2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047702 بازدید | 684621 پست

سلام آنا جان، من سه شنبه پانکچر داشتم دیروز باید انتقال میدادم ولی از روز قبلش یهو دل درد شدید شدم رفتم اورژانس سونوم کردن گفتن آب آورده بهتره انتقال ندی،

منم صبر کردم دکترم بیاد خودش نظر بده دردم بهتر شده بود ولی بازم سونو کرد گف همون بهتره صبر کنی دو بار دیگه پریود شی بعد بیای،

گف از روز دوم پریودیت قرص استرادیول بخور روز ۱۴ بیا،

حالا سوالام 😶 بنظرتون من قرصای متفورمینی که قبلا میخوردم ادامه بدم؟ تو این دو ماه باید جلوگیری داشته باشم؟ مثلا دارویی نباید میداد که تو این دو ماه دیگه تخمک آزاد نشه؟

مثلا اون ماهی که میرم برا انتقال اگه تخمدان ها فولیکول آزاد کنن برا انتقال مشکلی به وجود نمیاد؟

الحمدالله❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آنا جون خوبین ببخشید یه سوال داشتم قرص فیمیبیون 2ک یکیش کپسوله یکیش قرص هرروز باید از هرکدوم 1دونه بخورم یا 1روز ازکپسول ی روز از قرص؟

شیاف پروژسترونو دکتر گفت ادامه بدم چون یکم جفتم پایینه شما میدونید تا کی باید مصرف کنم یا خود دکتر باید بگه؟؟

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
سلام آنا جان، من سه شنبه پانکچر داشتم دیروز باید انتقال میدادم ولی از روز قبلش یهو دل درد شدید شدم ر ...

اون دکتری که اورژانس فرستادم پیشش گف علائم هایپری نداری چون اونایی هایپر میشن که تعدا تخمکاشون بالا ده تا باشه واسه من زیر ده تا بود نمیدونم چی شد یهو انقد درد شدیدی گرفتم، دارو هم فقط استرادیول داد

الحمدالله❤
سلام آنا جان، من سه شنبه پانکچر داشتم دیروز باید انتقال میدادم ولی از روز قبلش یهو دل درد شدید شدم ر ...

امپول نداد؟اصولا باید امپول دیفرلین میداد بهت چون منم 2ماه بعد پانکچر انتقال دادم امپول داد ک تخمک ازاد نشه

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
امپول نداد؟اصولا باید امپول دیفرلین میداد بهت چون منم 2ماه بعد پانکچر انتقال دادم امپول داد ک تخمک ا ...

نه عزیزم نسخه شو که نگاه کردم فقط استرادیول نوشته،

یکی از خانمایی که اونجا بود گف بمن چندماه پیش آمپول هم داده بودن، بهمینخاطر موندم چجوریاس!

شما خیلی حالتون بد بود؟

الحمدالله❤
نه عزیزم نسخه شو که نگاه کردم فقط استرادیول نوشته، یکی از خانمایی که اونجا بود گف بمن چندماه پیش آم ...

ن فقط روز اول خونریزی داشتم ک بستری کردن ی ساعت  اینا بعدش اومدم خونه

هرلحظه خدارو شکر😍😍😍😍
ن فقط روز اول خونریزی داشتم ک بستری کردن ی ساعت  اینا بعدش اومدم خونه

من اون لحظه حالم خوبه خوب بود طوری که به خانم تخت کناریم میگفتم نکنه برا منو پانکچر نکردن!

ولی فردا شبش که خونه بودم طوری شدم که کمرم صاف نمیشد فقط گریه میکردم وحشتناک بود حس میکردم شکمم داره پاره میشه!

الحمدالله❤
من اون لحظه حالم خوبه خوب بود طوری که به خانم تخت کناریم میگفتم نکنه برا منو پانکچر نکردن! ولی فردا ...

شما هایپر نیستی چون منکه هایپر بودم خیلی بهوش اومدم درد داشتم تا مسکن زدن و شیاف حالم خوب شد

بچه ها من رفتم جوجه ها رو اوردم برام دعا كنين توروخدا هركي توصيه اي داره ممنون مبشم بگه عطسه ميتو ...

ای جوووونم...جیگر جوجه هاتوووووو...محیا اناناس یادت نره...سعی کن عطسه محکم نکنی...همه اش نخواب...یه چرخی بزن...دستشویی فرنگی استفاده کن...سعی کن حتمااااا چیزای ملین بخوری تا یبوست نگیری...شیافاتم سر موقع بذار...ایشالله که جوجه ها سفت بغلت میکنن

شما هایپر نیستی چون منکه هایپر بودم خیلی بهوش اومدم درد داشتم تا مسکن زدن و شیاف حالم خوب شد

الان با این شرایط که هایپر نیستم بنظرتون احتیاج به آمپول نداشتم؟ همون قرص کافیه؟

الحمدالله❤