2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047396 بازدید | 684597 پست
سلام خانوما خوبین .من میکرو کردم مثبت شد . چن روز قبل خون ریزی خیلی شدید داشتم رفتم بیمارستان بهم گف ...

عزیزم اینجا خیلیا مثل من با هماتوم و خونریزی بچه هاشون صحیح و سالم اومده بغلشون....

عزیزم چاره هماتوم استراحت مطلق و پروژسترونه....

پروژسترونتو که دکترت نیاز باشه زیاد میکنه استراحتم که دست خودته.....

اصلا هم نگران نکن خودتو قحیح و سالم بغلش میکنی شک نکن!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مال من ۷/۵است هماتومم چه مدت باید استراحت داشته باشم

تا وقتی که کامل دفع یا جذب بشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون من چهارشنبه اگه وقت کنم میخام برم برای سرسوزن عمیق..  چون امشب اولین پروژسترون رو زدم ...

عزیزم من از تقاطع ولیعصر جمهوری که بورس تجهیزات پزشکیه از اونجا خریدم....

از چهارراه به سمت جنوب که میری یه مغازه سمت چپ هست دقیق بادم نیست چند مغازه پایینتر از تقاطع بود که بیشتر همون تجهیزات تزریق و سرم و سرنگ و..... این چیزارو داشت.....

اسمش تو مایه های کیان یا همچین چیزی بودی اصلا یادم نمیاد.....

از چند تا مغازه بپرسی راهنماییت میکنن.....

تورک آناجون سلام امروز روز سوم بود که انتقال دادم آناجون یه سمتم اندازه کف دست باد کرده و خیلی میخار ...

نگران نباش چیزی نمیشه....

زنگ بزن ببین تگه دکترت اجازه میده شربت پرومتازین بخر از داروخونه بخور برا من سریع خارشش تسکین پیدا کرد.....

سلام آنا جون،میخواستم بدونم هر یه شیشه سوپر فکت برای هرروز به مدت یک هفته ،روزی نیم سی سی کافیه کم ن ...

عزیزم یادم نیست یه ویال چه قدر بود؟

معمولا یک نهایت دو تا کافیه.....

بعد آروم خالی کردن دارو یا هرنکته دیگه نداره؟یا ماساژ لازم نیس؟

ماساژ فکر کنم نباید بدی.....

صفحه ۶ رو نگاه کن نحوه تزریق اکثر آمپولامون هست.....

سلام نازنین خانم،یعنی شما هم مثل من هرروز لکه بینی داشتید ؟ من الان 3 ماهه اکثر روزا لکه بینی دارم م ...

برا من که تا غربال اول بود اواخر قطع شد....

برا یکی از دوستام تا پنج شش ماه بود.....

خلاصه نگران نباش....

تنها کاری که میتونی بکنی همون استراحت و انرژی مثبته عزیزم.....

آنا جون ی سوال.من روزی 2تا شیاف پروژسترون میزنم با 2تا امپول پروژسترون که دوتا رو یکباره تزریق میکنم الان اصلا لک ندارم میخوام مجددا فقط شیاف بزنم حالا امپول رو یهویی کنسل کنم مشکلی پیش نمیاد فقط 3تا شیاف سیکلوژست بزنم یا نه امپول رو روزی یکی کنم با دوتاشیاف که تا دوروز دیگه کلا امپول رو قطع کنم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عجبااااااا..... واقعا کتک لازمی..... یکی اولی + میشه میگه شانس + شدن دارم چون معلومه بدنم تا یه حد ...

آناجون اینو ولش کن هم خودش خله هم منو خل کرده.فردا انتقال بده تازه عروسیمونه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه ها من الان سونو سه بعدی شدم اما فک کنم از رحمم نمونه برداری کردن خیلی درد داشت و هی میپرس ...

عزیزم من نداشتم ولی بعید میدونم با سونو نمونه بردارن....

😂😂😂میدونم نمیدونم والا...اینروزا رو گذروندی آنا جون میدونی دیگه حساس میشیم😂😂

عزیزم من تجربه + نداشتم که یه روزنه امید در من بوجود بیاره اما تا دلت بخواد، همیشه امیدوار بودم....

پس قدر این تجربه رو بدون چون داره داد میزنه از کسایی که همش منفی شدن یه قدم نزدیکتری.....

آره عزیزم من تشخیصم با لاپرا بود,ولی اونجا رفتم پیش کارگر منو فرستاد پیش دکتر اصفهانی هفته دیگه وقت ...

دکتر اصفهانی برای سونو فرستادت؟ کجاست؟ 

نمی دونم عزیزم شاید زنگ‌بزنی بپرسی بهت جواب بدن، ولی معمولا نباید مشکلی باشه اینا چون یه جورایی ارتباط دارن با اون سونوها میگن برو‌اونجا ، اگه نه نباید فرقی داشته باشه، برا آزمایش به من اصرار کرد که برو سعید که جواب ازمایشتو‌زود اماده کنه بگو فلانی منو فرستاده و از این حرفا، ولی وقتی رفتم گفتم گفت خانوم اصن این فاکتورایی که براتون نوشتن جوابش اورژانسی آماده نمیشه و باید صبر کنید

با لاپرا فقط برات تشخیص دادن؟ هیچ کاری نکردن؟ کجا لاپرا شدی؟