2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047395 بازدید | 684597 پست

@تورک_آنا    

سلام

مگه میشه همزمان با پانکچر،هیستروخراش کردوقبل انتقال هم پی آرپی؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
هر دو بار مثبت شده؟؟؟ میخوام بدونم امکان موفقیتش بیشتر از انتقال معمولیه؟؟ من جنینهام ۳ روزه فریز ...

من س بار انجام دادم ك دفعه ي اول و سوم مثبت شدم 

تو زيفت جنين يك روزه انتقال ميدن و ميزارن تو لوله ها 

فكر نكنم با فريزي زيفت انجام بدن

مركزي ك من ميرفتم درصد موفقيت زيفت رو بيشتر ميدونستن و اين روش در اولويت بود 

البته اول زيفت ميكنن و بعداز ٣/٤ روز آي وي اف 

اما من فقط زيفت رو انجام دادم و خواستم مابقيه ي جنينام فريز بشن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صنم عزيز ممكنه محبت كني منو راهنمايي كني كه ماجراي تغيير كيفيت تخمكات چي بود؟ آخه بهم گفتن تخمك ضعيف ...

محیا جان ببخشیدا ولی کتک لازمی واقعا!!!!

گوشی رو ازت گرفتن و تحریمت کردن که ارامش داشته باشی و نی نی ها تو شرایط خوب رشد کنن و بچسبن به مامان جونشون....بعد خودت دستی دستی داری به خودت و اونا استرس می دی

برای چی اصلا پیگیر این قضیه هستی دیگه؟ تو که انتقال دادی و الان باید به نتیجه مثبتش فقط فکر کنی....

امروز صبح دیدم تو اون یکی تاپیک بارداری در مورد علائم و ضربان قلب سوال می کنی 

بابا هنوز خیلی زوده برای علائم.... می شه کلا بیخیال باشی و به هیچی فکر نکنی؟

باور کن اینجور فکر و خیالا برای خودت و نی نی ها سمه!

ببخشید که پریدم وسط و دعوات کردم ولی واقعا باید اینا رو بهت می گفتم

روز چند پانکچر شدی؟ خوب برا منم چون روز ۱۲ پانکچر شدم میفتاد دو روز قبل پریودیم..... اون دو هفته ا ...

روز 12 دوره ی پریودم

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
ارمغان جان گفتم که زودتر میخوام جواب ر! اماگفتن هرجاهم بری همینه و زمان میبره و زودتر نمیشه آماده ...

آره عزیزم همه این موارد داشتم

راستش من ۲۴ آذر مسافر مشهد بودم اونجا آز دادم آزمایشگاه پردیس غیر آز پروتئینc که گفتن میفرستن تهران بقیه فردا آماده میشه

عزیزم شما هم اندو داری؟ یا برای تشخیص رفتی؟

اره عزیزم، برا تشخیص رفتم‌، گفت اندومتریوز عمیق داری، برا بعضیا کیست میشه برا بعضیا تو‌عمق پیشرفت می کنه، سونوی داپلر هم‌نوشته با چندتا ازمایش دیگه

@تورک_آنا     سلام مگه میشه همزمان با پانکچر،هیستروخراش کردوقبل انتقال هم پی آرپی؟

والا نمیدونم اما فکر کنم یکی دو مورد تو همین تاپیک از دوستان شنیدم...

ولی مطمئن نیستم درست یادم مونده یا نه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
روز 12 دوره ی پریودم

پس مثل من بودی عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون و همچنین شما دوستای خوبم....من میدونم شما ها خیلی قوی هستید. میدونی من خیلی مشکلات داشتم و ...

اره عزیزم‌منم همین طور،خدا  خیلی بزرگه و‌بخشنده است ، من اسپرم شوهرم ضعیف بود بار دار نمیشدم، همیشه فکر می کردم اخه چرا، اما حالا که فکرشو‌ می کنم میبینم اگه باردار میشدم احتمال سقط شدنش زیاد بود و‌من‌واقعا این یکی رو  در تحمل خودم‌نمیبینم

اره عزیزم‌منم همین طور،خدا  خیلی بزرگه و‌بخشنده است ، من اسپرم شوهرم ضعیف بود بار دار نمیشدم، ه ...

حکمت کار خدا اینجاست که معلوم میشه.....

عزیزم برا همینه من تاکید دارم برا هر کاری پیش متخصصش باید رفت.... من از وقتی پریود شدم زجر کشیدم و ...

ممنون‌آنا جون امیدوارم‌همیشه شاد و‌سلامت باشی، اما راستش از عملش میترسم مخصوصا اینکه دکترای خوب مثه خ ز ع ل ی دیگه نیستند

نیلا جون همون جوری بود که توصیفش کردم؟ من که خیلی دوسش دارم بیش از اندازه مهربونه و مثل دوست باهام ...

اره در عین مهربونی و توجه اما خیلی مقتدر و‌محکم حرف می زد، همه چی رو‌از روی ماکت برام‌توضیح داد البته من زیاد حالم‌خوب نبود درست نفهمیدم ، انقدر که سر سونو‌درد کشیدم، موقع معاینه هم باهام‌حرف میزد که دردم‌کمتر شه و خودم‌رو‌شل کنم، به نظرم برخوردش خیلی خوب بود ، ممنونم ازت😘🙏🌺

ط ر ا ز ی نیلو رو قبول داره..... من یه سری نیلو یه سری هم ابن سینا انجام دادم هر دو رو قبول داشت... ...

یه جا شنیده بودم بودم مسیح دانشوری هم انجام میده  چقدر طول می کشه جواب دادنشون  به نظرتون فردا تو ابن سینا  بهشون بگم میخوام بیام مطب ؟منشی یه جوری گفت مریض های این سینا رو تو مطب نمی بینه که الان نگران شدم که بگم یا نه