2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
عزیزم فرتیل سی ام رو از کی باید استفاده کنی وچند تا؟

من الا مثلا تو سیکل قبل انتقالم و هنوز پری نشدم اصولا باید از امروز بخورو ولی فعلا نمیدوم بگیرم یا نه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
مرسی هاناجون، با این حساب سیکلم رو تقریبا مث شما انتخاب کردن چون هیچ ال دی یا امپول مهاری قبل سیکل ن ...

یعنی تخمک گذاری داشتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نی نی ندارم😔 ۴اکتورهای انعقادی رو بهم میزنه https://jmums.mazums.ac.ir/browse.php?a_id=193& ...

عزیزم هنوز آز ندادی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمی دونم عزیزم، آپکا نشنیدم، گفتندcross match انگار، برای اینکه ببینن بدن من با جسمهای خارجی مثه اسپ ...

ممنون از توضیحت، نیلا جون دکترتون کی هست؟ هزینه تستون چقدر شد؟ چه شرایطی میخواد ظاهرا نیلو انجام دادی؟ شما سقط داشتی یا انتقال ناموفق؟

ببخشید اینقدر سوال میپرسم،  اخه منم مثل شما فقط یه بسته جنین برام مونده

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
عزیزم من آزهای ایمنی انعقادی رو نیلو انجام دادم شد یکو دویست تقریبا. انعقادی که کلا آزاد بود ۴۴۳توم ...

عزیزم چرا انعقادی آزاده یعنی بیمه تکمیلی قبول نمی کنه 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
بله عزیزم انتقال داده..... ایشالله دعا کنین دیگه این دفعه مامان بشه اونم اساسی.....

ایشالا

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام خانوما خوبید؟من هر روز اینجارو میخونم ولی خودم نمیدونم چی بنویسم چون فعلا دارم ال دی میخورم تا ...

سلام عزیزم

منم هنوز وارد سیکل نشدم

هیچ تجربه ای هم ندارم چیزبدردبخوری اینجا نمینویسم😁

ولی کلی سوال دارم گذاشتم واسه اون موقع.منتظرم باشیدتا ۱۹دی 😁😀

قبل خونریزی. دو آمپول داشتم و یک شیاف. بعد خونریزی یک شیاف دیگه هم اضافه شد. با این وجود لکه بینی قط ...

رویا جون من روزی دو تا امپول با هم دارم. دکترم چیزی برام اضافع نکرد میگه دو تا حداکثره! حتی اسپرینم رو هم کم نکرد. روز یکشنبه ک دکترم نبود پیش یه دکتر دیگه رفتم ک برام پرولوتون نوشت و گفت آ اس ا رو موقتا قطع کنم که پرولوتون هفته ای یکی باید استفاده بسه ترسیدم بزنم چون داروییه ک هفتگی باید بزنم ترسیدم نظر دگترم چیز دیگه ای باسه و بخواد مداخله دیگه ای انجام بده. که بازم گفت نه هیچی نمی خواد! موندم چیکار کنم. دکتر خودم معروف تره اما اون دکتره ب نظرم منطقی تر گفته. دکتر خودم بهش راجغ ب پرواوتون گفتم گفت مال سن شما نیست. چقدر دوز پروژسترون شما بالاست کاش منم یه شیاف اضافه می کردم

قبل خونریزی. دو آمپول داشتم و یک شیاف. بعد خونریزی یک شیاف دیگه هم اضافه شد. با این وجود لکه بینی قط ...

شما کدوم مرکزی و دکترت کیه؟ میدونی چرا از ابتدا دو تا امپول و یه شیاف دادا؟ علت خاصی داشته؟ شیافت ۲۰۰هست یا۴۰۰