خیلی وحشتناک بود حالم...دعا کن برام خ ...

به حق امام زمان (عج ) با دست پر میای و خوشحالمون می کنی 

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
نمیدونم اولین بار این از رو دادم.... اره خود دکتر انجام میده........ شما چطدر شد ضخامتت رفت بالا؟ ...

ن گلم شیرازم . ن انتقال ندادم ضخامتم کم بودش دیگه کنسل شد . این ماه دکتر بهم داروهای تحریک تخمک داده گفته شاید همزمان با تحریک تخمک ضخامت هم بالا بره . برام دعا کن فردا سونو دارم . 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
ممنونم مارال جان. الهی که زودتر به نتیجه برسی دوستم. عزیزم مثبت نگری و داشتن آرامش خیلی مهمه .نمیخو ...

مرسی عزیز دلم. من برای انتقالهای قبلیم سعی کردم آرامش داشته باشم و به چیزی فکر نکنم. ولی بازم منفی شدم

سلام خانما لطفا اگه کسی تجربه مشابه داره راهنماییم کنه

کسی تو سیکل لانگ برا آی وی اف هست یا بوده؟من اولاشم ینی ال دیمو خوردم سوپرفکتمم امروز ۱۴روز میشه که زدم و فردا وفت سونوی دوم رو دارم روز سونو دیگه نباید امپول رو بزنم؟

توی بروشورش نوشته آمپولای تزریقی رو تا قبل اچ سی جی قطع نکنین و از طرفی نوشته تا ۱۴روز ادامه بدید و روز ۱۵تزریق بیاید سونو.نوشته توجه کنید که تا روز مراجعه برای سونوی مجدد امپول رو قطع نکنید

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام بچه ها بعداز تجربه ی تلخی که داشتم ودوقلوهاموازدست دادم دوباره چهارشنبه انتقال دارم برام دعا کن ...

ایشالا ک چهارشنبه جنینای گوله برفیتو انتقال میدی و تا آخرش هم میچسبن ب دل مامانشون