2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
الاهی بمیرم برات😢،خداآخه چرااینجوری میکنیییییی،ای خداااااچراصدامونونمیشنوی اخه؛یعنی من مطمئن بودم ا ...

1

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان منفی شدم

واى نه💔اصلا باورم نمى شه اين همه دعا برات خوندم😢😢اينقدر از خدا خواستم فردا تا هميشه دلتو پر از آرامش كنه

از ٥ صبح بيدارم همش مى يام تاپيك جوابتو ببينم

خيلى دلم گرفته اصلا باورم نمى شه كه نمى شه😞😞حكمت خدا چيه واقعا؟😢اما ثمين مى دونم حرف زدنش آسونه اما كم نيار تورو خدا كم نيار

يه مدت استراحت كن بعد دوباره ادامه بده به خدا همين الان داشتم برات مى نوشتم عطسه اومد از اين به بعد با بى خيالى كامل برو براى انتقال اصلا فكر كن انتقالى قرار نيست انجام بدى مى خواى معاينه بشى اصلا بزن به در بى خيالى بى خيالى تو قوى هستى عزيزم تورو خدا كم نيار💕

سلام به همگي

ثمين جان ،عزيزم! نميدونم چي بگم

من روز ١١ انتقال هستم،

نخواستم تا روز ازمايشم پستي بذارم، فقط خاموش ميخوندم

اما با جواب منفيت دلم گرفت

استرس گرفتم

خيلي اميد داشتم خدا اينبار نتيجه اينهمه صبر و تلاشتو بده

خداااياا ميگن صلاح ماهارو بهتر ميدوني ولي تحملش خيلي سخته، تو كه از دل ما خبر داري

پس چرا ؟!!!!

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
الاهی بمیرم برات😢،خداآخه چرااینجوری میکنیییییی،ای خداااااچراصدامونونمیشنوی اخه؛یعنی من مطمئن بودم ا ...

منم همينطور😢خيلى خوشحال بودم امروز كلى شاد مى شيم😞😞

خودت خوبى؟؟؟انتقال دادى؟

برات دعا میکنم بحق دل شکسته رباب تا سال بعد بجه ات بغلت باشه و طبیعی مادر بشی

فداتشم عزیزم انشالله همگی باهم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دیگه آخرین انتقالم بود تا 3سال دیگه عمرا برم دنبالش.تازه دیگه مطمئن شدم خدا نمیخواد زور که نیست  ...

ثمین جون الان رو تخت بیمارستانم دیروز با شیاف دفع کردم جنینمو برا همین گفتم شرایط خاصی هستم و برات دعا می کنم. برات از ته دل دعا کردم الان هم اومده بودم ببینم که جو اینجا رو با خبرای خوب شاد کردی اما مناسف شدم و دلم شکست. عزیزم برات درخواست دوستی میفرستم یه چیزی می خوام بهت بگم لطفا قبول کن. ممنونم

آنا جون من هیستروسکوپی شدم که گفتن خوبه البته دکتر زنان هیسترو رو انجام داد نه کسی که کارش آندومتریو ...

ببخشید یه سوال دارم ازتون 

سونو پیش دکتد ناصری رفتید یافت اباد چقدر هزینش شد؟

درد داشت سونوش؟؟؟

ممنون میشم جواب بدید

فقط خدا
دیگه آخرین انتقالم بود تا 3سال دیگه عمرا برم دنبالش.تازه دیگه مطمئن شدم خدا نمیخواد زور که نیست  ...

سلام دوستان عزيزم ، ثمين جان واقعا نميدونم چي بگم اصلا خيلي ناراحت شدم خانمي ، اصلا به اميد مثبت شدن شما اومدم امروز اينجا ولي واقعا نميدونم چرا اينطوري شد .

يه مدت بي خيال باش و برو استراحت و مسافرت .

ورزش پيلاتس رو هم حتما امتحان كن شايد اصلا خدا ميخواد معجزه اش رو يه طور ديگه اي نشونت بده .

ببخشید یه سوال دارم ازتون  سونو پیش دکتد ناصری رفتید یافت اباد چقدر هزینش شد؟ درد داشت سونوش؟ ...

بله پیش ایشون رفتم هزینه ش یادم نیست چون دو سه سال پیش بود. نه درد خاصی نداشت فقط با دقت فشار میداد با اپلیکاتور و تست می کرد ک متوجه شد تخمدان چپم تحرکش کمه و ضخامت سمت چپ رحمم زیاده

منم همينطور😢خيلى خوشحال بودم امروز كلى شاد مى شيم😞😞 خودت خوبى؟؟؟انتقال دادى؟

قربونت هاناجانم؛توخوبی خواهرنی نیت خوبه،ایشالاخداهرچی زودتردل ثمینوشادکنه؛والامنم کارم گیرکرده دکتر۳ماه برای شوهرم داروداد کارم موندبرای بعدعید،مورفوش صفرشده دی افشم۲۵؛گف اینجوری جنین ضعیفه یانمیگیره یااگه اولش بگیره بعدسقط میشه؛اشتباه کردیم نمیدونستیم حتمابایدمرکزناباروری ازمایش اسپرم دادازمایش اولش ک جای دیگه بودمورفوش۸۰درصدبود؛تازه فهمیدیم ممکنه بخاطرهمین این ۶بارنگرفته باشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود