2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سونوي روز 11 كه رفتم (دو روز قبل از پانكچر) خود چ.و.ب.س.ا.ز گفت همشون عاليند 16 تا فولي بالاي 16 بود ...

چرا باید تعداد همه اشون حتی پوچا بیاد...برای من پوچارو هم نوشته بودن توی برگه عمل....این دکترت یه کاری کرده شک توش نیست...ولی دیگه تموم شده...اصلا بهش فکر نکن...اینطوری اعصابت خورد میشه...بیخیال...گذشته دیگه

دوستان امپول سوپرفکت رو کی تزریق میکنین؟ به من گفتن صبح بزن ولی چون سر کارم ساعت ۳بزنم موردی نداره؟

عزیزم معمولا ۸ تا ۱۰ صبحه تایم تزریقش.....

خوب یه نیم ساعت مرخصی ساعتی بگیر برو بزن برگرد یا اگه میتونی خودت بزن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتشم آناجون،این تجربه یکی ازبچه ها بود که گذاشتم برای دوستان،دی ان ای اسپرم همسرمن ۱۵هست وتو رنجه

پس بازم خدارو شکر این دفعه واسه خودتون....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون که پاسخ دادی. راستش من محدودیت زمان دارم. فقط ۳-۴ ماه دیگه اینجا هستم و برای مدتی مجبورم برم ...

آخی عزیزم متوجه م چی میگی.

توکل کن به خدا 

اول باید خدا بخواد کیست و پولیپ و ... بهونه های زمینی هاست دوست من

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام خانوما حالتون خوبه؟بنظرتون11هفته و2روز برم سونو غربالگري خوبه؟چون خونريزي دارم گفتم زودتربرم اگ ...

خوبه عزیزم برو خیالتم راحت میشه.....

بچه ها من امروز سونو شدم و دوتا ساک بود با اینکه خیلی منتظر بودم ولی نمیدونم چ حسی دارم خیلی خوشحال ...

هورمون هات بهم ریخته مگه میشه ناراحت باشی دوستم

خدا بهت ببخشه و انشالله هر دو تا رو صحیح و سالم بقل میگیری و به دلهره های این روزهات میخندی

مبارکت باشه مامان خانم👍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم ناراحت شدم ولی انشاءالله به زودی خدا واست جبران میکنه.....

مرسي انا جون ايشالا

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
مبارکه عزیزم..... گوارای وجودت..... خطرناک چبه؟ عالیم هست!!!!

انا جون من اين ماه كه منفي شدم ميتونم پريود دوم پانكچر شم يا بايد پريود سوم باشه حتما؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

@تورک_آنا      آنا جون این آزمایشارو ببین یکیش واسه تابستونه که شوهرم انجام داد یکیشم واسه اینماه ولی یه آزمایش که نوشته 29 درصد تو آزمایش قبلیشه که ایندفعه دکتر براش ننوشت بهشون گفتم گفتن لازم نبود این قبلیه👇👇

اینم جدیده👇👇👇

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
چرا باید تعداد همه اشون حتی پوچا بیاد...برای من پوچارو هم نوشته بودن توی برگه عمل....این دکترت یه کا ...

آره منطقا بايد بنويسند كه بالاخره سرنوشت اون تخمكها كه توي سونوي آخر ديدن چي شده؟
يك چيز مشكوك ديگه اينكه من كه تو اتاق عمل بودم دفترچه بيمه مو از شوهرم گرفتن بردن تو اتاق عمل بعد كه اومدم بيرون بهمون دادن بدون اينكه دارويي چيزي توش بنويسند

حالا جالبش اينه كه اونجا اصلا بيمه قبول نميكنند همه چيز آزاده فقط وقتي ميخاند دارو بنويسند ميگند دفترچه داري بده

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
بچه ها من بي بي زدم منفي بوده    

روز چندت بود عزیزم؟

@تورک_آنا      آنا جون این آزمایشارو ببین یکیش واسه تابستونه که شوهرم انجام داد یکیش ...

عزيزم دي ان اي اسپرم شوهرت چظوري از ١٩ اومد ١١؟

یعنی فقط سوال من بی جواب بود؟😔

عزیزم من جوابتو دادم ولی خوب با تاخیر.....

من کلا دوستان میدونن روالم اینه آنلاین بشم از آخرین پستی که قبلا جواب دادم ادامه میدم....

اینطوری هم احتمال از قلم افتادن پستی کمتره هم وجدانم راحته که عدالت رو در حد توانم رعایت کردم.....