2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046619 بازدید | 684533 پست
😍😍😍😍😍خيلي خوشحالم برگشتي لاله جون، قدم گل پسرت مبارك😘

ممنون عزیزم
ان شاء ا... قدم پسرم برای اعضای گروه هم خوب باشه و نی نی ها یکی یکی بیان تو دل مامانهاشون

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
تبریک میگم عزیزم. انشاالله نامدار باشه و جشن دامادی بگیری برای گل پسر. 

ممنون عزیزم
البته اگه بشه با این اوضاع به عروسی گرفتن هم فکر کرد :((

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدارو شکرررررررر همه چی ختم به خیر شده..... قدم نو رسیده مبارک..... عزیزم نمیدونم از کی نبود ...

ممنون انا جون
بله خدا رو شکر به خیر و خوشی تموم شد

اتفاقا خیلی خیلی به یاد روشانیلو بودم
همه چیز خوبه ؟ دختر گلش حالش خوبه؟

تبریک میگم قدم گل پسرتون پر از خیرو برکت .با ناز پدرو مادرش بزرگ شه وبهترینها براش رقم بخوره😍😘

ممنون عزیزم
ان شاء ا... همه ی بچه ها عاقبت به خیر و خوش روزی بشن

ممنون عزیزم البته اگه بشه با این اوضاع به عروسی گرفتن هم فکر کرد :((

سلام لاله جون خوبي عزيزم ؟ من اصلا نفهميدم شما كي پست گذاشتي ، خوبي خانمي ؟ گل پسرت خوبه ؟ ان شا الله همه دوستان وقتي غيبت دارن غيبتشون به خاطر سرگرم شدن به ني ني هاشون باشه مثل شما .

لاله جان قدم نو رسیده مبارک حسابی سرگرم باش که الان الحمدالله بعد کلی سختی وسط بهشتی خدا رو شکر که ...

ممنون عزیزم
والا سرگرم که چی بگم
تمام وقتمون رو پر کرده تا جایی که بعضی وقتا علی سر کار هم نمیره

ان شاء ا... قسمت همگی بشه تا ببینین چی بگم

دوستای گلم دیدم امروز خبرای خوب بود دلم نیومد ازتون این درخواستو بکنم.... منتظر شدم ساعت ۱۲ رو رد ک ...

آنا جون براشون فاتحه خوندم ، ان شا الله روحشون قرين آرامش باشه و محشور بشه با بهترين بندگان خدا ، خدا به شما هم صبر و آرامش عطا كنه .

سلام لاله جون ، خدا رو شكر كه به سلامت پسرت رو در آغوش گرفتي ، ان شا الله قدمش پر از خير و بركت باشه ...

ممنون عزیزم
منم امیدوارم شما به سلامت و راحتی دوران بارداریت رو طی کنی و به سلامت عزیزت رو در آغوش بگیری

@لاله_سرخ     عزیزم تبریک میگم.قدم نی نی کوچولو سرشار از عشق و برکت و خوشی باشه.امید ...

ممنون عزیزم
ان شاء ا... همه ی بچه ها کنار پدر مادر با عشق  و امید زندگی کنن

عزيزم خدا رحمتش كنه و به همه بازمانده هاش و شما صبر بده و به دل هاتون آرامش

عزيزم ببخشيد من فكر ميكنم فراموش كردم به شما براي پدرتون تسليت بگم ، ان شا الله خدا بهتون صبر بده و روح پدر بزرگوارتون قرين در آرامش باشه .

سلام دوستان
امیدوارم همگی خوب باشین
نمیدونم دقیقا چند وقت از اخرین پیامم گذشته
فقط یادمه خبر بارداریم رو دادم بعد از چند روز

از ابراز محبتو تبریکهاتون بسیار ممنونم
من از روی اعلان ها جواب پست هایی که روی پیام من ریپلای کرده بودن رو دادم ، امیدوارم کسی رو از قلم ننداخته باشم

از خبر مادر شدن دوستان عزیز و زایمان روشانیلوی عزیز خیلی خیلی خوشحالم
دیگه اینکه این  چند وقت به یاد همه بودم اما بچه داری و کار خونه و کار بیرون هیچ وقتی برام نمیذاشت تا بیام سر بزنم
شبا هم اصولا ساعت 2 یا 3 میخوابم
خیلی سخته و واقعا قبلا اصلا فکرش هم نمیکردم این قدر سخت بگذره
اما خب خدا رو شکر ، بلاخره این سختی ها هم میگذرن
در اوج سختی به یاد همه تون هستم و دعا میکنم این سختی ها جایگزین انتظارهاتون بشه

انا جون یه دست مریزاد هم باید به شما بگم
هر روز به این فکر میکنم که من چطور نمیتونم یه سر بزنم به تاپیک اما انا جون جواب تمام پست ها رو هم میده
واقعا خدا بهت قوت بده عزیزم

دیگه فعلا چیزی یادم نمیاد
فقط خوشحال میشم دوستانی که تو این مدت مامان شدن رو پیامم ریپلای کنن و خبر بارداریشون رو بدن

دوستای گلم دیدم امروز خبرای خوب بود دلم نیومد ازتون این درخواستو بکنم.... منتظر شدم ساعت ۱۲ رو رد ک ...

الهییییییییییی دورت بگردم، ایشالله جاش بهشت باشه، نمیدونم چی بگم که از غمت کم بشه، فقط بدون با ناراحتیت ناراحت میشیم چون تو از بهترین دوستهای ما هستی