2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
من مامان جووون🤗🤗🤗🤗🤗 تولوخدا بیا😍😘 آی ام دوستت دارم😁😍❤❤🍀🍃☘

جیگر ما بیشتررررررر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آتريسا جونم ، داشتم پستها رو ميخوندم كه پست شما رو ديدم و كلي هم خوشحال شدم عزيزم ، من خيلي به ...

پس سلاااااااااام ویژه به مامان یک عدد فرشته کوچولو و یه تو دلی معجزه ی جانانه🌷🌹🌼🌸🌼🌹🌷خداااااااای من چقدر این خبر هیجان انگیز فوق العاده و مسرت بخشه...وااای خدااایااا پس احتمالا یه سبحان کوچولو موچولو تو راهه....عزیزم مهرسااا خانوم عجب پاقدمی داره الهی که همیشگی باشه خانوم خانومااا خیلی زود هوس همبازی کرد خدااا هم سریع به حرفش گوش داد...فدای شیطنتاش پرنسس گل گلی🌸💐🌸💐

واااای افسون جان چه خبر عزیزم انشاا... که خوش خبره خیلی به فکرشم ایشون هم مثه من چندین بار منفی زو تجربه کرده خداااایااا خودت کمک کن بهمون

مرسی از دعای ناب تون در حقم مخصوصااا با یه معجزه جانانه...شما که رو دست آنا خانوم بلند شدی....احسنت بر شماااا...و چقدر سوپرایز دلچسبی😍😚😍😚به قول انا جون گوارای وجود...تبریک میگم هزاران هزار

چقدر من ذوق زده شدم خدااایااا

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدااایاااا چقدر من خوشبختم😍😍😍😍اصلا عجیب ذوق زده شدم....خواهش میکنم شما خانوم تر از این حرفهااا ه ...

منم بیصبرانه منتظر خبرای توپتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
۹ دی مگه حماسه داشتیم😁😁😁😂

؟؟؟؟.....

منم بیصبرانه منتظر خبرای توپتم.....

انشاا........پیش به سوی موفقیت

آنا جون وااای چقدر این خبر دلنشین بود عالی بود سوپرایز سال بود یه کلاام😄😄😄یعنی بلههههه مامان از شما زرنگ تر هم داریم.....اصلا همش دارم فک میکنم سبحان کوچولووو تو راهه مهرساا خانوم هم کم کم به راه رفتن می افتهه...عجب معجزه ای خدااا خیلی زود دعای مهرسااا جون رو برآورده کرد و مامان سبحان عیالوار شد درست مثه شما آنا خانوم گل گلابتون💐💐💐

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
پس سلاااااااااام ویژه به مامان یک عدد فرشته کوچولو و یه تو دلی معجزه ی جانانه🌷🌹🌼🌸🌼🌹🌷خدااااااا ...

واقعا مهرسا خانم خدا رو هزار بار شكر خيلي خوش قدم بود هنوز به دنيا نيومده بود خدا رو شكر بالاخره بعد از چند سال كه دنبال يك خونه بزرگ و خوب بوديم قسمتمون شد و خريديم و بعد هم كه اومديم داخل اين خونه خدا رو شكر ديد جا زياده به خدا گفت من اينجا تنهايي حوصله ام سر ميره زودي خدا براش يه دونه همبازي فرستاد . 😍😍😍  تازه با اومدنش بابا جونش هم كه ٢ سال بود منتظر خبر بازنشستگيش بود بالاخره بازنشسته شد و فعلا فقط دربست در خدمت مهرسا خانم و بنده و كوچولوي تو دلي هست . ❤️❤️❤️ان شا الله شما و افسون جون و همه دوستان ديگه هم بيان و خبر خوش كوچولوهاي خوش قدمتون رو بگذاريد . 🌸🌸🌸😘😘😘

۹ دی مگه حماسه داشتیم😁😁😁😂

وا

میدان ۹ دی داریم 

ولی میدونم شماهم حناسه رو تجدید میکنید

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
احتمالا برا استروژنه.... احتمال داره به لطف خدا باردار باشی و برا بالا رفتن استروژن باشه.....

واقعا؟؟!!!😍

یعنی فردا بیبی بذارم نشون میده؟

فردا روز ۳۵ پریودمه

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
واقعا مهرسا خانم خدا رو هزار بار شكر خيلي خوش قدم بود هنوز به دنيا نيومده بود خدا رو شكر بالاخره بعد ...

ماشااااا......هزار ماشاا...... اتفاقااا یادم بود که پارسال گفتین پاقدم دخترم خونه جدید رفتید..دیگه دخترمون ماشاا....بلند طبعه علاوه بر این همبازی خواسته پدر و مادر هم که دربست در اختیارش ...مبارک باشه بازنشستگی همسر جان...حسابی خوش باشید در کنار هم... انشاا... یک عمر سایه پدر و مادر بالا سر گل دخترتون در کنار 4 تا خواهر برادر اینم شما خواستید یادمه گفتید دیگه سالی یکی تا رسیدن به نقطه آسایش😊😂😄آمین...در ضمن نزنید زیرش که نداریمااااا

نه عزیزم گفته بودم شیرازم.مگه به شما نگفتم؟؟فکر کردم به شما بودم

از روی آدرسهایی که دادید فهمیدم شیراز هستید ☺آخه من اصالتا شیرازیم به خاطر کار شوهرم تهران زندگی میکنم  

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .

ان شالله

ممنون از شما و آنا جون

سلام دوستان ، منو هم به این تاپیک راه میدین ؟ من هم قبل پانکچر هستم ، اسپرم شوهرم فریز هستش، تو مرکز ابن سینا تحت معالجه ام، کسی اونجا مثبت شده؟ الان این ماه بهم گفتن قرص ال ای دی بخورم تا ماه بعد برم برای پانکچر، شماها از روند تون تا پانکچر میگین ؟

ماشااااا......هزار ماشاا...... اتفاقااا یادم بود که پارسال گفتین پاقدم دخترم خونه جدید رفتید..دیگه د ...

واقعا ديگه اونطوري فكر كنم خودم هم تا پايان بازنشستگي يا مرخصي استعلاجي هستم يا زايمان . 😂😂😂😂 برادرم كه هر روز به من ميگه خوش به حالت كلا ديگه سر كار نميري راحت حقوق هم ميگيري خخخ . 🤗🤗🤗