2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
الهی بگردم  واقعا درکت میکنم  من یه بار انجام دادم دارم میمیرم داغون به معنای واقعی شدیم ...

خودم تنبلی دارم شوهرم هم موفو و سرعت ضعیفه

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
الهی بگردم  واقعا درکت میکنم  من یه بار انجام دادم دارم میمیرم داغون به معنای واقعی شدیم ...

الانم بخدا ناراحت نیستم میخوام از فردا برم باشگاه تا عید خوش اندام بشم 

😂

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😳😳😳😳يعنى من از حرفات شاخ در آوردم اين همه برات از خودم و بقيه ها تعريف كردم باز با اين همه ...

هاناجونم خييييلي خيلي به كارم اومد و مياد هررر كلمه اي كه تا الان گفتي يادمه تو ذهنمه بس كه مرور كردم، خيلي دعات ميكنم، نميدونم اون چ بود ديشب يهو اومد و رفت،،، واقعا يهويي اومد،،، الحمدلله به كمك خدا و راهنمايي دوستان كامل رها شد ذهنم ازش، هرچي بود تموم شده چرا بايد فكرشو كرد،،،، هاناجون يه سوالم دارم سايز سينه هم بزرگتر نشده بود براتون؟؟ ميدوني من قبلا ي بارداري داشتم ناخوداگاه همش با حالات اون مقايسه ميكنم مثلا قبل موعد سينه با اينكه شُل بود ولي بزرگتر و سنگين تر شده بود،،، برا شما اون حالت اتفاق نيوفتاد؟

...
خودم تنبلی دارم شوهرم هم موفو و سرعت ضعیفه

آها خوب موفولوژی و سرعت که در ای وی اف مهم نیست چون هم اونایی که ساختار خوب دارن برمیدارن هم اینکه سرعتم اهمیت نداره چون تلقیح میشه دیگه 

تنبلی شما هم که خوب تخمک ازت مبگیرن که جنین میشه دیگه پس چرا نشده  

هیسترو کردی خط بندازی تو رحم؟

آها خوب موفولوژی و سرعت که در ای وی اف مهم نیست چون هم اونایی که ساختار خوب دارن برمیدارن هم اینکه س ...

همه کار انجام دادم هیسترو هم شدم رحم چک کردن فقط خراش رحم نکردم

الانم بخدا ناراحت نیستم میخوام از فردا برم باشگاه تا عید خوش اندام بشم  😂

چند بار ای وی اف کردی ؟

اره انسالله که مثبت میشه ولی اگرم نشد بازم میتونی انجام بدب 

اگه مثل من دیگه فولی نداشتی چی ؟الان من امیدم به همین یه دونه جنینه دفعه دیگه ای برای من وجود نداره

همه کار انجام دادم هیسترو هم شدم رحم چک کردن فقط خراش رحم نکردم

خوب اونم انجام بده شاید لانه گزینی نمیتونه بکنه 

راستی prp هم دیدم خیلی ها انجام می دادن اونم رحمو اماده میکنه 

چند بار ای وی اف کردی ؟ اره انسالله که مثبت میشه ولی اگرم نشد بازم میتونی انجام بدب  اگه مثل ...

این بار چهارم بود

مرسي ازت💐💐 كي انتقال داري نفس؟

اگه کیستم رفع شه انشالله ماه بعد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ياس بانو نگو كه خيلي دچار عذاب وجدان شدم😭 سه روز كاااامل درازكش بودم فقط براي دستشويي و غذا مينشست ...

عزیزم ان شا الله نی نی یا نی نی هات به دلت چسبیدن و تا نه ماه ولت نمی کنن تا بیان بغلت.

عزیزم انقدر نگران نباش. دکتر اشرفی بعد از انتقال اومد ب ما گفت نگران نباشید و زندگی عادیتون رو بکنید البته خوب طبیعیه که ماها بیشتر رعایت می کنیم. مطمئن باش این چیزایی ک گفتی هیچ ضرری نداره. من بعد انتقال یه ساعت فقط منتظر نوبت غدد بودم بعدش هم ناهار توی رویان با همسر گرامی روزای بعد هم هم ب ناچار سوار ماشین شدیم هم  یه کوچولو توی حیاط و دم در پیاده روی خیلی آروم برای روحیه ام. مهمترین چیز روحیه ست استرس الکی ب خودت وارد نکن

عزیزممم ببین من اصلا استراحت نکردم همون لحظه که انقدر دستشویی لازم بودم که زودی پاشدم رفتم دستشویی ف ...

مرسي فيونا جون از راهنماييت، دعاتون ميكنم كه محبت ميكنين و صادقانه توضيح ميدين، يعني شما هيچ علامتي هم نداشتي كه فكر ميكردي مثبت نشدي؟ درد پريودي بزرگتر شدن سينه اي تپش قلبي يا ورم انگشتاي دست و هرچي ديگه يعني خلاصه هييييچ علامتي نداشتي؟؟؟؟ خيلي جالبه، هانا و انا هم نداشتن هيچ چي،، ببين من حتي با اينهمه پروژسترون كه وارد بدن ميشه هم با شياف و هم آمپول، بازم درد سينه حس نميكنم😂😂 يعني انگار ن انگار😏

...
سلام ثمین جون به سلامتی انتقال دادی کی باید آزمایش بدی ؟

سلام عزیزم فردا باید آزمایش بدم.عزیزم شیاف پروژسترون نمیذاره آدم پریود بشه امیدوارم +شی خواهر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
واقعا 😔😔😔 بهم گفتن که ۹ دی 

یعنی یکشنبه انشالله آز میدی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....