2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
من تبریزم تهران نیستم

يعني همون خونريزي انتقال منفي كه بعد از قطع داروها شروع ميشه پانكچر ميكنه؟ اشكالي نداره عزيزم هرجا باشين اگه از دكترتون راضي باشين معرفي كنين

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم من هرروز میام یه سر به این تاپیک میزنم حتی اگه کارم خیلی زیاد باشه ، یادمه شما از همون روز اول ا ...

تبسم عزيز خيلي ازت ممنونم، خيلي خوشحالم كه اينجا دوستاني هستن كه به فشاراي روحي آدم هم اهميت ميدن و راهنمايي ميدن، راستش ادم گاهي خودش متوجه حالش نيست

...
يعني همون خونريزي انتقال منفي كه بعد از قطع داروها شروع ميشه پانكچر ميكنه؟ اشكالي نداره عزيزم هرجا ب ...

اره 

من سنم بالاس ۳۵ سالمه

واسه همین اگه الان که تو سیکل انتقالم اگه منفی بشه می خوام سریع پانکچر کنم

دکترم گفت اشکال نداره

اسم پزشکم دکتر قاسم زاده هس

عزیزم خوبم.. شکر خدا🌻🍃🍀 نی نی هام خوبن... منو دارن غم ندارن😁😂 اعتماد بنفس رو میبینی🙈🙈❣ خبر ...

ای جون دلم....معلومه که غم ندارن❤❤مامان به این خوبی...حسابی چسبیدن بهت ولتم نمیکنن😍😘😘😘

دوستان من ديروز دندان پزشكى بودم امپول بى حسى زدم قرص اسپرين هم هر روز مى خورم در ضمن حركات بچه ام ر ...

نگران نباش مطمينا با استراحت خوب مى شى در ضمن درخواست دوستيمو قبول كن لطفا

اینه مریم جون،دکترگفت از نظر سرعت و شکل اسپرمها مشکل دارن...باردار میشی اما با زحمت...دارو فقط ویتام ...

عزبزم مرکز ناباروری رفتی؟چون جواب اونا معتبره ...مورفوی همسرت پایینه...راستش اگر مشکل سنی نداری طبیعی اقدام کن ولی اگر ذخیره تخمدانت کمه و سنت طوریه که دوست داری زودتر مامان شی صددرصد برو میکرو...چون با مورفوی پایین میشی مثله من...همسر منم مورفوش پایین بودو ما 2سال الکی وقتمون به باد رفت

تورک_آنا#   عزیزم سوال دارم باز.... چرا موقع استفاده تزریقات دارو نباید جارو برقی کشید؟؟ ...

عزیزم در مورد جارو:وقتی دارو تزریق میکنی برای پانکچر به تخمدان هات فشار میاد...جارو کردن چون جزئی از کارهای سنگین محسوب میشه و دولا راست داره شدیدا میتونه به تخمدان هات که بزرگ شدن و تحریک شدن آسیب بزنه که خطرناکه.

در مورد قلب جنین...وقتی تخمک و اسپرم سالم لقاح پیدادمیکنن تا زمانی که قلب تشکیل بشه تحت کلی اتفاق دیگه توی رحم قرار میگیرن...از خونرسانی بگیر تا واکنش بدن مادر و حتی نوع کروموزومای جنین....عزیزم تخمک و اسپرم ترکیب میشن و جنین تشکیل میشه ولی هیچ معلوم نیس که این جنین سالم باشه از نظر ژنتیکی یا خیر...فقط با یک سری ازمایش خاص میشه فهمید که مشکل ژنتیکی داره یا نه که اونو اکثرا به خاطر اسیب به جنین انجام نمیدن....اما فرایند تشکیل قلب خیلی بعدتر اتفاق میفته و اصلا ربطی به میکرو و بارداری طبیعی نداره...تا حدی به شرایط رحم بستگی داره

عزیزم در مورد جارو:وقتی دارو تزریق میکنی برای پانکچر به تخمدان هات فشار میاد...جارو کردن چون جزئی از ...

ممنون از توضیحاتت.

آیا داروی سینال اف هم سبب بزرگ شدن تخمدان میشه؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،