2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
بچه ها من بدون استثنا هر وقت كه از جام بلند ميشم خه قبلش نشسته بود چ درازكش بودم فرقي نميكنه هروقت ك ...

عزیزم اولا اینکه زیادی استراحت می کنی برا همین اینجوری میشی دوما اینکه بشارت بهت بدم که میتونه افت فشار بارداری باشه ک خودشو داره نشون میده. بیشتر مراقب تغذیه ات باش

*****عزیزان پریود بعد از پانکچر چقدر طول میکشه   من امروز 7روز بودم که پریود شدم یعنی 12روز  از انتقال می گذشت  به خونریزی افتادم حالا دوروز هی پاک میشم انگار تموم شده ولی دوباره خونریزی میکنم. نمیدونم این عادی هست؟؟؟؟:  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیاین بیاین نخندین بهما من امروز روز سوم انتقال بود عذاب وجدان دارم.یکم خندیدم شکمم و زیرشکمم تکون ...

ماهیرخ جون اتفاقا خنده خیلی هم خوبه توی این سه روز هم وروجک هات کلنگشونو زدن نگران نباش. من روز سوم انتقالم برا مرحله دوم رفتم رویان توی مسیر راننده بد میروند فقط کم مونده بود پیچ پلیسی بزنه🤪 سه روز بعد انتقال دومم هم ک با هواپیما اومدم اهواز تکون خندت از این تکونا ک بیشتر نبوده پس نگران نباش مثبت فکر کن. 

تازه شيطونه لامصب رفته تو جلدم روز ١٠ برم بدم منكه نه علامتي ملامتي خبري سري صدايي، برم آزه رَم بدم ...

نه دیگه شیطون غلط میکنه بگو بره اونور.همون روز 12 برو انشالله مثبتی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمين لحظه اذان دعا ميكنم فردا يا يه مثبت بي نظيرررر بياي خبر هديه ي خدا رو بدي به دوستاي تاپيك تا هم ...

فدات خواهری.آره بابا همیشه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام مامانا من آزمایش اولم ۱۲۰۱ بود آزمایش دومم ک امروز بود ۳۷۳۰  بنظرتون زیادی بالا نرفته؟ا ...

عزیزم چندروزبعداز آزمایش اول آزمایش دادی؟البته ۲برابرشدن چیز ثابتی نیست من دیدم حتی تا۳برابر هم شده، و اگر۲قلو باردار باشی که این عدد کاملا نرماله 

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیز دلم سمین جون از خدا می خوام که دلت رو شاد کنه و یه دلبر گاز گازی مثل عکس پروفایلت بهت ببخشه. هر ...

الهی آمین شما دعاکن خدا اینبار بهم بدش من قول میدم خودم بیارمش گاز گازیش کنی

سلام ببخشید , من میخوام آی وی اف کنم الان تو مرحله آمپول زدنها هستم , یه سوال داشتم که من الان میتون ...

نه عزیزم ایروبیک کار نکنی بهتره،همون پیاده‌روی بهترین ورزشه برات.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
الهی آمین شما دعاکن خدا اینبار بهم بدش من قول میدم خودم بیارمش گاز گازیش کنی

ان شا الله الان تو دلته و محکم بهت چسبیده. چشم حتما دعا می کنم. الان تو یه شرایط خاصی هستم برات دعا می کنم امیدوارم خدا ازم قبول کنه و فرشته کوچولوت رو مهمون همیشگیت کنه. ای جان خودت هم از طرف من گاز نرم بگیری قبوله🙃

ماهیرخ جون اتفاقا خنده خیلی هم خوبه توی این سه روز هم وروجک هات کلنگشونو زدن نگران نباش. من روز سوم ...

واقعا دیگه اگه قرار بوده بچسبن چسبیدن؟توکل به خدا

الهی که دلمون شاد بشه