2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
بسلامتي بياي با يك نتيجه عاااالي💐🌺 خوشحال و اميدوار بشيم همه،، سارا نبودي نميدونستم انتقال دا ...

😅😅خخخ

نه سري پيش شهريور بود خواهر /٣ ماه طول كشيد

اين سري با طرازي بودم ازمايشاتمم دادم

قرص پردنيزولون خوردم

تو كي نوبت ازمايشته

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام برای بار چهارم آی یو آیم منفی شد خونریزی شد با درد شدید پهلو شد حاصل تلاش این ماهم .😔😔😔😔

اصلا ناراحتي نداره باز إمتحان ميكني اينسري با توسل بيشتر 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
بله باردارم دوقلو  روز ١٤ ازمايش دادم ١٢٠٠ روز ١٦ ٣٧٣٠ منم دو ماه بعد پانكچر رفتم انتقال دفع ...

گل صحرا جان منم دقیقا همین حسو دارم متاسفانه، نمیدونم چه بلایی سر جامعه پزشکی ما اومده که به خاطر پول همه‌چی رو زیر پا میذارن، اما من سعی میکنم امیدم به خدا باشه که هیچ قدرتی بالاتر از اون نیست

لطفا كمكم كنيد من نميدونم چيكار كنم  كيا خراش دادن و نتيجه گرفتن ،با خراش ادم نتيجه ميگيره ؟؟؟ ...

سانازی جان من دفعه سوم انتقالم خراش داشتم و مثبت شدم ...این راهکارا نمیشه گفت صد در صد باعث مثبت شدن میشن ولی میشه گفت درصد موفقیتو بالا میبرن

بچه ها من امروز سونو شدم و دوتا ساک بود با اینکه خیلی منتظر بودم ولی نمیدونم چ حسی دارم خیلی خوشحال ...

آخی عزیزم چقد قشنگ ک دوقلو داری 

ب قشنگیش فکر کن ب اینکه خدا چقد دوست داشته دو تا فرشته شو سپرده دست شما ب اینکه با هم همبازی میشن همدم همدیگه میشن 

عزیزم مبارکت باشه ب جنبه مثبت قضیه نگاه کن