2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

سلام بچه ها نصف شب همگی بخیر 

میگم من یکشنبه هفته پیش انتقال داشتم 

امروزم موعد پریودم بود و پری های من خیلی منظمه 

و الان که نشدم ایا خوشحال شم باردارم ؟ ایا اینکه ممکنه شیاف پرو ژسترون به تعویق بنداره ؟

بچه ها بگين بقيه روزا رو چ مدلي استراحت كنم؟؟؟ خدايا خيلي ناراحتم احساس ميكنم اين چن روز كوتاهي كرد ...

محیا ببین داری فقط استرسای بیهوده ب خودت میدیی اخه این.حساسیتا و فکرای عجیب غریب چیه دختر...ببین ناراحت نشی ولی با این فکرات بدتر باعث نتبجه منفی میشی..یادت میاد بانوی مهر چی گفت..بنده خدا خودش ک گفت من بسکه استرس داشتم وانرژی منفی دادم  وگفتم الان این.میشه .منفی میشه خارج رحمی میشه و از این فکرا..اخرشم بچش سقط شد طفلکی؛ پس لطفا از این لحظه هات لذت ببر و با ارامش زندگی معمولیتو بکن..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها نصف شب همگی بخیر  میگم من یکشنبه هفته پیش انتقال داشتم  امروزم موعد پریودم ب ...

عزیزم خب معمولا پروژسترون جلو پربود میگیره.ولی انشالله شما بارداری...کی باید ازمایش بدی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
واقعا 😔😔😔 بهم گفتن که ۹ دی 

پس چیزی نمونده انشالله خبر مثبت شدنتو میدی بهمون

پس چیزی نمونده انشالله خبر مثبت شدنتو میدی بهمون

خدا کنه 

اعصابم خرد شد چند روزه منتظر امروزم فکر میکردم پری نشم حله یه دفعه یاد سیکلوژیست افتادم و گفتم شاید اون تعویق میندازه 

البته خیلی حالت پری داشتم پریروز ولی دیروزو امروز نه 

از یه  ساعت پیشم که یاد سیکلوژیست افتادم بازم حال پری برگشت ولی اصلا خبری نیست حتی لک هم ندارم

خدا کنه  اعصابم خرد شد چند روزه منتظر امروزم فکر میکردم پری نشم حله یه دفعه یاد سیکلوژیست افتا ...

عزیزم ب علامت نیس که..ناامید نباش انشالله مامانی.بعدن تو انتقال معمولا تاریخ پری ملاک نیس

عزیزم ب علامت نیس که..ناامید نباش انشالله مامانی.بعدن تو انتقال معمولا تاریخ پری ملاک نیس

میگم معمولا چقدر بعد انتقال آز جواب مبده 

من یکشنبه هفته پیش انتقال دادم جنینم سه روزه بود فزدا میشه ۱۲ روز 

****بچه ها من ورزش کردم حالا استرس گرفتم نکنه واسه کیسته مشکلی پیش امده باشه..شماها تجربه ای ندارین ک ورزش برا کیست بده یانه؟

میگم معمولا چقدر بعد انتقال آز جواب مبده  من یکشنبه هفته پیش انتقال دادم جنینم سه روزه بود فزد ...

خب معمولا 2هفته ولی بچه ها بودن روز12هم ازمایش دادن نشون داده..واس این دکترا ازمایش دیرتر مینویسن ک ممکنه بتا دیر بالا بره ک کسی استرس نگیره فک.کنه حتما منفیه

خب معمولا 2هفته ولی بچه ها بودن روز12هم ازمایش دادن نشون داده..واس این دکترا ازمایش دیرتر مینویسن ک ...

خیلی لطف میکنی که جواب میدی عزیزم 💋💋💋

پس ۱۴ روز باید باشه اونجوری میشه همون نهم که خودشون گفتن 

وای کی میتونه تا اون موقع تحمل کنه 

من همش استراحت مطلقم شوهرم نمیزاره پاشم تا حالا دوبار با کلی اصرار رفتم حموم میگه نرو اصلا 😱

خیلی لطف میکنی که حواب میدی عزیزم 💋💋💋 پس ۱۴ روز باید باشه اونجوری میشه همون نهم که خودشون گفتن&n ...

فدات عزیزم.2روزدیگه هم صبرکن همون تاریخ ک دکترت گفته ازمایش بده..انشالله ک جواب انتظارت رو میگیری

فدات عزیزم.2روزدیگه هم صبرکن همون تاریخ ک دکترت گفته ازمایش بده..انشالله ک جواب انتظارت رو میگیری

خدا کنه 

اخه من فکرنکنم دیگه فولی داشته باشم ذخیره تخمدام 0/01 هست ماه قبل با کلی گونال یه دونه هم نداشتم این ماه با لتروزول یه دونه داشتم که جنین شد خودشونم تعجب کردن 

خدا کنه  اخه من فکرنکنم دیگه فولی داشته باشم ذخیره تخمدام 0/01 هست ماه قبل با کلی گونال یه دون ...

خدابخاد همه چی ممکنه..توکل بخدا