2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
نظردکترچی بودعزیزم راجع ب علت  تشکیل نشدن قلب؟؟

بعضیاشون میگن به خاطر ایمنی و انعقادی بالاس،یکی شون هم میگه ایمنی انعقادی مانع از تشکیل قلب نمیشه تو هفته های بالای 10 می تونه سقط بده نه زیر 10،بعدا فهمیدیم همسری هم دی اف ای 25 داره ، البته الان درمان شده ، حالا ما موندیم علت تشکیل نشدن قلب کدوم بوده ، شاید هم هر دو مورد موثرن.....

مرسى عزيزم ما هم خوبيم ان شاالله دل همه منتظرها به زودى زود شاد برسه و به آرامش برسه ان شاالله اين ...

خداروشکرایشالاهمیشه خوب باشیدعزیزم،قربونت خواهر؛ایشالابرای همه منتظرابهترین هادرانتظارشون باشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیاشون میگن به خاطر ایمنی و انعقادی بالاس،یکی شون هم میگه ایمنی انعقادی مانع از تشکیل قلب نمیشه تو ...

واقعاچقدبده این همه استرس وعذاب وخرج اخرم ادم متوجه علت نگرفتن نشه؛چراعلم اینقدپیشرفت نمیکنه ک ایناروبتونن زودترتشخیص بدن

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ي بي بي چك خريدم امروز خواستم بزنم خودمو نگه داشتم دوشنبه بزنم بخدا بدتر از همه اين دردها و ا ...

انشالله مثبتي عزيزم، كار خوبي كردي نزدي، ميگن اعتبار نداره

چه ميدونم، خيلي سخته، انشاللع مثبتي نگار

برا شما روز ١٤ آز نوشته؟؟

شما علايمي داري ؟  من مشكلي كه دارم همش حالاتمو با بازداري قبليم مقايسه ميكنم و زود نااميد ميشم، اوندفعه به طرز غيرعادي دچار ورم شده بودم قبل از موعد،،، تو مغزمم نميره كه هر دفعه ممكنه فرق داشته باشه

...
یعنی اینقدتاثییرداره،چ خوب؟یادتونه مورفوودی اف همسرش چقدبود؟بنظرتون یه ارولوژدیگه هم بریم؟؟

والا من چون خودم مشكل دارم

از ازمايشات مردونه سردر نمياوردم

فقط چون باهم ميرفتيم دكتر،چيزايي كه دكترها بهش ميگفت، ميدونم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
ایشالامثبتی عزیزم،فقط آرامشتوسعی کن حفظ کنی استرس سمه لامصب؛ایشالادلت شادمیشه وبهترین حسه دنیاروتجرب ...

دقيقا

ترسه كه افتاده به جونمون

رهامون نميكنه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
انشالله مثبتي عزيزم، كار خوبي كردي نزدي، ميگن اعتبار نداره چه ميدونم، خيلي سخته، انشاللع مثبتي نگار ...

ان شاالله خدا به هممون نظر كنه

من علايم  ندارم

ي معده درد دارم كه اكثرا موقع استفاده از داروهاي هورموني، قبل پريود داشتم

از ديروز شكم درد و كمردرد دارم( من روز ١٧ انتقال دادم، دوره هام ٢٨ روز و كمتر بوده، به حساب قبلا ، اينروزا زمان پريودمه، شياف و امپول هم كه نميذاره پريود بياد

خودم احتمال ميدم تلقين باشه

اخه خيلي حس تلقينم قويه

اون پنج شش سال پيش كه تازه رفته بودم تو اقدام، هرماه تهوع بارداري داشتم

عزیزم انتقالت کی بوده  مال من ۲۵ آذر به منم گفتن فردا آز بدم

خاموش ميخوندمت

ان شاالله فردا با خبر خوش مياي

من ٢٧ انتقال دادم، سه شنبه از دارم

سلام دوستان منفی شدم

ثمین جان 

بخدا گریه ام گرفت 

خدایا چرا 

ولی نا امید نشو گلم 

جنین فریز که داری 

یه کم استراحت کن از لحاظ روحی سر حال شی 

به خودت برس کارهای مورد علاقتو انجام بده یه مدت از فکرش بیرون بیا بعد با توان دوباره وارد سیکل شو 

تا فولیکول هست جنین هم هست بچه هم به وجود میاد 

دوستان شما مورد سراغ دارین با ANA مثبت بارداری موفقی داشته باشه

شماهم انا مثبت داشتی؟ 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
مراکز برای انتقال اولیا هیچ کاریو انجام نمیدن ...عزیزم ایشالله بار اول جواب میگیری و نیازی به خراش ن ...

آخه چرا؟چرا یه مشاور نمیزارن باهاشون صحبت کنیم شاید یکی هزینه ها براش سنگین باشه و اصلا نتونه دیگه بره دوباره

من از کسی شنیدم صحبت کرده بود و همون اول براش خراش و پی ارپی کرده بودن 

اما من اولین بارم ک گفتن ای یوای رفتم گفتم نمیخوام دکترم قبول نکرد و اینبارم دکتر سونو وقتی وضعیت ذخیرمو دید گفت دیگه آی یو آی نکنید درصورتی ک دکترم قبلش گفته بود بیاسونو برا آی یو آی

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان