2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047635 بازدید | 684621 پست
بچه ها موبايل منو توقيف كردن😅 براهمين دستم نيس كه بيام پاسخ دوستاي گلمو بدم، ولي گااااهي خيلي گير م ...

مهیا جون انتقال دادی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام عزیزان، میشه بگید اندومتریوز چیه ؟ چه طوری تشخیص داده میشه و درمانش چیه

عزیزم آندومتریوز یعنی بافت آندومتر جایی ک نباید رشد میکنه برا بعضیا از طریق معاینه یا سونو و بعصیام فقط با عکس یا حتی فقط با هیسترو لاپرا مشخص میشه بستگی ب شدتش داره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم الهی شکر😍😍 خیلی مبارکت باشه عزیزممم با ظهیری انجام دادی؟ بار اولش جواب داد؟ چقد خوشحال ش ...

مرسى عزيزدلم

نه ايران انجام ندادم همين جا انجام دادم و انتقال سوم خداروشكر مثبت شد

ممنونم ازت ان شاءالله همه منتظرها دلاشون شاد بشه و همه باردارها هم دوران باردارى راحتى رو بگذرونن🙏🏼🌸🌸

ممنونم عزیزم . انشاالله . خدا رو هزاران بار شکر انشاالله شما و بقیه دوستان هم بزودی خبر مثبت شدن نتی ...

عزیزم میشه بپرسم چیکارا کردی ک مثبت شدی؟و  مشکلتون چی بود؟

عزیزم  وقتی می ریم مطب برای پانکچر و انتقال باید کجا بریم

عزیزم‌ شما همون سه شنبه برو ابن سینا ویزیت شو،اگه دارویی آزمایشی چیزی نیاز بود برات خانوم دکتر مینویسه...

همونجا میتونی به خودش بگی من دوست دارم بیام مطبتون ادامه بدم و از این حرفا... ببین چی میگه.

نوبتت رو که از مطب گرفتی،بلاخره اونجا بری میبینت و میشناست دیگه.

در مورد مدارک پزشکیتم،ما تو مطب همه چی دست خودمونه.. میبریم دکتر که میبینه واسه خودش مهمارو یادداشت میکنه وبرگه رو میده به خودمون.

حالا تو اونجا بگو میخام از مدارکم کپی داشته باشم برای خودم.بعد بگیر پروندت رو کپی بزن.

چون کلا پروندت رو نمیدن ببری با خودت که.

در مورد شلوغیم،اخر وقتا معطلیش کمتره.من بوده گاهی بعد نیم ساعت رفتم گاهی بعد دوساعت.

مطب که بری،کارای پانکچر و انتقال و هیسترو و اینجور چیزا بیمارستان آبان انجام میشه.

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
بچه ها موبايل منو توقيف كردن😅 براهمين دستم نيس كه بيام پاسخ دوستاي گلمو بدم، ولي گااااهي خيلي گير م ...

خب راحت بخواب ..

من که عادی میخوابیدم ...

فکر نکنم اشکالی داشته باشه کش دادن ..

انشاالله که به زودی میای و خبر مامان شدنت رو میدی گلم ...🐣🐤🐥🐦

اخ اخ دختر.دقیقا عین‌من شدی!من روزی که پانکچر شدم وقتی به هوش اومدم دل درد داشتم که مسکن زدن بهم.و ش ...

عزیزم چند روز نبودی😍

من که اولش درد نداشتم یهو روز بعدش دردم شروع شد روز انتقال انقد تعدادمون زیاد بود که پشت هم انتقال میداد اصلا سونو نمیکرد من که رفتم داخل خودم گفتم آقای دکتر من دل درد شدم ولی الان یکم بهترم😐 اونم گف پس بزار اول سونوت کنم سونو که کرد گف بهتره دو ماه صبر کنی،

نمیدونم چم شده بود دیدی که اتاق عملشون چه برو و بیایی داره انقد استرس گرفته بودم که وقتی گف پاشو بی چون و چرا گفتم چششم😅

چه زود پری میاد پس منم منتظرش باشم😶

ان شاالله که برامون خیر باشه و به زودی آماده اومدن نی نی بشیم😍

الحمدالله❤
سلام دوستان خوبین. میگم مامان سبحان ۷  بازم بارداره. بارداریش طبعیه یا بازم انتقال داد. اخه یج ...

سلام عزیزم شما خوبی؟بله طبیعی باردار شده خدا رو شکر.انشالله بارداری طبیعی شما هم میبینیم

سلام دوستان واسه ازمايش ايمني اون cd ها اگه تب كرده باشيم در حد يه روز ، بايد صبر كنيم چند روز بعد ب ...

عزیزم فک کنم تبت ک قطع بشه دیگه مشکلی نباشه

سلام

دوستای گلم

دیروز رفتم بیبی چک خریدم اما نزاشتم شوهرم بفهمه.دیشب بعد از دو هفته تازه اولین بار بهم گفت من مطمینم 100 درصد بارداری 😢😢😢😢من فقط سکوت کردم؛صب موقع نماز بیبی چک رو گذاشتم منفی بود😓 خیلی ناراحت شدم اصلا به شوهرم هم هیچی نگفتم حتی برای اولین بار موقع رفتنش هم نتونستم بیدار بشم تا الان تو تخت بودم😭😭😭😭😭😭باور کنید اصلا تو این دو هفته حتی یک کلمه در موردش حرف نزده بوده که من تو فکر نرم دیگه دیده منم چیزی نگفتم فکر کرده مثبته😢

سناریا# من تا پریروز همش احساس خیسی داشتم مثل لوسیون بدن حتی ترشح سفید هم داشتم از دیروز قطع شد....کلا حالم بد میشه از تاثیرات منفی داروهای هورمونی رو بدنم....انشاله تو مثبت باشی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام دوستان من امروز باید هیسترو‌ میشدم ولی بعد از اینکه از اتاق عمل بیرون اومدم گفتن که موفقیت آمی ...

سلام بهارک جون،قبل هیسترو عکس رنگی نگرفتی؟دکترت کیه ؟چسبندگیا رو دستکاری کردن و نتونستن بردارن؟