2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047013 بازدید | 684567 پست
من فقط یه باراسترادیول خوردم اونم ۳سال پیش بود نرفتم سونو.مدتی بود هردوهفته یباریا۲۰روزیبارپریود میش ...

خوب عزیزم وقتی سونو میدادی ضخامتت چن بودش گلم ؟ موقعی ک داروهای تحریک تخمک هم میخوردی ضخامتت کم بودش ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی آنا جون و بقیه دوستان اگه جواب سوالمو می دونید میشه راهنمایی کنید؟ من از دیروزه هر دو ...

والا نمیدونم....

یا از کیسته یا چیز دیگه....

پانکچر داشتی اخیرا؟

برا عفونت سوزش و خارش و بو و.... داری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
والا نمیدونم.... یا از کیسته یا چیز دیگه.... پانکچر داشتی اخیرا؟ برا عفونت سوزش و خارش و بو و.... ...

پانکچرم دو ماه پیش بوده. ماه قبل قرار بود انتقال داشته باشم اما چندتا کیست داشتم هر دو طرف کنسل شد. دکتر قرص داد. اینماه دوم پری رفتم سونو گفت همه کیستا رفته فقط اونی که 5 سانت بوده شده 3. بقیه چیزا هم خوب بود.

ولی سوزش یا خارش یا بوی بد هیچی ندارم. البته یکم مایع ازاد تو لگنم دیده شده. می تونه از اون باشه؟ اما خب چرا سمت تخمدان ها درد می کنه؟

سلام ارمغان خانوم ،میشه بگید مشکلتون چیه و چند تا سقط داشتین که 4 تا پردنیزولون مصرف می کنید ؟ برا ب ...

سلام سبد جون،من بارداری طبیعی داشتم سقط شده و اسفند گذشته انتقال جنین فرش داشتم هفته ۵ سقط شد و ۶ ماه قبل انتقال دومم منفی شد

آز ایمنی دادمcd56 بالاست و IGg بالا بود پرد روزی ۴ تا میخورم امروز هفتمین روزه و از فردا روزی ۳ تا میشه تا یکهفته و بعد روزی دوتا ثابت میشه ،سرم باید بزنم برام تجویز شده

شما مشکلت چیه ؟

دوستان یه تجربه کسب کردم  دوماه قبل آز ایمنی دادم igg بالا بود ۵ روز پرد خوردم روزی ۴ تا و مجددآزiggتکرار کردم خدا رو شکر ۱۵۰۰ واحد اومد پایین 

بدنم حالت تدافعی داشت الان اوضاع بهتر شده پرد سرکوبش کرده

پانکچرم دو ماه پیش بوده. ماه قبل قرار بود انتقال داشته باشم اما چندتا کیست داشتم هر دو طرف کنسل شد. ...

پس هنوز اثرات تحریک تخمدانته....

برا من تا چند ماه بعدش همچنان تخمدانام تیر میکشیدن....

تازه کیستم نداشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان یه تجربه کسب کردم  دوماه قبل آز ایمنی دادم igg بالا بود ۵ روز پرد خوردم روزی ۴ تا و مجدد ...

خدارو شکر عزیزم.....

فقط سعی کن کمترین تماس با دیگران داشته باشی و حتی الامکان تو محیطهای آلوده نری....

پس هنوز اثرات تحریک تخمدانته.... برا من تا چند ماه بعدش همچنان تخمدانام تیر میکشیدن.... تازه کیستم ...

حتی بعد از انتقال؟

انا جون ممکنه این موضوع باعث شه انتقالم باز عقب بیفته؟

چون کیست رو دکتر گفت مهم نیست چون کوچیک شده و فقط یکیه. گفته باز شنبه برم سونو. تا اون موقع فکرم درگیره

عزیزم اگه طبعت سرده که مال منم سرد بود کلا فقط گرمی خوردم غیر گرمیهای قاعده آور..... تو سایت طبایع ...

ممنون آناجون، فقط من خیلی گرمیجات قاعده آور رو از غیر قاعده آور نمیشناسم، فقط میدونم مثلا دارچین و زعفران قاعده آوره، میدونم سیر و پیازم زیاد خوب نیست، دیگه اگه جایی در این باره مطلبی بود، بگید من برم بخونم😅