2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
حکمت کار خدا اینجاست که معلوم میشه.....

من امروز جواب ازمایش بتا که دوروز بعد خونریزی دادم رو  گرفتم بتا 2.8بود   رنجش زده بود هفته بتا 5.2 

به نظرتون جنین لانه گزینی کرده بوده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاینا جان شما بودی باخوردن لوبیاسبز آندومترتون بالا نمی رفت؟

بله عزیزم اصلا فایده ای نداشت واسم 

اما در عوض سیکل جدید پیاده روری تند بهمراه مایعات فراوان  خیلی موثر بود ودکتر راضی بود ..

پس مثل من بودی عزیزم.....

عزیزم یه مشورت میخواستم ازتون

به نظرتون برای افرادی مثل من که ساکن شهرستان هستیم .حتما باید سونوی اول  رو همون دکتر و مرکزی که میرفتیم بریم؟!

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
یه جا شنیده بودم بودم مسیح دانشوری هم انجام میده  چقدر طول می کشه جواب دادنشون  به نظرتون ...

عزیزم منظورش این بوده نمیشه مریض ابن سینا باشی و ویزیتاتو بیایی مطب....

من خودمم اون زمان بهش گفتم میشه ویزیتارو بیام مطب و عملام ابن سینا انجام بشه گفت نمیشه....

گفت چون اولا ممکنه روز عملت شیفت من نباشه و بعدشم گفت ممکنه من مثلا بخوام جنینت بلاست انتقال داده بشه ولی پروتکل تعریفی چیز دیگه بگه و کلا استرس بهت وارد بشه.....

گفت چند بار همچین ناهماهنگیایی شده بود برا همین برا اینکه تکلیفمون مشخص باشه بهتره یا مطب بیایی یا اونجا بیایی....

البته تقریبا توضیحش تو این مایه ها بود یعنی برداشت من از حرفاش این بود نه دقیقا جملاتش....

خلاقه نگران نبتش اگه میخوایی از طریق مطب ادامه بدی میتونی وقتی که گرفتی برا تشکیل پرونده بری....

ولی فعلا برو برات آزارو بنویسه و دیدی شرایط مساعده(!!!!!) بهش بگو که میخوایی از طریق مطب دنبال کنی فقط الان اومدی آزارو بنویسه که تا نوبت مطبت که مثلا بهمن ماهه برسه جوابشون حاضر بشه و جلو بیفتی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من امروز جواب ازمایش بتا که دوروز بعد خونریزی دادم رو  گرفتم بتا 2.8بود   رنجش زده بود هفت ...

نمیشه نتیجه گیری کرد.....

اگه یه کم بالاتر بود میشد نظر داد ولی عددش یه کمکمه نمیشه گفت که بالا بوده بعد پایین اومده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم یه مشورت میخواستم ازتون به نظرتون برای افرادی مثل من که ساکن شهرستان هستیم .حتما باید سونوی ا ...

بستگی به دکترت داره....

فکر کنم یکی از دوستان سونوهاشو شهر خودش انجام میداد جوابشو تلفنی میگفت یا میفرستاد دقیق یادم نیست.....

نمیدونم بیمار کی بود ولی فکر کنم همچین چیزی بود ولی خوب هر دکتری قبول نمیکنه....

بستگی به دکترت داره.... فکر کنم یکی از دوستان سونوهاشو شهر خودش انجام میداد جوابشو تلفنی میگفت یا م ...

ممنونم عزززیزم فک نکنم اینطوری قبول کنن.

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
مبارکه عزیزم گل پسرت.... تیکرت دیگه آبیه..... حتما جنسیتو گفتن....

مرسى عزيزدلم 🌸💕نه عزيزم هنوز جنسيت معلوم نيست فردا مى رم تو هفته ١١

آنا جون دكتر بهم گفت پروژسترون رو قطع كنم و گفت ٣ تا رو كن ٢ تا و بعد يه مدت كوتاه يكى و بعد هم قطع

دوست دارم نظرتو هم بدونم كه هفته ١١ قطع كنم مشكلى نيست؟؟

مرسى عزيزدلم 🌸💕نه عزيزم هنوز جنسيت معلوم نيست فردا مى رم تو هفته ١١ آنا جون دكتر بهم گفت پروژسترو ...

عزیزم والا دزش خیلی بالا نیست....

میتونی به مرور کمش کنی.....

سه تا صده درسته؟

یه دونه چهارصد سیکلو ۴۰۰ هم نیست.....

فکر نکنم کم کردنش به چشم بیاد.....

اگه میخوایی قطعش کنی یه هفته یه هفته کمش کن....

محیا جان ببخشیدا ولی کتک لازمی واقعا!!!! گوشی رو ازت گرفتن و تحریمت کردن که ارامش داشته باشی و نی ن ...

ممنونم دوست خوبم، آره كتك لازمم حسابي، يكي از دوستام گفته بود كسي كه باردار باشه بايد حتما ضربانش روز ٢٣ سيكل بره بالا و منظورش بالاي هشتاد نود بود، يادم افتاد رفت رو مُخم، گفتم بپرسم

كه هاناجون خدا خيرش بده مثال نقض قاطعي بود و كمك كرد از فكرم بره بيرون، روز ٥انتقالم ولي ميدوني فكرم گاهي از سر بيكاري و استراحت زيادي مشغول ميشه سر اين قضيه كه ن كه بلاست بوده لابد بايد زودتر خودشو نشون بده،،، خلاصه خدا ب هممون كمك كنه ب حق محبوبانش

...
عزیزم والا دزش خیلی بالا نیست.... میتونی به مرور کمش کنی..... سه تا صده درسته؟ یه دونه چهارصد سیک ...

مرسى آنا جونم😘💕آره عزيزم سه تا ١٠٠ ميلى گرم دارم هر ٨ ساعت

حتى دكتر گفت از اول به خاطر سيكل نچرالت همين هم لازم نبود اما خودم اصرار داشتم كه پروژسترون داشته باشم