2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
سلام. بتای روز اولم حدود ۱۰۰ بود سه روز بعد ۳۵۰  بچه ها حالا چکار کنم؟؟؟؟

خیلی مبارکِ 

خدا رو شکر آیدا جان😍

از الان باید هر روز خوشحال تر از دیروز باشی

باید اینکار رو کنی😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

راستی دوستانی که علاقه دارن از گرید جنین ها وعکسشون ووضعیت اسپرم همسرشون اطلاع داشته باشند می تونند تقاضا بدن بیمارستان که برای بیمه تکمیلی ریز حسابها رو می خوان

من ریز حسابها رو که می خواستم برای بیمه تکمیلی بگیرم با ریز حسابها کپی کل پرونده ی پانکچر رو دادن وتعداد کل تخمکها وتعدادی که بالغ نبودن وعکس جنین ها وآزمایش همسر وگریدها و...همه چی توش بود 

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هستش رو درسته قورت بدیم یا زیر دندون خوردش کنیم؟

واله من همه رو با دندون اسیاب میکنم موقع خوردن😅

تو نت بزن در موردش بیشتر متوجه میشی 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خانمها رویا ازمایش داد همون که جنین هاش فرش بودن ؟؟ الهی که بیایید بگید اره مثبت شده ، من خیلی صفحه ...

بله شکر خدا با بتای ۷۰۰ مامان شده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان نوشابه های  انرژی زا برای وضعیت اسپرم ضرر داره یا نه؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
اخه من هایپر نشدما عزیزم.البته امروز خداروشکر خیلی بهترم.گفتم اگه خوب نشدم زنگ میزنم بیمارستان میگم ...

نه عزیزم برا درد نیست همون معادل پروژسترونه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شا الله قسمت خودت عزيزم و قسمت همه دوستان گلم بشه . 😍😍😍

مامان سبحان دست میزاری رو شکمت برای ما هم دعا کن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام دوستان عزيزم يه كمك من ٨روز پيش نصف امپول hcg زدم و سه شنبه وقت ازمايشمه امروز بي بي چك زدم ي ...

یعنی مبارکِ مامان شدی رفت😍👍

دوستانی که مورفولوژی همسرشون پایین بود ۲ درصد و...میشه بگن دکتر برای همسرشون چی تجویز کرده بود؟

سلام بچه ها  من یه سوال دارم  دیروز پانکچر کردم ظهر گفتن شنبه بیا برای انتقال من یادم رف ...

عزیزم دو روزه هم انتقال میدن....

دوستانی که انتقال من فی داشتن چند روز بعد قطع داروها پریود شدید؟

بچه ها جون یه سئوال دارم از کسانی که جزیره قشم زندگی میکنن

میشه لطفا بگید کی اونجاست...

من حافظه اسمی م تعطیلِ🙄

منتظرم ...

متشکرم🙏🙏🙏🙏🙏🙏

دوستانی که انتقال من فی داشتن چند روز بعد قطع داروها پریود شدید؟

من ۳ روز بعد لک داشتم (۲روز لک بود) بعد به شدت پ ر ی و د شدم

بچه ها با وجود خونريزي ها و لخته ها دكترم گفت امروز برم سونو😔دعا كنيد برام بچه ها.قربون دلتون برم😔 ...

عزیز من

انشالله نینی سالم داری.......

هر چی خیره  پیش بیاد انشالله..........به حکمت خدا ایمان  داشته باش.......