2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047703 بازدید | 684621 پست
عزیزم من عکس رنگی و سونوهام نشون نداد.... حتی آزم.... اما آندومتریوز شدیدا لگنمو درگیر کرده بود... ...

انا جون تو دوره مجردی درد پریودی داشتم اما الان خیلی کمه ،این میتونه گزینه اندمتریوز رو رد کنه ؟ درد لگنی هم ندارم

madar88#   کجایی بیا خبری بده آنا جون از مادر خبر نداری؟

سلام 

ممنون که به یادمی عزیزم ..

یلدای همگی مبارک باشه ..انشاالله که خوش گذشته باشه به همتون . 🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉

من یه هفته ای نت نداشتم ..

فعلا صبر کردم .چون جنینم رشد داشت .و علائم بارداری دارم .

و از نظر علمی تا 12هفته وقت هست برای تشکیل قلب ..

فعلان صبر کردم ..

درد و خونریزی و لک و ...فعلن ندارم ..

و علائم بارداری بیشتر شده ..

توکل بخدا ..بعضی ها رو دیدم که مثل من دکترا گفته بودن داروهاتو  قطع کن .ولی طرف قطع نکرده بود و دو هفته بعد رفته بود .همه چیز خوب بوده ..

با دکتر هم مشورت کردم .گفت تا وقتی درد و خونریزی نداری صبر کن .بعد یه سونو بده ..

توکل بخدا ...انشاالله همه چیز خوب پیش بره ..

شماها درک میکنید که من چه حالی دارم .الان یه کم بهترم .چند روز پیش دیونه داشتم میشدم .

حال الان من حال خوبی نیست .بین زمین و هوا .بعد این همه تلاش و سختی ..😐😐😐

فقط دنبال ریسمان نازکی .پوسیده ای .حرفی .کلمه ای ..که بهم یه سو، نور و امید بده ..هستم ...

اینجا بودن کسایی  که دکترا گفتن بچه اتو بنداز مشکل داره .و ننداخت الان سالم به دنیا اومده.فکر کنم روشا بود..یادمه چقدر تو دو راهی بود و میگفت چیکار کنم ..پس خدا بخواد میشه .بقول آنا جون اون بخواد هر چیزی ممکنه ...

برای تک تکتون دعا میکنم ..

دوستان ...🌷🌷🌷🌷

برای من  بلاتکلیف هم دعا کنید .خیلی محتاجم .که خدا برام معجزه کنه و بچه هامو بعد این همه سختی

(که شماها فقط درک میکنید چی میگم ) بهم ببخشه و سالم باشن .سالم به دنیا بیان ...

انشاالله با خبرای خوب بیام ..

التماس دعا از  تک تکتون ...❤❤❤❤❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پی ار پی سلول های بنیادی خودت هس ک احیا میشه رو پوست برا جوانسازی رو مو برا کچلی رو رحم برا خ ...

من براساس تجربیات که تو مرکز ناباوری از دوستان پرسیدم .که پی ار پی کرده بوده .

با اونا که خراش داه بودن .

خراش بیشتر برای انتقال تاثیر داشته و مثبت شده ..

من خودم هم پی آر پی کردم ولی منفی شدم .

البته بدن هر کسی فرق داره .

ولی من بر اساس تجربیات دوستان گفتم ..مرکز هم خراش رو ترجیح میده به پی آر پی ...

عزیزم  چه علایمی داری برای لوپوسلوپوس دست وپات هم بیحس میشه

سلام عزیز بیشترین علائم من گزگز دست و پا و بعضی وقتا بی حسی پا ،دو سه بار تنگی نفس شدید، دو تا سقط بدون تشکیل قلب داشتم و برا بار سوم باردار بودم که دکتر بیماریم رو تشخیص داد سومی و چهارمی هم قلب تشکیل نشد و سقط شد هر چند سر چهارمی همه دارو ها رو داشتم به جز سرم ای جی ای وی ،در اخر هم متخصص زنان گفت مشکلات ایمنی تو هفته های 13 به بالا باعث سقط می شه نه زیر 10 هفته ،بعد همسر از دی اف ای داد شکستگی اسپرم داشت به نظر دکترم علت تشکیل نشدن قلب به خاطر مشکل همسرمه حالا نمیدونم چقدر اطلاعاتش درسته

سلام  دخملا کسی بوده از قبل از انتقالش آنوکساپارین براش تجویز شده باشه؟؟

من مشکل انعقادیم زیاد نبود .

ولی چون سه تا انتقال منفی داشتم 

اینبار از دوم سیکل انتقالم .بهم انوکسا 4000دادن 

آناجون من دیگه اعصابم داره خراب میشه توی زندگین همچین چیزی ندیدم انگار پوست کهنه ازم بالک میاد اخه این چیه .

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام  ممنون که به یادمی عزیزم .. یلدای همگی مبارک باشه ..انشاالله که خوش گذشته باشه به همتون ...

😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خیلی خوشحال شدم از دیدن پستت و امید قشنگت😘😍...  

انشاله از سمت خدا نور خیلی زیادی بسمت بیاد و آرامش بهت بده....

منتظر اینم بیایی خبر خوش از نینی ها بدی😋😙

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
آناجون من دیگه اعصابم داره خراب میشه توی زندگین همچین چیزی ندیدم انگار پوست کهنه ازم بالک میاد اخه ا ...

پاشو برو دکتر.....آنقدر اعصاب و روان خودت رو بهم نریز....

یه آش دوغ(اگر برات خوبه البته )درست کن بخور انشاله خوب بشی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

خانمها واسه انتقال بازم هزینه میگیرن؟؟ من واسه پانکچر ۵تومن حدودا پرداخت کردم واسه انتقالم میگیرن؟؟؟

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خانمها واسه انتقال بازم هزینه میگیرن؟؟ من واسه پانکچر ۵تومن حدودا پرداخت کردم واسه انتقالم میگیرن؟؟؟

اره عزیزم اینجا حدود 1.5 میگیرن

من مشکل انعقادیم زیاد نبود . ولی چون سه تا انتقال منفی داشتم  اینبار از دوم سیکل انتقالم .بهم ...

ممنون عزیزم.

من نمیدونم مشکل انعقادی دارم یا نه ولی دکترم از قبل از انتقال بهم داده...

امیدوارم نتیجه بخش باشه

ایشالله که بشی الهامی جونم...وای چقدر عاااالی میشه🌸🌸🌸❤🌸❤🌸🌸

ممنونم مهربونمم دعاهای شما بهم ارامش میده خدا اجرتون بده🌹❣️💖

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
این مثبته؟

عزیزمم مثبته که🤲🤲🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍خدایا شکرت تبریک میگم اگر بدونی کله صبحی چقدر خوشحال شدم 😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
سلام  ممنون که به یادمی عزیزم .. یلدای همگی مبارک باشه ..انشاالله که خوش گذشته باشه به همتون ...

توکل بخدا همین که ناامید نشی خودش یه قدم به سمت مادر شدنه ما همگی سختی کشیدیم واسه مادر شدن هر کسی به طریقی پس همه درکت میکنیم که چقدر سخته ولی ناامید نشو از خدا میخوام دلتو شاد کنه 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....