2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به اميد خدا دارم ميرم آز دوم 

خدايا هيچ كسو ناميد نكن🤲🤲🤲🤲😔😔

ته دلم اميد دارم و از خدا ميخوام براي همه معجزه كنه و يه فرشته نازو بهتونو بده

و خدايا براي منم معجزه كن ميدونم فقط و فقط تو بخواي ميشه 😔

دوستون دارم بچه ها و با وجود شما ها آدم انرژي ميگيره ،برام دعا كنيد لطفا😘

عزیزم من پنج سانتی هم داشتم.اونم چندتا ...با یه دوره ال دی برطرف شد.نگران نباش. سیکل بعد پانکچرت بو ...

نه سارا جون شهریور پانکچر شدم...تا  پریود دوماه پیشم.ک سونوشدم کیست نبود گفت رحمت عالیه ولی بخاطر ی سری مشکلات دیگه سیکلم عقب افتاد ک تو این دوماه کیست زدم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه انا جون.میخواستم ولی دکترم قبول نکرد.گفت تو نازایی داری.جنین هاتو هدر نده..میگه یکی بیار.نهاایتش ...

سارا منم.همینجور شده بودم بعد عمل..افسردگی گرفتم.طوریکه کلا منصرف شده بودم.از بچه اوردن کلا فکرای عجیب غریب میومد توذهنم همش  عزیزم داروها بی تاثیر نیس اینهمه هورمون وارد بدنمون شده روح وروان ادم اثرمیذاره..ولی دیگه خیلی رو خودم کار کردم الان پرانرژییی وباانگیزه دارم میرم جلو..ک اینم فعلا هی انتقالام هرماه ب دلایلی کنسل میشه.. تو هم نگران نباش حالت ب مرور بهتر میشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزان و مادران عزیز شما که دامنتون با فرشته های اسمونی سبز شده خواهشا خیلی خلاصه از سیر درمانتون بگ ...

عزیزم برای آناجون وبقیه بچه ها دوستای جدید وقدیم اصلا فرق نداره خودماهم یه روزی برای باراول پاگذاشتیم تواین تاپیک ،آناجون سوالارو به ترتیب میخونه وجواب میده،اما خب سوال شما خیلی کلیه اگه نگاه کنی همین الان حداقل ۳۰،۴۰نفریم که داریم درمانمونو پیگیری میکنیم ،وهرکدوممون راه طولانی رفتیم،هرکدوم پزشکا وموسسه های متفاوت رفتیم ،یکی ازیه پزشک نتیجه میگیره یکی دیگه نه،مثلا خودمن بادکترکشاف ۳تاانتقال منفی داشتم ولی مامان طاها باهمین دکترخدا روشکرالان دومی روهم بارداره،یادکترطرازی که آناجون سومین انتقالش باهاش مثبت شد ولی ۲تاانتقال دیگش باهمین دکترمنفی شد،الان روند کاراکثرپزشکا شبیه به هم هست،تواین راه اگرمیخوای بهترین نتیجه رو بگیری اول توکل به خدا داشته باش بعد استرستو کنترل کن وبعدهم دنبال علت ناباروریت باش،اگر میتونی آزمایشای ایمنی وانعقادی رو بده،طبع بدنتو بشناس واگرغلبه طبعی داری اون روبه تعادل برسون،ان شاء الله که به نتیجه میرسی.

والبته صفحه اول تاپیک خلاصه درمان خیلی ازبچه های تاپیک هست ،شماهمون صفحه ۱رو مطالعه کنی کلی اطلاعات بدست میاری

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

سلام

دوستای گلم لطفا هر وقت تونستید برای من دعا کنید ....

من از الان دلشوره افتاده به جونم تا هفته دیگه که ایا بالاخره نتیجم مثبت میشه☺ یا خاله پری میاد 😣هر کاری میکنم اصلا بیخیال بیخیال بشم نمیشه.....

خیلی استرس بیخود اومده سراغم......راستش دوس دارم مثبت بشه😓

گفتم اگر خدا صدای منو نشنوه حتما صدای شماها رو میشنوه..

انشاله بحق زهرا همتون نتیجه هاتون مثبت بشه....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنون دختر فروردین، من مشکلم مشخص شده ایمنی انعقادی  و همسر شکستگی دی ان ای   اما می خوام ...

همسر آنا جون شکستگی دی ان ای  لب مرز داشت،  خودشم مشکلات انعقادی وایمنی روهردورو  داشت که خدا روشکر بعدازاین که مشکلاتش روشد  انتقالش مثبت شد وحتی بعدازاون به صورت طبیعیم باردارشد،امابرای شکستگی دی ان ای یه سری نکات هست که رعایتش میتونه آثارمثبت داشته باشه که توپست بعدی تجربیات چندتا ازدوستان بااین مشکلو برات میذارم

سلام دوستای گلم لطفا هر وقت تونستید برای من دعا کنید .... من از الان دلشوره افتاده به جونم تا هفته ...

عزیزم روز چندمته امروز؟کی ازمایش داری!

تجربیات آزیتا .

ببینید چیزی که من متوجه شدم کسانی که شکست دی ان ای دارن ، رادیکال آزادشون بالاست. ما جواب همسرم رو به چندتا دکتر نشون دادیم و همشون اولین سوالشون این بود شغلت در رابطه با مواد شیمیاییه؟؟؟ که البته برای همسرم نیست.

و این که بیشترین تاکید همه ، استفاده از آنتی اکسیدان هست. چیزی که منو خیلی نگران کرد تو این زمینه. این بود که وقتی رادیکال آزاد تو بدن بالا میره درواقع ریسک کنسر هم بالاست. بنابراین انگیزه ای خیلی بیشتر از بچه دار شدن بهم داد که بخوام رادیکال آزاد رو پایین بیارم.

اینم بگم هرکدوم از ماها احتمالش هست رادیکال آزاد تو بدنمون بالا باشه حالا آقایون یه آزمایشی دادن که این توش مشخص شده. ماها این آزمایشو ندادیم.

بنابراین بطور خلاصه دوتا کار اصلی باید انجام بشه. اول کم کردن هرچیزی که رادیکال آزاد داره که البته بیشتر با عنوان "سرطان زا" ازش اسم می برن.

دوم بالا بردن آنتی اکسیدان ها

من همسرم چندتا عادت بد داشت که تا 80-90 درصد کمشون کرد. یکی سیگار. یکی چای و یکی هم قند و شیرینی. اینها تغییرات اساسی بود. که انجام داد.

مورد بعدی سرخ کردنی هست که اینم بعد از سیگار از همه مهمتره. تا جایی که تونستیم رعایت کردیم. مگر اینکه جایی مهمون بودیم و دیگه نمیشد کاری کرد. البته رعایتش واقعا سخته . خب انوع کوکو و کتلت و سیب زمینی سرخ کرده به طور کلی حذف شد البته من قبلا هم کم درست میکردم. اگر غذایی نیاز به پیاز داشت واقعا با کمترین حرارت ممکن درست کردم و فقط یه تفت دادم نه اینکه انقدر طول بدم تا پیاز قهوه ای بشه. به جز اون بیشتر سعی کردیم پختنی مصرف کنیم.

تایم آشپزی بالا میره وقتی رو شعله ی خیلی کم آشپزی میکنیم ولی واقعا ارزش داره.

بعد اینکه مصرف آنتی اکسیدان رو بالا بردیم. البته اوایل کار چون فصل تابستون بود راحت تر بودیم هم انواع میوه های متنوع بود هم اینکه تو فصل تابستون میشه یه وعده رو سالاد خورد ولی خب تو زمستون به خاطر طبع سرد هوا زیاد سالاد مصرف نمیکنیم. تو همون تابستون حدود 10 روز خامگیاهخواری کردیم. و بعدش تا جایی که میشد میوه زیاد مصرف میکردیم.

آنتی اکسیدان به صورت دارو هم مصرف کردیم: ویتامین ث - کیوتن- سلن پلاس

اینم تجربه یه کاربردیگه

سلام به همه
بچه ها من خیلی خوشحالم گفتم بیام به شماهم بگم.
همسرمو هفته پیش گفتم دوباره بره آز بده که ببینم اصلا سیکل شروع کنم یا نه
جوابشو گرفت شکست دی ان ای رسیده به 15 یعنی اومد تو رنج مجاز :)
نمیدونید چقدر خوشحالم واقعا همش خداروشکر میکنم. از همه ی دوستان بخصوص آناجون و لیلا جون و لاله سرخ عزیزم که کلی توصیه های خوب همیشه داشتن خیلی ممنونم و براتون بهترینها رو آرزو میکنم.
تا یکماه پیش که چند بار آز داد به 25-30 رسیده بود که دکترش اجازه ی میکرو داده بود. ولی الان دیگه کاملا اومد تو رنج.
البته متاسفانه مورفولوژیش صفر هست هنوز . اینهمه دارویی که میخورده هیچ تاثیری روی مورفولوژی نداشته. الان 5 ماهه داره پروفرتیل زینک سلنیوم کیوتن رویال ژل ویتامین ث و .... میخوره ولی مورفولوژی تکون نخورده.
ولی از اهمیت دی ان ای همینو بگم که با مورفولوژی صفر هیچکس به ما نگفت آی وی اف نکنید ولی دی ان ای که بالا بود دکترها قبول نمیکردن آی وی اف کنن. هرچند اون آزمایش رو خودمون با کمک دوستان کشف کردیم که باید انجام بدیم وگرنه دکترها ننوشته بودن برامون.
خلاصه اینکه منم وارد سیکل شدم دعام کنید دوستان

ازیتا جون شوهرت چه داروهایی مصرف کرد؟ و پیش کدوم دکتر رفتید؟  
عزیزم داروهایی که مصرف کرد رو نوشتم تو پست صفحه ی پیش : پروفرتیل، زینک پلاس. سلن پلاس. ویتامین ث. کیوتن . رویال ژل و ....
ولی اگر منظورتون برای پایین اومدن دی ان ای هست اون دارو نداره فقط با تغییر سبک زندگی پایین میاد که دو سه روز پیش کامل توضیح دادم: کم کردن استفاده از مواد شیمیایی- سرخ کردنی - سیگار و ....و بالا بردن استفاده از آنتی اکسیدانها
دکترش هم هم دکتر امی رجنت ی و هم دکتر ص اح ب کشاف.

عزیزم طب سنتی اسمش طوریه که آدمو یاد داروهای گیاهی میندازه ولی واقعا انقدر محدود نیست. داروی گیاهی هم مثل داروهای شیمیایی به هرحال نباید زیاده روی کرد.
بهترین نسخه ای که این دکتر من به کسایی که طبعشون سرد بود میداد این بود که هرروز صبح ارده با شیره بخورن. یا ارده با عسل. به همین راحتی. و البته خیلی از این خوردنیهای اینطوری حالا من دقیق همش یادم نیست. برای سردی  معده هم بارهنگ و عسل میداد.
شما میگی درازمدت. حرفتون هم کاملا درسته به هیچ وجه مدت طولانی نباید مصرف کرد این درمان هم دوره داره به هرحال. و دکتر دوره موردنیازش رو میگه.
الان برای مشکل شما طبیعیه که باید از سردی دوری کنین. و گرمی بخورین حالا هرچی که به طبعتون میسازه و اذیت نمیکنه. ولی اگر درمان فوری میخواین من واقعا پیشنهاد میکنم پیش دکتر طب سنتی ویزیت بشین. دکتر ص ر ا ف ا ن واقعا عالی هستن تو این زمینه. چندوقت پیش هم تی وی نشون میداد یه پسربچه 5 ساله اروپایی که هیچی نمیتونست بخوره و دوسه سال بود همه جور درمانی براش کرده بودن و همه جای دنیا برده بودن و براش چقدر خرج کرده بودن و چه اسمهای عجیبی که روی بیماریش نذاشته بودن، اومده بود ایران و با نسخه ی دکتر خیر ا ن دی ش و دکتر ص ر ا فان خیلی راحت و با هزینه ی کم درمان شده بود. برای همین تو ذهنم بود گفتم به شما هم بگم

عزیزم در مورد رحم سرد اولا پریود با لک شروع میشه نه خون قرمز.....

من زیر شکمم معمولا سرد بود به خصوص موقع پریودی....

رنگ خون معمولا تیره و قهوه ای و بعضا سیاه بود......

قرمز روشن و شفاف نبود....

عزیزم من برا درمانش چون طبع و رحمم هر دو سرد بود کلا سردیجاتو حذف کردم و فقط گرمی خوردم یعنی لب به سردی نزدم......

آب سرد و یخ رو کلا حذف کردم و حتی آب ولرم میخوردم......

شال و جوراب و شلوار پشمی پوشیدم حتی تابستون......

موقع پری حموم نرفتم و خودمو نشستم فقط پاک کردم......

سخت بود ولی با تند تند عوض کردن لباسام تحمل کردم.....

بعد حموم و ن ز د ی ک ی تا یکی دو ساعت آب نخوردم......

بعد ن ز د ی ک ی بلافاصله خودمو نشستم.......

اینارو رعایت کردم و به مرور خودم متوجه اصلاح طبع و درمان رحم سردم شدم.......

به مرور دیگه سردی زیر شکم و واژنمو حس نکردم......

راستی من باد واژن شدیدم داشتم با رعایت همینا خوب شد......