2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
راستش یه نوع قرصه دکترها تایید نکردن که واسه تخمک خوبه ولی خیلی ها هم مثل سهیلا عارفی اونو میدن انگ ...

سویق گندم؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
خیلی سخته نتونی با کسی دردودل کنی

اره دقیقا من از خانوادم دورم اینجا هیچکی رو ندارم . ولی به خانوادم هم نگفتم حتی مادرم دلم داره میترکه 😭

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها میشه لطفا به سوالم جواب بدید 

من دو روزه امپول سینال پن و HMG شروع کردم برای پانکچر 

اشکالی نداره تو این مدت رازیانه و سیاهدونه و عسل بخورم ؟

میشه بگید چه کارایی بکنم واسه بهتر  شدن پروسه

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
همه چی دست خداست... من با اینکه دو روز پشت سر هم ای یو ای کردم با چهار پنج تا فولی بالا 17 منفی شدم ...

خدايا چقدر دلم ميخواد يه روز داستان خودمونو براي اميد دادن به بقيه تعريف كنيم

چرا لطف خدا هميشه بايد از  زندگي بقيه بگيم

ميشه معجزه نشون من بده؟

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
تهران

عزیزم پروسه میکرو کاملاااا مشابه هم هست...همه ما یه روند خیلی نزدیک رو طی کردیم داروهایی کهذمیگیریم بسته به مقاومت بدنامون و نوع مشکلمون یکمی باهم متفاوته...ولی در کل همه قوانین میکرو شبیهه..پس زیاد در بند این مرکزو دکتر نباش...چون فرقی نداره...مهم اعتماد به دکترت و قوی بودن روحیه ات و نباختن خودت هست...بقیه چیزا خیلی فرقی نداره...منم خیلی وسواسی بودم اولش وای کدوم دکتر کدوم مرکز...ولی تحقیق کردمو دیدم به این چیزا نیست...حساس نباشی خیلی روی مرکزت

ای وای شما هنوز آزمایش ندااااادی ؟ و داروهاتم قطع کردی؟  من فکر کردم آزمایش دادی تو دختر😠 همی ...

هي خواهر

جواب ازمايشم شد ٢/٢

اگه مثبت بود حتما بي بي نشون ميداد

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
سلام بچه ها میشه لطفا به سوالم جواب بدید  من دو روزه امپول سینال پن و HMG شروع کردم برای پانکچ ...

عزیزم سیاهدونه و رازیانه نخور چون هورموناتو بهم میریزن...الان که توی پروسه هستی هیچچچچ کاریو سرخود نکن و هیچچچچ دارویی بدون مشورت دکترت حتی یه ویتامین کوچولو هم نخور

عزیزم سیاهدونه و رازیانه نخور چون هورموناتو بهم میریزن...الان که توی پروسه هستی هیچچچچ کاریو سرخود ن ...

ممنونم خیلی استرس دارم بیشتر از شوهرم میترسم

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
برا شوهرم هیچ دارویی ندادن گفتن برا میکرو خوبه.من دارم ال دی میخورم ک سیکلم شرو شه هنوز دارو نگرفتم

حتما باید ال دی بخوریم؟یک دوره میدن معمولا یا بستگی به شرایط داره؟

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
عزیزم سیاهدونه و رازیانه نخور چون هورموناتو بهم میریزن...الان که توی پروسه هستی هیچچچچ کاریو سرخود ن ...

من پرسیدم  گفتن هیچ رژیم غذایی نداشته باش فقط داروهات 

ولی من سرخود سیاهدونه میزنم زیر شکمم  اخه درد میکنه 🙄

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم