2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام دوستان منفی شدم

عزیزم خیلی ناراحت شدم 😔 میدونم هر چی بگم از غمت کم نمیکنه ولی حتما صلاح و خیریتی هست اصلا شاید خدا میخواد طبیعی باردار بشی مطمئن باش اون بالایی حواسش هست و مزد تمام این دردهایی که تو این سالها کشیدی و رو به بهترین شکل بهت میده هیچ وقت امیدت رو از دست نده این رو بدون که خیلی ها برات دعا میکنن 🌹❤

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا 😘 واای من دیشب تا صبح مگه خوابم برد  فکر کنم دچار وسواس فکری شدم  همش اتفاقا ...

نه بابا عزیزم...اصلااااا به این چیزا ربطی نداره...اگر اینا مهم بودن دکترا واسه پولم که شده یه شب بعد انتقال مریضو بستری میکردن تا از تخت پایین نیاد...اون بخواد بگیره وقتی وارد بافت رحم میشه سریع لانه گزینی میکنه...چقدر بچه ها به اینجا چیزا توجه میکنین...من خیلی بیخیالم جلوی شماها که🙊🙊🙊

عزیزم ANA مثبت حتماً سرم لازمه یه ویزیت پیش دکتر ایمنولوژی داشته باش بررسی میشی منم آزمایش ANA بالا ...

من ana بالا داشتم  ۱ به ۸۰۰ بود. پردنیزولون داد دو ماه خوردم . سرم چرا به من نداد. بعد دوباره آز دادم منفی شدم اما مشکوک به اسکلرودرما شدم اونم قطعی نگفتن فقط چکاپ ۶ ماهه گفتن. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد

ثمین😭😭😭😭 samin11#  

آخه چرا چرا خدا قربون بزرگیت.....چرا من نمیفهممم چرا عقلم قد نمیده درک کنم ای حکمتت رو...یکی بچه نمیخواد حامله میشه تو فکر انداختنش میره یکی مثل مادرای اینجا بچه میخوان و نمیدی....خدا بجان عزیزات ما رو حالی کن تا لااقل بنده ناشکرت نشیم....

ثمین نا امید نشو امام رضا حتما جوابتو میده.....

آدم وقتی خسته و دلشکسته میشه از درگاه همه میبره حتی کفر میگه.....اما حتما خدا دلتو شاد میکنه....

ثمین ثمین جون خودت فقط دو ماه یا فقط تا بعد از عید بیخیال شو حیفه حیفه ول کنی تا چند سال دیگه.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام دوستان منفی شدم

ثمین جان خیلی ناراحت شدم برات انشالله هرچی خیره برات رقم بخوره.واقعا نمیدونم چی بگم الان هیچ کلمه ای نمیتونه حالت روخوب کنه‌ فقط خداخودش بهت آرامش وامیدبده.یه مدت بیخیال شو بزاریه استراحتی بکنی هم جسمی هم روحی منم اگه اینماه نشه تابعدعید نمیرم سراغ دکتر ودرمان آدم به زمان نیازداره تا مسایل پیش اومده روقبول کنه وباهاش کناربیاد 

دوستان ، من ماه پیش انتقالم منفی شد و دوم  تاریخ همیشگی پریودم بود ولی بخاطر امپولا تا رفتم قطع ...

اره رها جون منم بعداز انتقال اولم اینجوری شدم و۱۴ روز بعدش پری شدم 

حتی این سری هم ک خراش دادم از نظم پری بهم خورده

عزیزم سرخود اینو میخوری خدای نکرده یه عوارضی میده که کلا میکروت میفته عقب و کلی دردسر میشه...اخه مگه ...

آمپوله،،،نه سر خود که نمیزنم ولی اخه داروی خوبیه،خواستم ببینم خارج از سیکل هم میشه زد یا نه،مرسی از راهنماییت،حتما با دکترمم مشورت میکنم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

من امروز۱۴روزه کهiuiکردم دکترم گفت شنبه آینده تست بزنم ببینم مثبته ی نه.ازصبح هم زیرشکمم وکمرم دردمیکنه مثل پریودی شیاف پروژسترون ۴۰۰هم شبی یدونه میزارم هنوز۳تا مونده چندروزبعد تموم شدنشون پریودی میاد؟ 

رفتم مشهد چی شد؟ من دیگه به هیچکس اعتقادی ندارم

قربونت برم ثمین جون حالت رودقیقا درک می کنم این حس ها رو منم داشتم. احساس اینکه هر چی دعا کردم هرچی ذکر گفتم... من پارسال از امام رضا خواسته بودم دفعه دیگه باردار باشم که میام زیارت امسال با اینکه از طرف محل کار شوهرم قرار بود بریم کنسل شد گفتم پس خدا رو شکر این دفعه حتما باردار میشم و مادر میشم اما نشد. ثمین با تمام وجود درک می کنم چی میکشی. اون شب ک دکتر گفت قلب بچه مون ایستاده هم من هم شوهرم حال الان تو رو داشتیم. برات دعا می کنم زودتر آروم بشی و دفعه بعدی مامان بشی.

عزیزم مطمئن باش مایع آزادت با پریود خارج شده...اونا تخمک نمیتونن باشن ولی شاید آب میان بافتی باشی که ...

مرسی عزیزدلممممم.خیالمو راحت کردی.ان شاالله همه چی خوب پیش بره برای هممون😘😘😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم