2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
نه عزیزم میرسند نگران نباش.... خوب ستروتاید رو زدی که خوبه جلو آزاد شدنو میگیره و به بقیه هم فرصت ر ...

ممنون آنا جان

امروز فهمیدم که روز تخمک کشیم دکتر چوبساز نیست و دکتر تهرانی نژاد بجاش انجام میده

کسی میدونه تهرانی نژاد چطوره؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من کیست انقدری بعد پانکچر داشتم با یه دوره ال دی رفت.... نگران نباش.....

اناجون بجای ال دی میخوام روکین بخورم ایندفعه اشکال نداره؟تاثیرش یکی هست؟چون ال دی زیاد بهم.نمییسازه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم چرا من خبر دارم.... دوستان پیگیر بودن ولی چون ازش اجازه نگرفته بودم چیزی نگفتم.... متاسفانه ...

خدا دلش اروم کنه...همش تو.فکرش بودم میدیدم چندوقته نیس  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم گفتم که من داشتم و سر و مر و گنده جلوتم.... فکرای بد نکن....

ممنونم از لطفت آنا جون راستش خیلی سختم بود بهشون وابسته شدم و بسته آخر جنینام بود انشاالله خدا به منم فرزند سالمی بده دختر شما رو هم حفظ کنه

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....
ممنون آنا جان امروز فهمیدم که روز تخمک کشیم دکتر چوبساز نیست و دکتر تهرانی نژاد بجاش انجام میده کس ...

گلم من چهارشنبه دکتر چوبساز پانکچرم کرد ، اما توی مطب میگفتن دکتر تهرانی گاهی تخمک کشی میکنه ، کار هردوتاشون بیسته خیالت راحت ، اتفاقا دوتا از دوستام با پانکچر دکتر تهرانی و انتقال دکتر چوبساز الان نی نی دارن ، برو به امید خدا ، امیدوارم عمل خوبی داشته باشی من بعداز یک هفته امروز یکم سرحال بودم

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
بچه ها كسى  از مادر٨٨ خبر داره؟ مى دونين كى بايد براى سونوى مجدد مى رفت؟؟دلم پيششه ان شاءالله ...

یادم نموند کی میره ایشالله فقط خوش خبر بیاد....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر رزاقی و طرازی کجاس مطبشون تو ابن سبنا است؟

ر ز ا ق ی که انگاری رفت از ایران.....

ط ر ا ز ی مطبش صفحه پنج اطلاعاتش هست....

ابن سینام میره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان هزینه ازمایش انعقاد و ایمنی چقده؟

عزیزم الانو نمیدونم حدودای بک و خورده ای هست....

آنا جون اگر ممكنه صفحه آز ها رو بگين من ميخوام دوباره تكرارشون كنم و بعد دوباره انتقال بدن شم ...

عزیزم من تورک هستم، تورک آذربایجان ولی ساکن تهرانم....

آزارو برات الان میذارم....

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

نننننننننننننننننننننننننننننننننننننه😓😓😭😓😭😭😓😭😓 مرجانوآسمان خودمون؟؟؟ ای خدا.. آخه چرا..& ...

بله عزیزم خودشه....

براش دعا کنین خدا با یه معجزه دلشو شاد کنه....

اناجون بجای ال دی میخوام روکین بخورم ایندفعه اشکال نداره؟تاثیرش یکی هست؟چون ال دی زیاد بهم.نمییسازه

عزیزم نمیدونم....

اگه پایه هر دو یکی باشه فکر کنم بشه، اما با دکترت مشورت کن حتما....

ممنونم از لطفت آنا جون راستش خیلی سختم بود بهشون وابسته شدم و بسته آخر جنینام بود انشاالله خدا به من ...

عزیزم فدات....

ایشالله یه دونه همین سری بهت میده، یکیم مثل پسرم رو هوا و با معجزه بهت میده....

عزیزم شاید بی بی چکت خراب بوده.... به نظرم یه سر برو آز بده.....

احتمالا سه شنبه دیگه که وقت دکتر دارم یباره  برم آزمایش بدم که مطمین بشم هرچی باشه نشون میده

پارسال روز ۳۵ پریود هم آز دادم‌نشون نداد ولی هفته بعدش بیبی چک یه خط خیلی کمرنگ نشون داد!

ممنون آنا جون انقدر وقت میذارخدا حفظت کنه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812