2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
دلم برای شوهرم تنگ شده😢 سه ماهه ندیدمش😞 من الان شوهر لازم دارم.... یکی بره برای من شوهر بخره.... ...

ای جونم عزززیزم🍃❤🍀

عزیزم اون شوهرای خریدنی خوب نیستن..

همون همسرجان خودت خوبه.. ایشالا کم کم ببینین همو🤗

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
متخصص ایمنی گفت یکم بالاست ،پیش دکتر توکلی نشون دادم نظر خاصی نداد فقط گفت به دکتر عارفی اعتماد کن

دکتر توکلی به من گفت از نظر من شما به هیچ وجه سرم لازم نداری گفتم قطعی صحبت میکنید گفت بله 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید جنین بلاست ینی چی

یعنی جنین 5روزه و آماده لانه گزینی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بله شکر خدا با بتای ۷۰۰ مامان شده....

سلام

دیروز دکتر عکس رنگیمو دید گفت میتونم  این بار پریود شد  شروع کنی.انا گفت رحمت سالم و حرف رحمت خوبه حت  گفت شکل رحمت پهنه و خوبه.....

منم میخوام از امروز شروع کنم بدنمو گرم کنم هر توصیه   ای دارین بهم لطفا بگو عزیزم...طبعم خیلی سرده

داروهامم...روزی دوتا پردونیزولون

یکی ا.اس.ا و یدوفولیک

فرتیل سی ام.....

ب6

هفته ای یک عدد امپول ب12

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
چرا به من نداد پس ازمايشو

عزیزم اگه آزهای ایمنی انعقادی دادی برگه هاتو یه چک کن شاید توش باشه.

منم که آزمایشات رو انجام دادم فک کردم فقط ایمنی انعقادی.اما آنا جون که نسخه رو دیدن گفتن واسه اندو هم هست. دو تا آیتمه.  CA19_9 با  CA125

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ارمغان من سه ماهه دارم ویتامین۶ وب۱۲میخورم وآاس آ،برغلظت خونم.حالا باید چه مدت اینا ر مصرف نکنم بعد ...

سهیلا جون منکه برای آزهای ایمنی انعقادی میخاستم برم،چون قبلش آسپرین و هپارین داشتم.دکتر گفت دو سه هفته ای باید بگذره.

عزیزم هزینش چقدر شد؟  

عزیزم من آزهای ایمنی انعقادی رو نیلو انجام دادم شد یکو دویست تقریبا.

انعقادی که کلا آزاد بود ۴۴۳تومن بقیش هم ایمنی.

دوستمون که ۱۹۰۰شده فک کنم یه سری آزمایش دیگم داشتن.

ولی تو بخوای انجام بدی سی دی مارکرا و دوتا ژن غلظت خونه که همین حدود ۱۲۰۰ میشه.

باید تو یخچال بزاری فکر میکنم تا 20 روز بتونی نگهش داری مال من سر نداشت مثل پنیسیلین بود ولی مایع بو ...

آره الانم تو یخچاله اما درش نقره ای و طوسی داره مث پنیسیلینه اینم درش باز بشه دیگه بسته نمیشه؟باید باز بمونه درش تو یخچال؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
یعنی جنین 5روزه و آماده لانه گزینی

چندمین انتقاله پنج روزه انتقال میدن؟برا اولین انتقال پنج روزه انتقال میدن؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
آناجان همه آزمایشها ر نشون دادم.من خپ انعقادی بودنم (توmthfrدوجهش هرتیزیگوتی و تویpai1یه جهش همو ...

سهیلا جون شاید چون دوتا جهشت مثل هم نبوده خواسته بیشتر بررسی کنه. مثلا من هردو ژنم جهش هترو بود..نمیدونم ها.. شاید حرفم اشتبه کلا. منظورم خواسته بررسی بیشتر کنه.

الان دوباره همین دوتا رو نوشته یا اسم فاکتورهای ازمایش فرق داره؟

ثمین جون چیکار کرد یخانم  کی انتقال میدی

من شنبه انتقال دادم خواهری