2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047633 بازدید | 684621 پست
سلام آنا جون خوبین ببخشید یه سوال داشتم قرص فیمیبیون 2ک یکیش کپسوله یکیش قرص هرروز باید از هرکدوم 1د ...

هر روز هر دورو بخور....

شیافم تا وقتی شرایطت استیبل بشه داری.....

دکترت میگه ولی هر ویزیت که میری بپرس و یاداوری کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اون دکتری که اورژانس فرستادم پیشش گف علائم هایپری نداری چون اونایی هایپر میشن که تعدا تخمکاشون بالا ...

عزیزم تعداد تخمک ملاک نیست تعداد فولی ملاکه.....

یکی میتونه حتی با یه تخمک هایپر بشه بستگی داره چند تا فولیکول تحریک شده بوده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی خیلی مراقب خودت باش.... ایشالله هر ۴تاتون به سلامتی بعد زایمان میایین خونه و مامان باباشون همی ...

قربونت برم اناجون چشم

با دعای شما ان شاالله😍🤗😘😘

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
سلام عزيزم💕منم خوبم خداروشكر سومين انتقالم مثبت شد🙏🏼🌸 ان شاءالله بقيه دوران بارداريتو به بهترين ...

ای جانم الهی شکر😍😍 خیلی مبارکت باشه عزیزممم

با ظهیری انجام دادی؟ بار اولش جواب داد؟

چقد خوشحال شدم برات

عزیزم دوتا پسر به به ..ایشالا ک خودت و پسرای گلت سلامت باشید  صبا جان زایمانت کی میشه ب سلامتی ...

قربونت عزیزدلم😘 

اره باهمیم احتمالا

اما خب دوقلویی زایمان زودتر میفته معمولا

ان شاالله اخر بهمن احتمالا

ممنون عزیزم😘 راجب نزدیکی یچی گفت ولی واقعا تو اتاق عمل یجوری بود من اصلا متوجه نشدم که گفت داشته ب ...

اخ اخ دختر.دقیقا عین‌من شدی!من روزی که پانکچر شدم وقتی به هوش اومدم دل درد داشتم که مسکن زدن بهم.و شیاف.ولی بعدش تا روز انتقال هیچ مشکلی نداشتم.یعنی ۱٪ هم فکرنمیکردم شکمم آب اورده باشه.روز انتقالم سونو کرد گفت یکم توی رحمت مایع آزاد میبینم.انتقال ندم بهتره.برو پریود دومت از روز ۲ روزی سه تا استرادیول بخور و روز ۱۴ بیا.به منم هیچی جز استرادیول نداده.لابد لازم نبوده عزیزم.منم ۴-۵ روز بعد پانکچر پریود شدم.اونکه‌میگی درمورد نزدیکی گفته بهت گفته این سری تا پریود نشدی نزدیکی نداشته باش.بخاطر مایع ازاد توی رحمت‌گفته!به منم گفت نداشته باش.اما فکرکنم ماه بعد مشکلی نباشه.انتقالمون می افته با هم 😆😍 من همش منتظرم ببینم بچه هایی که انتقالمون با هم بود کدومشون ننه شدن😆الان یه هفته شده.از بین همشون فقط من انتقالم کنسل شد و یکی دیگه که دختره روز پانکچر دکتر بهش گفته بود کنسله‌چون ۱۸ تا تخمک گرفته بودن ازش.ولی من ۱۲ تا تخمک گرفتن ازم.فکر میکردم بالای ۱۵ هایپر میشیم.در هر صورت من اولش بدجور غصم گرفت ولی بعد به فال نیک گرفتم و برگشتم شهرمون😆 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

سلام بچه ها.این مدت زیاد نشد سر بزنم.کلی صفحه نخونده دارم!ان شاالله که همه ی اونایی که انتقال دادن با خبر بتای مثبت بیان و اونایی که مثبت شدن هم به سلامتی نی نیشونو بغل‌بگیرن و اونایی که قراره وارد سیکل شن هم به زودی انتظارشون به پایان برسه و طعم مادر شدنو بچشن😘😍

ثمین جونم شما که نیازی نداری به حرفای ما ولی خواهش میکنم منفی فکرنکن.انرژی مثبت برای خودت و جوجه هات میفرستم.آرامش مهمترین فاکتوره.خودت خیلی بهتر از ما میدونی عشقم😘به امید مامان شدن خودت و بقیه بچه ها @samin11    

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام تورک آنا جان من امروز رفتم برای انتقال دوم بهم ال دی داد با قرص فمیبیون با آ اس آ با امپول دیفر ...

عزیزم فمیبیون داری همون فولیک هست توش....

آ اس آ آسپرینه خوبه به خاطر داروها داده که غلظت خونو بالا میبرن.....

آزاتم خوبه تقریبا مهما هستن غیر از جهشهای ژنی مربوط به ژن غلطت خون.....

یعنی بازم دمش گرم که اینارم نوشته.....

فقط عزیزم برا انجام این آزها نباید آسپرینو بخوری که!!!!

عزیزم  وقتی می ریم مطب برای پانکچر و انتقال باید کجا بریم

عزیزم ط ر ا ز ی عملاشو آبان انجام میده.....

بچه ها به نظرتون‌من فردا حضوری برم‌ابن‌سینا بهم‌وقت ویزیت با دکتر پادمهر رو‌میده؟ اخه دارم‌وارد سیکل ...

عزیزم زنگ بزن ببین اصلا فردا هست؟

اگه بود برو شاید بتونی ویزیت بشی.....

سلام دوستای گلم. من از وقتی اندومترین ها رو اضافه کردم به داروهام ترشحاتم خیلی آبکی شدن یعنی مثل آب ...

شیاف رو رکتال میذاری؟

سلام دوستان من امروز باید هیسترو‌ میشدم ولی بعد از اینکه از اتاق عمل بیرون اومدم گفتن که موفقیت آمی ...

عزیرم خوب اگه با هیسترو نتونستن احتمالا فعلا سیکلت کنسله تا شرایطت اوکی بشه....

نگراننباش ایشالله چسبندگی ای اگه باشه به زودی حلش میکنن حتی شاید بتونی طبیعیم باردار بشی....

دوستای گلم یه سوال دیگه هم دارم برای شما آ اس آ موقتی حذف شد یا کلا قطع شد؟؟ دکترم به من گفت قطع کن ...

والا من که نداشتم چون بهم نمیساخت....

انوکسانمم قطع شد مشکلی پیش نیومد البته بعد غربال اول مجدد انوکسانم شروع شد.....

عزیزم میگم هزینه با دکتر طرازی چه جوری میشه خیلی بیشتراز  ابن سینا هست آخه من چون تعیین جنسیت د ...

عزیزم اون زمان (۹۴) من یادمه یه تومنی فرق داشت الانو نمیدونم.....

آنا جون این لک باز داره مثل جریان قبل میشه سرشب که میشه قطع میشه الان انگار نه انگار من ی عالمه لک د ...

عزیزم میفهمت که چه قدر تشابه بهت استرس میده اما باور کن این دفعه فرق داره نتیجه!!!!!

ان شاءالله این دفعه دیگه مامانیو نه ماه بعد به سلامتی بغلشون میکنی.....