2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046940 بازدید | 684566 پست
آنا جان شما انوکسان ب داخل ران پا میزدی یا خارج ران ؟ من تا الان دور ناف میزدم ولی چون شکمم سفت شده ...

سلام بهار جون خوبی؟ نی نی خوبه ؟

عزیز شما آ اس آ دارید ؟ اگر دارید خانم دکتر گفتن تا چند هفتگی استفاده کنید؟ بعد قطعش کنید؟

انوکسان رو تا کی دارید؟

خدایا به خاطر معجزه ای که مرا لایقش دانستی سپاسگزارم
آنا جان شما انوکسان ب داخل ران پا میزدی یا خارج ران ؟ من تا الان دور ناف میزدم ولی چون شکمم سفت شده ...

عزیزم خودت میزنی . سخت نیست ؟

من برا امپولام همه اش دارم میرم درمانگاه 

میترسم خراب  بزنم اثر نکنه😑😅

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون....خوبی؟گل پسرت بزرگ شده؟ آنا جونم من با ای یو ای باردار شدم و طبق محاسبات خودم الان ت ...

سلام

مبارک بارداریت....پیش کدوم دکتر انجام دادی؟؟؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم من انتقال اولم بود البته بعد ازچهار ماه عمل پانکچرم ک هایپر شده بودم رفتم انتقال دادم سه تا ج ...

ان شاالله مثبتی عزیزم. خواهرم زود زده بود قبل موعد بعد ی ساعت خط دوم افتاد. تازه جنینات ۴۸ ساعته بودن پس طول کشید تا به دلت بچسبند😍😍

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
سلام. مامانای هایپری شما پریود دوم بعد پانکچر تاخیر داشتید؟ من پنج روزه که عقب افتاده.اصلا انگار ن ...

عزیزم طبیعیه من هم تاخیر داشتم فکر کنم ۷ روز بود ده یازده روز بعد از آخرین ال دی پریود شدم 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
خوبی عزبزم تو فکرت بودم دیدم سر نمیزنی چندوقته

قربونت خوبم پري شدم و اين ماه بايد برم دنبال انتقال خدا بخواد شروعش كنم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم طبیعیه من هم تاخیر داشتم فکر کنم ۷ روز بود ده یازده روز بعد از آخرین ال دی پریود شدم 

نازنین جان برات پیام گذاشتم یکی دو صفحه قبل

دستورات غذایی طب سنتیه

...
نازنين جان اينو فرستادن نوشتن چيزهايي كه افراد با مزاج گرم و خشك و افرادي كه صفراي بدنشان بالاست&nb ...

ممنونم مهربون خیییییلی لطف کردی😘

چقدر فرق داره با چیزهایی که به من گفتن بهتره بخورم😩

نمی دونم چرا حس می کنم رژیم شما معقولتره

مزاجتون چی بود؟سوداوی با غلبه ی صفرا؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام بهار جون خوبی؟ نی نی خوبه ؟ عزیز شما آ اس آ دارید ؟ اگر دارید خانم دکتر گفتن تا چند هفتگی استف ...

سلام پاییز جان  ما خوبیم شما خوبی ؟

آ اس آ مثبت شدم دکتر گفت قطع کن ولی انوکسان روزی ی دونه دارم فکر کنم تا چند وقت بعد زایمان هم باید ادامه داشته باشه