2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046767 بازدید | 684547 پست
نه منظورم تو انتقال جنین چه روزهایی می تونه لانه گزینی باشه؟؟؟

اونم مثل همینه دیگه.اگه جنین چند روزه و بلاست و اینا باشه کمتر از یک هفنه از انتقال.چون بخشی از رشدش رو قبل از انتقال کرده

السلام علی الحسین💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم، من متوجه نشدم دکترم گف نزدیکی داشته باشم یا نه! دل دردم خوب شده مشکلی ندارم، میگم اگه ...

عزیزم از دکترت بپرس حتما..خیلی ها بعد پانکچر تو اون دوره ی استراحت هایپری باردار شدن ..من خیلی اوضاعم خراب بود دکتر ممنوع کرد.به یه خانمه دیگه که هایپر شده بود دکتر گفت نزدیکی داشته باشید ولی خیلی عمیق نباشه و بااحتیاط..باز از دکترت بپرس حتما

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام خانما لطفا اگه کسی تجربه مشابه داره راهنماییم کنه کسی تو سیکل لانگ برا آی وی اف هست یا بوده؟من ...

به نظرم اگه تزریق سینافکتت صبحه و ویزیتت عصر روز ویزیتم تزریقتو انجام بده بعد برو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانمها صبحتون بخیر من دیروز روز 6 انتقالم بود و لک قرمز دیدیم ممکنه به خاطر چی باشه؟؟؟؟

انشالله برا لانه گزینی بوده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان من هراز گاهی پهلوی چپ یا پهلوی راستم میسوزه و تیر میکشه در حد چند ثانیه.‌.میتونه ب خاطر عفون ...

به نظرم اول یه تست ادار بده....

چون عفونت ادرارز مهمه...

اگه نبود اون وقت بیشتر بررسی میکنی....

اما خودتو نگران نکن....

اواخر عفونت ادراری حساسیتش بیشتره....

رفتم که دستشوی خون روشن رو دستمال بود بعدش دیگه یه بار هم رفتنی خیلی کم بود بعد اون دیگه هیچی ندیدم

احتمالا همون لانه گزینیه اگه تکرار شد به دکترت بگو نیاز باشه شیاف میده....

ضمنا استراحتتم نسبتا بیشتر کن و احتیاط کن....

لک لانه گزینی چه روزهایی می تونه باشه؟؟؟؟

دقیق نمیشه گفت ولی این پستو بخون.....

یه تخمینی زده....

نه منظورم تو انتقال جنین چه روزهایی می تونه لانه گزینی باشه؟؟؟

یکی دوروز دیر تر امکانش هست بازم
روزهای بعد از انتقال جنین سه روزه :
1.جنین به رشد ادامه می دهد و از مرحله 6-8 سلولی به مرحله 16 سلولی به نام مورولا می رسد
2.تقسیم سلولی ادامه دارد و جنین از مرحله مورولا به مرحله ی بلاستوسیست (حدودا100) سلولی می رسد.
3.بلاستوسیست شروع به خروج از پوسته ی خود می کند که به این کار هچینگ می گویند.
4.مرحله ی هچینگ ادامه دارد و جنین شروع به چسبیدن به دیواره رحم می کند.
5.چسبندگی بلاستوسیست به دیواره رحم عمیق تر می شود و لانه گزینی شروع می شود.
6.لانه گزینی در دیواره رحم ادامه می یابد.
7.لانه گزینی کامل می شود، تمایز جفت و جنین شروع می شود.
8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون می کند.
9.تداوم رشد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون.
10.تداوم ر شد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون.
11. مقدار BHCG در خون به حدی میرسد که با آزمایش خون قابل شناسایی باشد.

روزهای بعد از انتقال جنین پنج روزه :
1. بلاستوسیست شروع به خروج از پوسته ی خود می کند که به این کار هچینگ می گویند.
2. مرحله ی هچینگ ادامه دارد و جنین شروع به چسبیدن به دیواره رحم می کند.
3.چسبندگی بلاستوسیست به دیواره رحم عمیق تر می شود و لانه گزینی شروع می شود.
4.لانه گزینی در دیواره رحم ادامه می یابد.
5.لانه گزینی کامل می شود، تمایز جفت و جنین شروع می شود.
6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون می کند.
7.تداوم رشد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون.
8.تداوم ر شد جنین و تداوم ترشح BHCG به خون.
9. مقدار BHCG در خون به حدی میرسد که با آزمایش خون قابل شناسایی باشد

به نظرم اگه تزریق سینافکتت صبحه و ویزیتت عصر روز ویزیتم تزریقتو انجام بده بعد برو....

فردا صبح سونو دارم قبلشم مشاوره بیهوشی اصلا اون زمان ک بخوام تزریق کنم تو راهم،ینی بیرونم

گفته بود روز سونو میای نزن با خوندن بروشور به شک افتادم نمیدونم چرا اینطوری انقد شک میکنم و حساس شدم،زنگم میزنم مشاورش هنوز پاسخگو نیست😒

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
لک لانه گزینی چه روزهایی می تونه باشه؟؟؟؟

مراحل رشد جنین بعد از انتقال:

روزهاي بعد از انتقال جنين سه روزه :

1.جنين به رشد ادامه مي دهد و از مرحله 6-8 سلولي به مرحله 16 سلولي به نام مورولا مي رسد
2.تقسيم سلولي ادامه دارد و جنين از مرحله مورولا به مرحله ي بلاستوسيست (حدودا100) سلولي مي رسد.
3.بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
4.مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
5.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
6.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
7.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
9.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
10.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
11. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

روزهاي بعد از انتقال جنين پنج روزه :

1. بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند.
2. مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند.
3.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود.
4.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد.
5.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود.
6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند.
7.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
8.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون.
9. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد.

@microinjection