2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046462 بازدید | 684513 پست
عزیزم من قبلش دارم. رویا جون شما از کی لک ها وخونریزی هات شروع شد؟ هنوز داری؟؟ چه رنگی هستن بیش ...

یعنی اول درد داری بعد خونریزی شروع میشه؟

من از ۳ آذر خونریزیم شروع شد. هنوزم هست خونریزی دارم وسطش لک باز دوباره خونریزی

اوایل خون قرمز روشن بود اما الان مدتیه قهوه ایه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اما خودمو غرورمو چیکار کنم واقعا بریدم دلم مردن رها شدنتنها بوذن میخواد چون من مشکل دارمباید تحقیر ش ...

عزیز دلم بلاخره یروز همسرت هم کنار میاد با این مسئله‌‌...

آقایون دیر قبول میکنن این مسائل رو. ایشالا دلت آروم میشه❤🍀

تو تنها خانومی نیستی که اینجور جاها رفتی. ماهم هستیم.

ماهمه یه خونواده ایم😙

اما همینکه همسرت تو این راه هزینه میکنه و باهات میاد یعنی دلشم راضیه.حالا با کمی غرغر🙈

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دوستان معنی این تستا چیه؟جوابش خوبه؟

عزیزم اینا یه سری تست عفونی و ویروسی و.... هست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام منم دیروزiuiکردم خداکنه جواب بگیرم.

عزیزم ایشالله جشن مامان شدنتو بگیریم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانمی دکتر دلیلشو نگفت؟

والا گفتن سقط شیمیای..

ارتباط خونی جنین با رحم برقرار شده اما حالا بعلت مشکل انعقادی یا غلظت خون رشدش متوقف شده.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
برای من اینا بود ازها، شما تازگی دادی؟ چون برای منو اول رو رسیدش زده بود ۱۴۹۰ بعد که رفتیم جواب بگیر ...

عزیزم من شهریور انجام دادم.

ولی همینجوری که نگاه کردم فاکتورهارو .. انگار چندتایی از شما اضافه اس.. برای همون گرونتر شده. همون آزمایش کراس مچ ک میگین من نداشتم.

دیشب بعدiuiدوباررفتم دشویی کمی خون داشتم دلیلش چی میتونه باشه

عزیزم خوب دستکاری شدی....

نگران نباش....

بعد انتقال تا یکی چند روز این چیزا طبیعیه.....

اره منم فک کنم مشکلم همیناست چون تو دوره انتقال که اسپرین و انوکسا داشتم خیلی حالم‌خوب بود، اصن این ...

خوب عزیزم حتما با دکترت مشورت کن که آسپرین رو داشته باشی🍀

ممنونم، گرم گذاشتن بهتره یا یخ گذاشتن؟

۲ف ساعت اول سرد بعد گرم....

برا همین چون هر روز تزریق دارین امروز که سمت چپ میزنی سمت چپ کمپرس سرد بذار و راست که دیروز زدی کمپرس گرم.....

اوا روز تزریق نزارم گرما رو؟؟؟ الان یه ساعت بعد از تزریق نیم ساعت کیسه اب گرم گذاشتم،، الان چی میشه! ...

عزیزم ایرادی نداره اما بهتره یه روز بعد گرمش کنی....

دوتا فاکتور جدید ر نوشته(بتا فیبروژن   و.  پروترومبین) من حرفم اینه که من که غلظت خون داش ...

حرفت درسته. اما از اونورم میگم خوب لابد دکتر لازم دونسته.

فقط چیزی که من میتونم الان بگم،عزیزم اگه حس خوبی به دکتر نداری بنظرم نرفتن پیشش بهتره.

من خودم اینجوریم.وقتی بادکترم رابطه برقرار نکنم همش احساس میکنم الکی معطلم کرده و نهم نیستم براش.همونطور که دوسال پیش اینجور بود و دکترم عوض کردم.

الان تو تحت نظر عارفی هستی؟

پانکچر داشتی و میخای انتقال بدی؟

گلم مردا اصلا حوصله انتظار کشیدن ندارن مخصوصا اینکه مثل من و تو شوهرامون سالمن و ما مشکل داریم من ا ...

خانمی خب با اینکه از تبریز یک ساعت فاصله داریمنمیذاره تنها هم برم حتی با داداشمم نمیذاره برم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلام ثمین جون خوبی،،،،انتقال دادی به سلامتی؟؟؟

بله عزیزم انتقال داده.....

ایشالله دعا کنین دیگه این دفعه مامان بشه اونم اساسی.....