2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
خوبه خدا را شکر . این آزمایش استرادیول ب ضخامت رحم ربط داره . روز چندم پری سونو شدین ؟ براتون دعا می ...

ممنون....انشاله خداحاجت تو رو هم بده زود زود

روز 12 پریودم......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنون....انشاله خداحاجت تو رو هم بده زود زود روز 12 پریودم......

جواب آزمایش استرادیول رو نشون دکترت دادی ؟ راستی دکترتون کیه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ندادم.....دکتر البرزی شیراز

خودشون برات ای یو آی انجام میده ؟ حالا تفهمیدی ک این ازمایش استرادیول برا چ میدن و ربط ب ضخامت رحم داره یا ن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام گلم...موادی ک استفاده کردین چی بود؟؟؟؟ببخشید

عزیزم چیزایی که استفاده کردم برای بچه ها نوشتم اگر بازم سوالی داری در خدمتم

ولی از همه مهمتر داشتن افکار مثبت و آرامشه. الهی که به زودی نتیجه بگیری 

خودشون برات ای یو آی انجام میده ؟ حالا تفهمیدی ک این ازمایش استرادیول برا چ میدن و ربط ب ضخامت رحم د ...

نمیدونم اولین بار این از رو دادم....

اره خود دکتر انجام میده........

شما چطدر شد ضخامتت رفت بالا؟

تهران بودی درسته؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم چیزایی که استفاده کردم برای بچه ها نوشتم اگر بازم سوالی داری در خدمتم ولی از همه مهمتر داشتن ...

صنم خانم رفتی آزمایش؟؟؟؟؟

نمیدونم ‍ ماهیرخ#  چی شد نتیجش!

وای خدااا اشکم دراومد.خداروهزار مرتبه شکر.چقد خوشحال شدم.چقد حال دلم خوووب شد.ان شاالله این خوشحالیت ...

ممنونم دوست عزیزم. خیلی خوشحالم که تو و دوستای دیگمو خوشحال کردم.الهی که به زودی همتون نتیجه ی زحماتتونو ببینید. الهی که به زودی دل مامان مهربون و زحمت کشت شاد بشه.الهی که به زودی خستگی رفت و آمد از تنت با خبرای خوش بیاد بیرون

ممنونم دوست عزیزم. خیلی خوشحالم که تو و دوستای دیگمو خوشحال کردم.الهی که به زودی همتون نتیجه ی زحمات ...

صنم جون تبریک می گم ان شاء الله نه ماه  دگه تو بغلت داره شیر می خوره 

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.

تی تی جون کجایی خوب سرگرم شدی با نی نی هات ان شاء الله با یک بتای تپلی خوشحالمون کنی

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
سلام بر همه ی دوستان عزیزم.ببخشید که چند وقته نبودم.ممنونم از همه ی کسانی که حالمو پرسیدند و برام دع ...

وااااااای عزیز دلم خیلی خیلی برات خوشحال شدم. ان شالله آزمایش هم که میدی یک بتای خیلی بالا داشته باشی. چقدر خوب. خدا را شکر. ان شالله قلبشم زودتر تشکیل میشه.

برای ما هم دعا کن زودتر باردار بشیم

وقت کردی بیا از مراقبتها و تغذیه ات هم برامون بگو

رویا خوبی؟ نینی خوبه؟ هنوز در جوار امام رضایی،؟

ممنون عزیزم. به طور کلی خوبم خداروشکر... همین که خدا بهم نظر رحمت کرده دیگه روم نمیشه از دردها گله کنم😊

از آبان که انتقال دادم مشهدم هنوز. با این وضعیت استراحت مطلقی که دارم نمیتونم برگردم زاهدان. دکتر حتی راه رفتن رو غدغن کرد چه برسه به سفر