2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047550 بازدید | 684607 پست
ممنونم دوست خوبم، آره كتك لازمم حسابي، يكي از دوستام گفته بود كسي كه باردار باشه بايد حتما ضربا ...

مراقب خودت باش دوست عزیز

کتاب بخون فیلم ببین نقاشی بکش یا هر کاری که عشقت می کشه. فقط فکر و خیال نکن!

اگه همه باردارای عالم هم جمع شدن و همشون یه علایم مشترک داشتن و تو نداشتی باید به خودت بگی علایم ندارم که ندارم ولی عوضش به قدرت و حکمت خدای بزرگم ایمان دارم و مطمینم کمکم می کنه و نعمت مادر شدنو نصیبم می کنه

هیچ جیز و هیچ حرفی نباید نا امیدت کنه!

راستشو بخوای اینایی که میگم لالایی هست که خودم خیلی وقتا باهاش خوابم نمیبره منم لازم دارم بعضی وقتا یکی اینا رو بهم یاداوری کنه. 😊

سلام...من چهارشنبه انتقال دارم..انتقال دوممه .دیوونه شدم .خیلی نگرانم...همش میگم چون قبلی مثبت شده این دیگه نمیشه..میدونم اصلا دلیل قانع کننده ای نیست و نداره..همش میگم کاش اون منفی بود شاید اینبار امیدوارتر بودم😔

بنظرم میاد دو تا انتقال متوالی مثبت نمیشه😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما خوبین .من میکرو کردم مثبت شد . چن روز قبل خون ریزی خیلی شدید داشتم رفتم بیمارستان بهم گفتن بچه ات سقط شده  بعد دوروز سونو دادم قلبش میزد .الان هماتوم دارم خیلی بالاست دکتر گفت امکان سقط بالاست .چیکار کنم ک هماتوم از بین بره خیلی نگرانم لطفن کمکم کنید

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
سلام خانوما خوبین .من میکرو کردم مثبت شد . چن روز قبل خون ریزی خیلی شدید داشتم رفتم بیمارستان بهم گف ...

عزیزم مبارکه

فقط استراحت کن دولا راست نشو و چیز سنگین بلند نکن

من نه هفته بودم خونریزی شدید کردم ولی خداروشکر جنین سالم بود و هماتوم ۴ سانتی داشتم 

با استراحت الان شده یک سانت

دکتر پروژسترونت رو اضافه نکرد؟

خدایا شکرت
سلام خانوما خوبین .من میکرو کردم مثبت شد . چن روز قبل خون ریزی خیلی شدید داشتم رفتم بیمارستان بهم گف ...

اگه استراحت کنی ومراقب خودت باشی،و داروهای ر به موقع مصرف کنی،هماتوم به مرور جذب میشه،اگرچه مقداریش هم به صورت لک وخون خارج میشه.

امابچه سالم میمونه .خیلی هاهماتوم داشتن وبرای بچه مشکلی پیش نیومده.نگران نباش.تو گروه اکثراهماتوم داشتن وباتمام استرسی که داشتن،الحمدلله مشکلی پیش نیومده براشون.

نگران نباش امااستراحت مطلق باش

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم مبارکه فقط استراحت کن دولا راست نشو و چیز سنگین بلند نکن من نه هفته بودم خونریزی شدید کردم و ...

ممنون فدات شم .ب من دکتر گفت یک دوم یاک حاملگی رو گرفته

عزیزم مبارکه فقط استراحت کن دولا راست نشو و چیز سنگین بلند نکن من نه هفته بودم خونریزی شدید کردم و ...

عزیزم مال من ۷/۵است هماتومم چه مدت باید استراحت داشته باشم

ممنون فدات شم .ب من دکتر گفت یک دوم یاک حاملگی رو گرفته

برای منم نصف ساک بود و بهم گفتن پنجاه درصد احتمال سقط هست

ولی فقط با استراحت و توکل به خدا بیشترش از بین رفته و جنین هم رشدش خوب بوده

من خیلی استرس کشیدم سعی کن آرامش داشته باشی استرس خودش شرایط رو بدتر میکنه

خدایا شکرت
عزیزم مشکل سقطت بررسی شده؟؟؟ ایمنی؟ انعقادی؟ پلیپ؟ آندومتریوز؟ اگه بررسی شده وارد سیکل بشو  به ...

اره همه داروها رو داشتم گلم ایمنی انعقادی استراحت مطلق تو ۵ ماه کیسه ابم پترخ میشه لنفوسیت تراپی همه رو کردم 

تزریق عمیق عضلانی با سرنگ با سر سوزن بلند مخصوص تزریق عمیق عضلانی..... تزریق خیلی آروم.... کمپرس گ ...

آنا جون من چهارشنبه اگه وقت کنم میخام برم برای سرسوزن عمیق.. 

چون امشب اولین پروژسترون رو زدم خیلی درد داشت..😐😐 

با سوزن کوچیکه مایع رو بکشه با عمیق تزریق کنم.. 

گفتی کجا برم؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم من کلا سرد نذاشتم اما اگه بخوایی بذاری اون سمتی که امروز تزریق کردی کمپرس سرد و سمتی که روز قب ...

تورک آناجون سلام امروز روز سوم بود که انتقال دادم آناجون یه سمتم اندازه کف دست باد کرده و خیلی میخارید و منم خاروندمش الان نگرانم چیکار کنم ورمش بخوابه قرمز هم شده 

نکنه پروژسترون تو بدنم پخش نشده 

خواهش میکنم کمکم کنید 😢😢😢

خداجونم شکرت       
سلام...من چهارشنبه انتقال دارم..انتقال دوممه .دیوونه شدم .خیلی نگرانم...همش میگم چون قبلی مثبت شده ا ...

عزیزم اصلااااا ربطی نداره...اتفاقا چون مثبتی این یکی هم صددرصددددددد مثبته چون معلومه که بدنت هیچ مشکلی نداشته و خداروشکر پذیرای جوجه هاست...خیلی هم خداروشکر کن که دفعه قبلی مثبت بود چون خاطرت کامل راحته❤❤❤😍😍😍