2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047184 بازدید | 684580 پست
 یه هفته ای میشه نیومدم .. اره یه دخمله یه پسر

خدارو شکر به قول معروف جنستم که جور شد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من امروز بتا دادم روز ۱۴  ۱۲۰۱عدد بتا بود

خدایا شکرت.....

عزبزم گوارای وجودت....

به سلامتی بغلشون کنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نقض ایمنی چیه؟ من کم کاری تیروئید دارم میشه نقض ایمنی؟ اون سرم رو واسه همه میدن؟

عزیزم برا ماها که قصد بارداری داریم نقص ایمنی اینجور معنی داره که رحممون جنین رو پس بزنه و به عنوان جسم خارجی بهش حمله کنه و از بین ببردش.....

عزیزم نه کم کاری تیروئید صرفا نمیشه گفت نقص ایمنیه....

همه هم این سرم رو ندارن....

گلم شما سرمخواهی دتشت؟سرماز کی شروع میشه استفادش

سرم معمولا دو سه روز قبل انتقال تزریق میشه و بعدشم با توجه به نیاز هر ۴ هفته یه بار تجدید میشه....

اما بعضیام بودن دو هفته ده روز قبل انتقال سرم داشتن...

سلام به همگي اميدوارم همه خوب باشين،آناجونم چطوري دختر نازت خوبه گل پسر كي مياد به اميد خدا؟از لاله ...

سلام عزیزم.....

خدارو شکر خوبم.....

تو چه طوری عزیزم؟

پسرم که مردی شده واسه خودش.....

لاله جونم به سلامتی تقریبا اواخر آبان گل پسرشو بغل کرد....

سلام بچه ها شما چند روز بعد از پانکچرتون پریود شدین؟ طبیعیش چند روز بعدشه؟

عزیزم قطعی نمیشه گفت اما نهایت یه هفته ده روزه....

سلام بچه ها خوبین؟من یه سوال‌دارم،تغییر توی پریودی بعد از پانکچر طبیعیه؟من حس میکنم این پریودم مثل ق ...

عزیزم بله طبیعیه....

شیاف و آمپولم تو مقالات مختلف قید شده فرقی ندارن.....

اما معمولا دیدم تو شرایط بحرانی آمپول تجویز شده.....

دارو هم بسته به نوع سیکلته که برا تو فعلا استرا هست، بعدش چند روز قبل انتقال هم پروژسترون اضافه میشه و....

اي جاااانم تبريك ميگم عزيزم منم دكترانتقالم برجيس بود خيلي دكتر خوبيه خداخيرش بده

ممنونم عزيييز دلم به تو هم تبريك ميگم مامان مهربون😍

بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌
خراش یا پی درپی رو  دکتر تو مطب انجام میده؟  عزیزم شما از این دو تا هیچ کدوم رو انجام دادی ...

من خراشم با هیسترو بود.بیمارستان آبان.

پی آر پی نداشتم.

ویتامین فمیبیون یک و مولتی دیلی.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم هزینه دستمزد دکتر هم جداست؟

ندیگه تو همیناست...

از حسابداری ک فیش بگیری پول دکترم زده.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سرم معمولا دو سه روز قبل انتقال تزریق میشه و بعدشم با توجه به نیاز هر ۴ هفته یه بار تجدید میشه.... ...

منم سرمم روده روزقبله انتقال ایندفه زدم دیروز زدم انشالله این دفعه هم بارداربشم وختم به خیربشه

وای چقدر گرون شده،،،من هیسترو انجام دادم۷۰ هزار تازه با دارو،،،،پانکچر پارسال انجام دادم۱۸۰،،،جنینام ...

من بیمارستان خصوصی و مطب میرم‌گرونتره انگار.

سلام دوستای گلم...🌻🍃🍀

دارم‌میرم فندقا رو بیارم.

التماس دعا🌸🌻🍀

مبااااارکت باااشه😍😍😍بابا یکم ذوق کنین دیگهههههه.من همچین بتای تپلی داشته باشم کلی قرررر میدم.ان ش ...

ممنون عزيزدلم 

انشاالله قسمت خودت و همه منتظراااااااا

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️