2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
درسته من نمیتونم زمانو از دست بدم من همش۲۵سالمه اما ذخیرم پایینه زیر یک هست،دکتر سونو اصلا برا همین ...

پس اگه نگران ذخیرتی زودتر اقدام کن وگرنه ممکنه حتی با اولین اقدامم نتیجه بگیری بستگی به شانس داره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه وقتی نتیجه معلوم نیست چرا میدن؟؟؟

خوب عزیزم چون روند مصنوعیه اون پروژسترونی که بدنت باید تولید میکرد رو باید از بیرون وارد بدنت کنن که محیط آمادگی پذیرش جنین رو داشته باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا جنین اهدایی ؟؟؟؟ بعد مشکل ساز نمیشه؟ یا اصلا طرفین همو نمیشناسن؟

عزیزم اولا جنین اهدایی مراحل دادگاهی داره....

دوما فکر کنم اصلا سیستم جوریه که اهدا کننده و اهدا گیرنده همو نمیشناسن.....

خوب عزیزم چون روند مصنوعیه اون پروژسترونی که بدنت باید تولید میکرد رو باید از بیرون وارد بدنت کنن که ...

اها یعنی طبق آزمایش ها هر کس این رو تجویز میکنن....

چون دیدم تو مرحله ای یو ای هم بدوستمون دادن تعجب کرده بود.....

الان متوجه شدم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مامان آینده جون، ایشالا تا چند روز دیگه بهترین روز زندگیت رقم بخوره، میخواستم بدونم مثلا تو این روزا ...

عزیزم اگه طبعت سرده که مال منم سرد بود کلا فقط گرمی خوردم غیر گرمیهای قاعده آور.....

تو سایت طبایع دات آی آر نگاه کن طبع هر چیزی که گرمه رو فقط بخور....

من تا ماه سوم بارداریم گرمی خوردن از ماه سوم حس کردم دیگه طبعم داره به سمت گرمی میره دیگه از اون به بعد سری و گرمی رو با هم خوردم....

من شیر تا سه ماه اول نخوردن بعد که طبعم رو به گرمی رفت شروع کردم به خوردنش.....

ممنون انا جون،اين هم هماتوم داره 62ميلي بود زياده؟؟؟؟دكتر ميگفت احتمال سقطش هست خيلي نگرانم،تاحالا3ب ...

عزیزم خدا بخواد نگه داره هیچیش نمیشه بسپار به خودش....

عزیزم نمیدونم.... ممکنه رو کیفیت تخمکات تاثیر بذاره..... چه عجله ای داری؟؟ تازه اینطوری شانس انتق ...

باشه عزیزم اینقدر صبر کردیم ایت یک ماهم روش

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
با هم هیچ قرصی رو نخور ولی خوب با فاصله بعید میدونم مشکل ساز باشه.... یادمه قبل این داستانا که من د ...

اوکی پس مشکلی نداره ممنون آنا جوونم😘😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
كسي بوده تو سونو غربالش بفهمه هماتوم داره الانم حال ني نيش خوب باشه؟؟؟

من یکی از دوستام تا ۴-۵ ماهگی داشت....

گل پسرشم صحیح و سالم بغل کرد....

آخه وقتی نتیجه معلوم نیست چرا میدن؟؟؟

کمک میکنه سطح هورموناتو تعادل نگه داره واسه بارداری یکی از گزینه ها اینه مروژسترون بالا باشه پس الکی وسواس نباس کاری رو که گفتن رو منظم انجام بده

خدا برایم کافی است
من فقط یه باراسترادیول خوردم اونم ۳سال پیش بود نرفتم سونو.مدتی بود هردوهفته یباریا۲۰روزیبارپریود میش ...

عزیزم آندومتریوز نداری؟

متوجه نشدم.... عزیزم من پست قبلیم یادم نیست..... چه برسه به پستهای قبلم....

عزيييييزم اشكال نداره 😄

فدات😘

آنا جان 

آزمايشگاه نور بهتره يا دنا 

اينجا ميخوام سلفري بدم ميفرستم ب اين دو جا 

ميخواستم هر كجا بهتره 

....حالا ديدم جوابتون رو مرسي  

سلام به همگی

آنا جون و بقیه دوستان اگه جواب سوالمو می دونید میشه راهنمایی کنید؟

من از دیروزه هر دو طرف ناحیه تخمدانم درد می کنه. کسی می دونه از چی می تونه باشه؟

من الان روز 4 پری هستم. روز دوم که رفتم سونو یه کیست 3 سانتی سمت راست داشتم ولی اون موقع اصلا درد نمی کرد و حتی قبلش. الان این دو روزه چرا درد می کنه اونم هر دو طرف؟

عفونت ممکنه باعث درد بشه؟

عزيييييزم اشكال نداره 😄 فدات😘 آنا جان  آزمايشگاه نور بهتره يا دنا  اينجا ميخوام سلفر ...

جوابتو دادم عزیزم.....

مننیلو انجام دادم که اونم خودش ایران انجام میده نمیفرسته خارج از ایران.....

اون یکیارم تجربه ندارم نمیدونم.....