2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سهیلا جون شما چیکار کردی آزمایشات آماده شد

ارمغان جان

دیگه از نفس افتادم،خسته شدم.....

جواب آزمایش۱۵بهمن میاد......

ازطرفی آزمایش تیرویید وچکاب کامل دادم......تیروییدم شده۰/۱۷ چندساله کم کاری دارم.

چربی خونم یهویی ناجور رفته بالا....هم دکتر غددم که چندساله میرم پیشش تعجب کرد هم خودم.نمیدونم بخاطرکپسول اوووبوست اینطوری شد؟؟؟؟!!!!!!! دکتر گفته بود روزی۴ تابخورم.هم وزنم زد بالا هم چربی خون..توعمرم این عدد چربی خون ر نداشتم.

حالا خسته شدم....دکتر غددم برچربی خونم قرص داده....که برای بارداری و آمادگی بر بارداری مضره....

گفته اگه میکروت شروع شدبذار کنار وازطرفی هم اندازه سهماه قرص برپایین آوردن چربی خونم داده.....

دیگه از دوندگی خسته شدم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارمغان جان دیگه از نفس افتادم،خسته شدم..... جواب آزمایش۱۵بهمن میاد...... ازطرفی آزمایش تیرویید وچ ...

عزیزم  تا جواب آزمایشاتت اماده بشه تحت نظر دکتر غدد ساخت و ساز بدنت کنترل میشه ،غیر اوابوست داروی دیگه ای نداشتی ؟

من از مهر به دستور متخصص ایمنی واکسن کزار دیفتری زدم ایمنیم بیشتر بهم ریخت بعد رفتم ابن سینا دکتر توکلی ایشون راهکاری نداد و گفت نیاز نبوده و هر چی دکتر عارفی بگه همون کار بکن و هفته قبل رفتم پیش دکتر چاوش زاده متخصص ایمنی ایشونم راهکاری نداد فقط گفت سرم ivig باید خیلی اهسته تزریق بشه خلاصه هنوز درگیر تجویز اشتباه دکتر قبلیم

عزیزم  تا جواب آزمایشاتت اماده بشه تحت نظر دکتر غدد ساخت و ساز بدنت کنترل میشه ،غیر اوابوست دار ...

فقط،آسپرین و ب۶٬۱۲ و فولیک اسید وویتامین د

پریناتال هم داشتم ولی دیگه جابر قرص خوردن ندارم.همش درحال قرص خوردن😂😁😂😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ببخشید یه سوال خاک بر سریم دارم  من الان دارم واسه پانکچر اماده میشم میتونم نزدیکی کنم آیا؟

تو پرونده من نوشته نباید باشه 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
فقط،آسپرین و ب۶٬۱۲ و فولیک اسید وویتامین د پریناتال هم داشتم ولی دیگه جابر قرص خوردن ندارم.همش درحا ...

کم کاری و پر کاری تیرویید چربی خون تحت تاثیر میزاره نگران نباش براحتی کنترل میشن

من بعضی وقتا یادم میره نوبت کدوم قرصه بخورم😅 فولیک،ویتامین ب۶،ب ۱۲ ،آ اس آ،پردنیزولون،استرادیول،اکویین،کیوتن،پراپرونول ،امگا۳،هماتنیک😖

عزیزم من هم طبعم گرم وخشکه ومزاجم صفراوی باغلبه ی سوداوی میشه لطفا بگید طب سنتی چه کارهایی گفت بکنید ...

گفت طبعت گرم و خشكه كه البته متاسفانه صفرا خيلي زيادي غلبه كرده، راستش بهم صفرا بر داده، كه هنوز نخريدم نميدونم چيه، بزار انشالله شنبه يكشنبه خريدم ميگم كامل برات، چون يه ليست پرهيزات غذايي داد كه گفت همراه داروها ميدن بهم، حتما ميام برات كامل ميگم،، شربت ياسمن تجويز كرد اونو قصد ندارم بخرم چون نميدونم چيه ميترسم استفاده كنم، ولي ويتاگنوس كه گفتو انشالله استفاده ميخوام كنم، يه بار حجامت عام و دوهفته بعدش يك حجامت ساكرال تجويز كرد، مهم برام ليست غذاهاشه كه ببينم چه چيزايي رو توي اين شرايط بايد پرهيز كرد، خودمم ميدونم صفرا زيادي غلبه كرده چون يه نشانه هايي دارم مثلا يكيش اينكه از كنار پياز رد بشم سوزش گلو ميگيرم، كلا هر چيز با طبع گرم ميخورم به شدت اذيت ميشم،،، منم نميفهمم چرا به شما فقط گرميجات تجويز كرده، شايد شما غلبه صفرا نداري،، وگرنه كه من متوجه نشدم، بزار ليستي كه ب من داده بياد دستمون فك كنم انشالله از روش خيلي چيزا براتون روشن شه،،

در مورد عرقيات هم اگر پرولاكتينتو چك كردي و مطمئني كه بالا نيس ميتوني رازيانه بخوري وگرنه برا كسايي كه پرولاكتين دارن افتضاح مضرره و افزايشش ميده

...
 کم کاری و پر کاری تیرویید چربی خون تحت تاثیر میزاره نگران نباش براحتی کنترل میشن من بعضی وقتا ...

شوهرم میگه: بابا ول کن این داروها ر

جووونی وسالم.....

چندساله این دکترها بستنت به هزارجورقرص و دارو

بابا ،کی دیده آدم سالم اینقدر قرص بخوره مشت مشت😥

منم کلی غصه م گرفت!!! راست میگه واقعا..چندساله داریم دارومیخوریم!!!!!

خدا از خواهري كمت نكنه، اجرتو خودش بده، مرسي بابت وقتي كه گذاشتي خوندي، آره ياد تاكيدت رو طبع بودم ب ...

ویتاگنوس رو حتما از دکترت بپرس. من یه بار از دکترم پرسیدم بخورم با تاکید گفت نه! و میگه چون عوارضش هنوز کاملا شناخته شده نیست ممکنه بعدا نتیجه معکوس بده.

حالاباز از دکترت بپرس شاید اون تاییدش کنه

گفت طبعت گرم و خشكه كه البته متاسفانه صفرا خيلي زيادي غلبه كرده، راستش بهم صفرا بر داده، كه هنو ...

محیا جون دیدم منفی شدی خیلی ناراحت شدم😢😢😢پرولاکتینتو دیگه چک نکردی؟ 

ممنون عزیزم یعنی اینکه منم صبرکنم تا دوماه که امپول وقرصهای شوهرم تموم بشه بعد من شروع کنم به آمپوله ...

عزيزم نه 

ميخواي تماس بگير دكترت تا مطمعن شي 

من چون ميخواستم دارو تقويتي بخورم تا دوماه صبر كردم 

وگرنه تجويز دكتر براي يكماه بود ك ما خودمون داروهاي تقويتي مون رو اضافه خريدي 

وگرنه قرار بود سيكل بعديم شروع كنم 

اما آمپول همون مقداري ك دكتر داد برا شوهرم استفاده كرد

و پرسيدم ك من نميخوام يكماه ديگه وارد سيكل بشم بلكه دو ماه ديگه ميخوام برم تو سيكل 

شوهرم صبر كنه تا اون موقع برا آمپولا؟ گفتن نه شوهرت بزار هر چ زودتر شروع كنه 

شما هم از مطب دوباره پيگير باش تا درست استفاده كنيد

واااای کاش حداقل قبل این برنامه ها میرفتیم لیزر😅 

ليزر فايده نداشت ك ب خاطر اين داروهاي هورموني باز بيرون ميومد

من چانه و پشت لبم رو ليزر كردم الان بدتر از قبلم شدم همه سياه و كلفت 😒

واي من ك كلافه ام خيلي پرموام هميشه فكر ميكنم كسي ب پرمويي من نيست دلم لك زده برا پوست صاف 😭 

ليزر فايده نداشت ك ب خاطر اين داروهاي هورموني باز بيرون ميومد من چانه و پشت لبم رو ليزر كردم الان ب ...

عهههه من لیزرو امتحان نکردم فکر میکردم اون دیگه خیلی خوبه پس نگو گول خوردم

اصلا نگران نباش همه پشمالوهای مبتلاییم تنها نیستی😂 

سوگل جان باروغن سیاهدانه ماساژ میدادی چه وقتهایی از سیکل؟ من هم اکثرا پایین دلم سرد بود الان چند ما ...

بله با روغن سياهدانه ماساژ ميدادم، دقيقا منم گرمي زير شكمم رو بعد از چند روز كه از ماساژ گذشت حس كردم، من كلا هر شب ماساژ ميدادم چه پري و چه بعد از اون، من چون تاثيرش رو ديدم حتي يك شب هم نشد كه ماساژ ندم، حتي زماني كه اوايل بارداري بود و من هنوز نميدونستم باردار هم زير دلم رو ماساژ ميدادم، البته شايد نبايد ميكردم ولي خوب من نميدونستم و انجام دادم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم