2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047650 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی توی سونوی عادی متوجه شد پزشک؟

تو سونو گفت كيست اندومتريوز داري دكتر البرزي كه رفتم هم سونو كرد هم mri فرستاد

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
ثمبن بد به دلت راه نده...اصلااا به دفعه های قبلی فکر نکن

اصلا متوجه نمیشم دفعه پیشم همینجوری بود از 11صبح شروع میشه تا 7غروب.پاکه پاک میشم اخه دلیلش چیه اونو نمیفهمم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه من هیچ کاری نکردم.... اصلا دنبال هیچ علامتی نیستم😉 الان از دستشویی رفتن میترسم😥که مبادا علایم ...

انشالله که مامان شدی .من دوروزه همش احساس میکنم خیسم.دیشبم ۳/۴باربیدارشدم ازتکررادرار

سلام بچه ها تیتر بتای من ۲۸۶ شد به لطف خدا برای همگی برآورده شدن حاجاتتون رو آرزو میکنم همه چی دست خ ...

خداروشکر انشاالله همه یروز خبر خوششون رو بزارن خیلی مواظب خودت و نی نی جونت باش

خدا برایم کافی است
سلام آنا جون خوبین ببخشید یه سوال داشتم قرص فیمیبیون 2ک یکیش کپسوله یکیش قرص هرروز باید از هرکدوم 1د ...

سلام به همه دوستان عزيز ، عزيزم من سري قبل كه باردار بودم فميبيون ٢ رو يك روز قرص صورتي رو ميخوردم و يك روز هم اون كپسول امگا ٣ رو ، پروژسترون رو هم بگذار خود دكترت بگه كي قطع كني .

سلام بچه ها تیتر بتای من ۲۸۶ شد به لطف خدا برای همگی برآورده شدن حاجاتتون رو آرزو میکنم همه چی دست خ ...

واي عزيزم نميدوني چه قدر به يادت بودم و برات دعا كردم ، توي ت ل گ ر ا بهت پيام دادم آنلاين نبودي كه جوابم رو بدي اومدم اينجا ازت خبر بگيرم ، واقعا خيلي خوشحال شدم خيلي زياد . مباركت باشه و گواراي وجودت . 🌸🌸🌸

اصلا متوجه نمیشم دفعه پیشم همینجوری بود از 11صبح شروع میشه تا 7غروب.پاکه پاک میشم اخه دلیلش چیه اونو ...

گلم روز چند انتقالی.....منتظر خبرای خوبتیماااااا حق ندار  نا امید باشیاااا فقط خوش خبر باش

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

سلام دوستان خوبین؟منو یادتون نرفته که؟😅میگما من الان ماه دومه دارم ال دی میخورم ماه قبل آزمایش ذخیره تخمدان دادم ۹/۵ بود که رنج آزمایشگاهم تا ۹/۸۵ رو نرمال زده بود،من پلی کیستیکم حالا میخوام ببینم کار خاصی میتونم  انجام بدم که جلوی هایپر شدنمو بگیره؟از کی؟چون تقریبا دو هفته دیگه ال دیم تموم میشه و ان شاءالله وارد سیکل میشم،ال دی تاثیر داره تو پایین ذخیره تخمدانم؟