2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ببخشید،من توی مرکز ناباروری ک میرم کاری ک خودشون تصمیم میگیرنو میکنن و زیاد به حرف بیمار گوش نمیدن و ...

عزيزم من هييييييييچ مشكلي ندارم هيچي الحمدالله 

اين به خواست خودم بود ك پي ار پي كنم

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
عزيزم من هييييييييچ مشكلي ندارم هيچي الحمدالله  اين به خواست خودم بود ك پي ار پي كنم

منم به گفته دکترم مشکلی ندارم بجز ذخیره پایین،من اصلا تاحالا باردارنشدم میخوام بدونم کسی ک باردارنمیشه ربطی داره به مشکل ایمنی یا انعقادی؟ینی این ازمایشا لازم نیس برامن؟فقط برا کسایی ک انجام میشه ک سقط کردن؟

چه بررسی هایی شدین ک میگین هیچ مشکلی ندارین؟بهم بگین تا بیینم من چه بررسی هایی شدم

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای وای ثمین عزیزم😔😔😔غصه م‌گرفت....اخه چرا اینجوری شد....بمیرم برای دلت...الان هیچ حرفی نمیتونه حالتو بهتر کنه..عزیزدلم یکم فاصله بگیر از این حال و هوا.نیاز داری به استراحت.ذهن و روح و جسمت خسته ست.مطمئنم قراره خبر مادر شدن تورو بشنوم همینجا‌.هیچکدوممون هنوز نمیتونیم درکت کنیم.تو اسطوره ی صبر و مقاومتی عشقم.کم نیار‌ خواهش میکنم.اینم بدون هیچی مهمتر از خودت و ارامشت نیست.آرزو میکنم به زودی بیای اینجا بگی بچه ها یادتونه گفتم دیگه نمیرم دنبال درمان؟در کمال ناباوری طبیعی مامان شدم...دعا مبکنم حال دلت خیلی زود آروم شه.فدای قلب بزرگ و مهربونت.اینجا همه به فکرتن.یه عالمه دعا پشت سرته.مگه میشه موفق نشی؟مطمئنم همه چی درست میشه💚💚💚 @samin11    

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نه بابا عزیزم...اصلااااا به این چیزا ربطی نداره...اگر اینا مهم بودن دکترا واسه پولم که شده یه شب بعد ...

حرفت کاملا منطقی بود

درسته دکترها همینو بهونه میکردن و بستری میکردن 

ولی یه چیزم بگم ها خوب اگه خدا نکرده موفقیت آمیز نباشه خوب به نفع اوناست بازم میریم و سیکل جدید البته اگه بی وجدان باشن 

منم به گفته دکترم مشکلی ندارم بجز ذخیره پایین،من اصلا تاحالا باردارنشدم میخوام بدونم کسی ک باردارنمی ...

عزبزم عكس رنگي انداختم گرفتگي نداشتم تو پانكچر ١٧ تا تخمك داشتم ك ١٥ تاش جنين شد ٨تا ٧تا ب

اندازه رحم و تخمدانام طبيعي اندومتر سه خطي الحمدالله 

عزبزم عكس رنگي انداختم گرفتگي نداشتم تو پانكچر ١٧ تا تخمك داشتم ك ١٥ تاش جنين شد ٨تا ٧تا ب اندازه ر ...

منم عکس رنگی و اینا انجام دادم همه چی خوب بود خداروشکر پانکچر ک نکردم تاحالا،و اندومتر سه خطی ینی چی کجا مشخص میشه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
بله عزیزم ۶ تا جنین خوب داد که الان هم خدا رو شکر باردارم

الهی

هزار بار خداروشکر انشالله سالم و سلامت بیاد بغلت

منم امروز رفتم کارت جنینامو گرفتم ۷ تا جنین از گریدهای مختلف a و ab و bو bc

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
منم عکس رنگی و اینا انجام دادم همه چی خوب بود خداروشکر پانکچر ک نکردم تاحالا،و اندومتر سه خطی ینی چی ...

قبل انتقال بعد پريود سونو شي معلوم ميشه ك برا لانه گزيني خوبه 

پي آر پي چيه؟

پلاسماى تغلیظ شده خون است که دارای مقادیر فراوان پلاکت، حدود ۴ تا ۵ برابر تعداد پلاکت­‌های طبیعی موجود در گردش خون است. همچنین پلاکت‌ها حاوی فاکتورهای رشدی هستند که باعث بازسازی سلول‌ها در بدن می‌شوند

پلاسمای غنی از پلاکت یا PRP را از خون محیطی می‌گیرند. ابتدا مقدار خونی که لازم است، تهیه می‌شود، سپس سلول‌های قرمز و سفید خون جدا می شوند و از پلاکت های خون استفاده می‌شود. البته در تکنیک تهیه آن نیز نکات مهمی قابل توجه و نوع ترکیب آن نیز در فرآورده های مختلف، متفاوت است.

اخیرا در مواردی که زوج نابارور بیش از ۲ بار درمان میکرواینجکشن استفاده کرده باشد و بارداری رخ نداده است، استفاده از  تزریق داخل رحمی PRP جهت افزایش شانس بارداری مطرح شده است .

انصاری پور درباره نحوه استفاده از این روش هم گفت: تزریق داخل رحمیPRP، معمولا ۴۸ ساعت قبل از انتقال جنین صورت می‌گیرد.

به گفته انصاری پور، همچنین مطالعات محدودی که انجام شده، نشان داده است در مواردی که در سیکل‌های انتقال جنین فریز، بافت اندومتر رحم به صورت مناسب رشد نمی‌کند، PRP  می‌­تواند در رشد مناسب اندومتر مؤثر باشد و شانس حاملگی را افزایش دهد. در مطالعه‌ای نیز از تزریق داخل تخمدانی این فرآورده در مبتلایان به کاهش شدید رزرو تخمدان و در معرض یاِئسگی زودرس استفاده شده است. در تمام این موارد نیاز به مطالعات وسیع تر مطرح است.

وی اضافه کرد: این روش برای درمانRIF (شکست مکرر در درمان های ناباروری) و سایر موارد مانند اندومتر نازک و یا افزایش رزرو تخمدان، جدید و نوپا است.