2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047649 بازدید | 684621 پست
عزیزم اگه هزینه پنج تومن برا پانکچر و انتقال بوده نه نمیگیرن.... انتقالت فرش هست؟

نه گلم فریز ، حدود ده روز پیش پانکچر شدم و هایپر دکتر گفت دو دوره پریود شدی یعد بیا مطب که معاینه شی و مشکلی نبود انتقال بدی ، فقط میگم خدایا امسال عید بازم با چشم گریون نباشم خودت دلمو شاد کن

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای آزمایش تیتر بتا باید ناشتا باشم؟

نه عزیزم ناشتایی نمیخواد.....

هر ساعتی بخوایی میتونی بری برا تست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان خوبین؟منو یادتون نرفته که؟😅میگما من الان ماه دومه دارم ال دی میخورم ماه قبل آزمایش ذخیر ...

عزیزم ذخیرت سر جاشه تا تخمکگذاری و تخمکگیری نداشته باشی سر جاشه.....

عزیزم از الان رژیم هایپریو شروع کن.....

گوشت و مرغ و ماهی بخور....

آب زیاد بخور....

سفیده تخم مرغ آب پز بخور لااقل از دو سه تا از امروز شروع کن و با شروع آمپولات بیشترش میکنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم برات دعا میکنم خدا دلت رو لبریز از شادی ونه🍃🍀 و بی صبرانه منتظرم تا با خبر خوب بیای و دل همم ...

ممنونم گلم .انشالله کارای شما هم عالی عالی پیش بره .شما هم خبرای خوب بیای و بدی عزیزم .🐣🐤🐥🐥

خوشحالممممم که حالتون خوبه 😘🥰جای شکر داره فسقلیلاتم جاشون خوبه نگرانشون نباش خدا بخواد دکترا کاره ...

فدای تو دوست مهربون .

توکل بخدا ..

انشاالله مامان شدن خودت گلم به زودی🐣🐤🐥🐦

نه گلم فریز ، حدود ده روز پیش پانکچر شدم و هایپر دکتر گفت دو دوره پریود شدی یعد بیا مطب که معاینه شی ...

عزیزم معمولا روز پانکچر هزینه پانکچر و انتقال رو مبگیرن و اگه انتقال کنسل بشه هزینه انتقالو بر میگردونن البته خوب اگه هزینه فریز با هزینه انتقال یئر به یئر بشه شاید برنگردونن...

حتما برات دعا میکنم عزیزم انشاالله لطف خدا شامل حالت بشه و به مراد دلت برسی❤️

انشاالله .خدا به هممون کمک کنه ..

تو هر مرحله ای هستی گلم همه کارات عالی عالی پیش بره انشاالله 

به امید خدا که نی نی رو سالم بغل میکنی عزیزم. شما بارداری گلم بچه ات هم در پناه خدا سالم و سلامته شک ...

ممنون گلم ..

اره واقعان اگه اون بخواد همه چیز درست میشه ..

توکل بخدا ..

انشاالله که شما هم تو کارات موفق باشی عزیزم 💚💛💜

آنا جون حتما زنگ‌میزنم، شما یادته روز چند سیکل رفتی برای سونو تشخیصی آندو‌متریوز؟

عزیزم والا من فکر کنم چون با معاینه برام تشخیص دادن سونوی تخصصی نداشتم....

دقیق یادم نیست فقط یه سونویی برا کلیه و کلی نوشتن که فکر کنم روز خاصی مد نظرشون نبود....

سلام بچه ها استراديول خارجي و ايراني از نظر تاثيرش با هم خيلي تفاوت داره؟

آخه هر چي ميگردم خارجي گيرم نمياد

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
عزیزم فدات بشم خدا شاهده به فکرتم و همش برا شادیت دعا میکنم.... دوستاتم پیگیرت هستن و بفکرتن..... ...

ممنون آنا جونم .از خدا هر چی میخوای بهت بده ..

که همیشه اینجا دلسوزتر از خواهر بودی و هستی برای همه ..حرفات رو روزی چند بار میخونم ..

و انرژی میگیرم ..

توکل بخدا ..انشاالله که میامو خبرای خیلی خوب میارم .صد در صد با دعای شما دوستان مهربونم ..

اره انوکسا 4000 و اسپرین.دارم ..

بازم ممنون که به یادم هستین ..

التماس دعا از همگی ..🌻🌻🌻🌻🌻

انشاالله که امسال عید بهترین عیدت میشه عزیزم .مطمئن باش 😎😎

خدا از دهنت بشنوه عزیزم بخدا همین که میبینم باز عید نزدیکه قلبم به درد میاد ، انشاله امسال همه با دلخوش و شکم قلبمه عید رو جشن بگیریم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊