2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046559 بازدید | 684528 پست
بچه ها من همش دارم وزن کم میکنم😕 تو این دو ماه ۶ کیلو کم کردم... مگه تو حاملگی نباید آدم وزن اضافه ...

یعنی اینم غصه داره کاش من جات بودم خواهر خوشا به سعادتت من که فقط باد میکنم مثل بادکنک .دوست دارم خودمو بترکونم خخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم بسلامتی انشالله که مثبت بشی گلم٬٬٬جنین بلاست یعنی. چی؟؟؟

فدات خواهری مرسی .یعنی جنین پنج روزه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چند روز ایرانی خوردم که تو سونو فک کنم روز فک کنم ۱۵ عدد آندومترم ۶ بود که به دکتر هم نگفتم ایران ...

ولی من هربار ایرانی میخورم روز ۱۲سیکل ضخامتم تری لاین و ۱۱بود

فدات خواهری مرسی .یعنی جنین پنج روزه

اهان عزیزم انشالله بحق مادر امام زمان وحضرت فاطمه که دامن تمام بی اولادا سبز بشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خدا رو شکر از شرش خلاص شدی 

واقعا

وقتي به عقب بر ميگردم با خودم ميگم خدا را شكر كه تونستم اين همه سختي و درد رو پشت سر بذارم 

شما هم ivf كردين؟

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
اهان عزیزم انشالله بحق مادر امام زمان وحضرت فاطمه که دامن تمام بی اولادا سبز بشه

الهی آمین

سلام  معمولا تا ماه چند پردنيزولون تجويز ميكنند؟؟ من حقيقتش دارم كم كم ميترسم از عوارضش 😢 ...

عزیزم دکتر ایمونولوژم به من گفت تا هفته ی ۱۲باید مصرف کنی  از هفته ی ۲۸هم دگزامتازون من سی دی دوتاییم مشکل داره 

بچها ببخشید چرا من از وقتی که این امپولای واریو پپتیل رو تزریق میکنم میگم الانه که استخونام خرد بشه بیشترم کمرم وپاهام؟؟؟؟؟؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
واقعا وقتي به عقب بر ميگردم با خودم ميگم خدا را شكر كه تونستم اين همه سختي و درد رو پشت سر بذارم&nb ...

منم ایشالا از ماه بعد داروهامو میگیرم و شروع میکنم، البته من دو ماه پیش هیسترو و لاپارا عمل کردم و وضعیتم مشخص شده دیگه، شما فکر میکنید علت منفی شدنتون بیشتر آندومتریوز بوده؟ 

سلام نیواجان،آمپول اچ ام جی با کارما فرق داره؟

عزیزم فک کنم کارشون یکیه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم کی عمل شدی؟پیش کدوم دکتر؟

٢١مهر عمل شدم 

شيراز دكتر سعيد البرزي

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
سلام  معمولا تا ماه چند پردنيزولون تجويز ميكنند؟؟ من حقيقتش دارم كم كم ميترسم از عوارضش 😢 ...

نگران نباش پردنیزولون تنها کورتنی هستش که از جفت عبور نمیکنه