2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
تنبلی تخمدان دارین ؟

اره عزيزم ، قبلا نداشتم عكس رنگي هم گفته بودن مشكلي نداري البته چند سال قبل 

ولي اينبار سونو واژينال كرد ، تو پرونده ام نوشتن pco 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

سلام به همگی 

امروز روز آخر آمپولهام بود،۴ شنبه میرم پانکچر😀😀😀😀

واسم دعا کنید تخمک های خوبی داشته باشم تا جنین های خوبی واسم تشکیل شه

دیگه این روزای آخر آمپول میزدم میخواستم گریه کنم ولی زود خودمو جمع میکردم فقط به عشق نی نی هام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی  امروز روز آخر آمپولهام بود،۴ شنبه میرم پانکچر😀😀😀😀 واسم دعا کنید تخمک های خو ...

انشاالله به زودي نتيجه بگيري عزيزم 

چه امپول هايي زدي ؟ 

ممنون عزیزم😘😘😘 گونال اف پن روزی ۱۵۰ تا،با روزی یکی منوپیور یا همون اچ ام جی ۲ روز آخر هم ۲ تا او ...

اها مثل من هست داروهات ، فقط اون اخري رو من هنوز نزدم ، پنج شنبه بايد برم سونو 

خدا خودش كمك كنه ، اول يه روحيه بهمون بده بتونيم ادامه بديم🌷

خانوماي عزيزم ي سوال دارم،شما هم قبل از غربالگري استرس داشتين؟؟؟؟؟

عزيز دلم بارداريهاي اين دوره و زمونه خيلي بد و پراسترس شده ، من خودم امروز رفتم دكتر فقط اعصابم به هم ريخت و بس .

دكترم دايم ميگه خيلي زود باردار شدي نبايد به اين زودي باردار ميشدي آخه يكي نيست بهش بگه خدا رو هزار مرتبه شكر هيچ كدوم از عزيزانت درگير ناباروري نبودن وگرنه اين قدر اين حرف رو به من نميزدي .

امروز من براي دومين بار رفتم دكتر و چون يكبار تجربه ايست قلبي رو داشتم خيلي فكرم مشغول بود و استرس داشتم و وقتي فشارم رو دكتر گرفت ١٢.٥ روي ٧.٥ بود و بهم گفت كه اين بار چرا فشارت از الان رفته بالا و قندم هم كه ناشتا ١٠١ بود كه خوب براي بارداري يك مقدار بالا هست ولي نه اون قدري كه دكتر من رو ترسوند و گفت اينها همش به خاطر اين هست كه زود باردار شدي .

خلاصه ببخشيد سرت رو درد آوردم خواستم بدوني كه يك مقدار از اين استرسهاي بارداري مربوط ميشه به اين دوره و زمونه وگرنه قديم ببخشيد مگه دكتر و سونو ميرفتن بچه هاشون هم صحيح و سالم به دنيا ميومدن . من واقعا اگر دست خودم بود تا آخر بارداري نه سونو ميرفتم و نه دكتر ولي خوب اينطوري هم كه نميشه .

ان شا الله براي شما هم همه چيز به خوبي پيش ميره و عزيز دلت رو به سلامت در آغوش ميگيري .

دفعه اولم بود وفکر کنم اخرم  چون دخیره ام 0/01 هست  امروز رفتم نیکان گفتن شنبه برو تهرا ...

سلام عزیرم شما یایسگی زودرس دارید با دارو پریود میشید؟کجا ازتون تخمک گرفتن ممنون اگه وقت بذارید و جواب بدید

سلام  خاتوما و تورک آناجون این سوال منو جواب میدین خیلی نگرانم

به نظرتون منی که از اول انتقالم هر روز هپارین میزدم روزی دو تا به بازو ..حالا که تزدیک دو ماه بارداری هستم صلاح هست از این به بعد انوکساپارین بزنم؟

لطفا هر کی میدونه جواب بده

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
سلام  خاتوما و تورک آناجون این سوال منو جواب میدین خیلی نگرانم به نظرتون منی که از اول انتقالم ...

سلام عزیزم ...منم روزی دوتا هپارین میزدم ک مثبت شدم دکترم گفت روزی ی دونه انوکسان تا الانم دارم روزی یکی میزنم شما هم اگه دکترتون گفته نگرانی نداره انوکسان بزن

عزيز دلم بارداريهاي اين دوره و زمونه خيلي بد و پراسترس شده ، من خودم امروز رفتم دكتر فقط اعصابم به ه ...

درست میگی مامان سبحان واقعا دکترا آدمو ب استرس میندازن ...من ماه پیش رفتم دکتر برای وزن گیری ب خودم گفت کم وزن گرفتی در صورتیکه تا ماه پیش ۱۱ کیلو اضافه کرده بودم و دخترم ۱۱۸۵ بود تو هفته۲۹ ک گفت بهتر بود ۱۲۰۰ باشه فکر کن ب خاطر ۱۵ گرم،!!!!!تازه دکترم خیلی خوبه و من خیلی باهاش اوکی هستم ...ب قول شما اگه مجبور نبودیم تا روز زایمان دکتر و سونو نمیرفتیم والا مثل مامانامون