2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046658 بازدید | 684534 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم و سلام به همه دوستان ، بله خانمي شما يه چند وقت نبودي ، من خدا رو شكر معجزه خدا شامل حالم ...

خدایا شکرتتتتتتتت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم نمیشدم.... همشم میخوردم.... خوب یه سری چیزا هم میخوردم که احیانا نیاز باشه جبران کنه.....

انا جوونم شما کجا با دکتر طرازی ویزیت شدین منظورم ابن سینا یا مطبش؟من امروز ابن سینا وقت داشتم تا برم پذیرش مرکزی کارام انجام شه دکترمم رفت و وقت نشد به من،اونجا کارکناش به همسرم میگفتن حالا چرا با طرازی وقت گرفتی نمیدونم چرا اینجوری گفتن خواستم از شما بپرسم کجا برم بهتره من از طریق شما با دکتر طرازی آشنا شدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
ممنونم از تكتكتون مهربونا.ببخشيد كه اين خبر بد رو بهتون دادم.دكترم هم گفت تمومه ديگه.داروهامو گفت قط ...

عزيزم هم ناراحتم برات و هم خوشحالم كه تونستي با واقعيت كنار بياي اره عزيز دلم راضي باش به رضاي خدا هميشه بگو شايد قرار بوده اتفاق بدتري بيفته خدا نخواسته بيشتر اذيت بشي هنوزم وقت داري دوباره ميري و اينبار جواب ميگيري روحيتو حفظ كن اميدوارم خدا به دلت ارامش بده

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم فدات.... خوبیم.... از خواب دارم میمیرم.... اما باید بیدار بمونم.... وروجکم واکسنشو زده و م ...

الهی بگردمممم.ان شاالله وروجکمون تب نکنه و زود زود خوب شه.مرسی که با وجود مشغله های فکری و وجود دوتا وروجک و کارای خونه بازم تک تک سوالامونو جواب میدی.صورت ماه هردوتاشونو ببوس از طرف من😚

اینم برای خودت که انقد ماااااهی😙😗💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
فدات عزیزم خیلی برام دعا کن همش به جنین دارم 

حتما دعا میکنم

تو هم یه نی نی میخوای دیگه...

خدا بهت ببخشه😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سارا جون یادم رفت ازت تشکر کنم که یادم انداختی به دکتر بگم مولتی ویتامین بده، بازم هر تجربه ای داری ...

فدای تو یاسی گلم...کاری نکردم..چشم حتما ❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم والا من به ترتیب دارم جواب میدم.... احتمالا قبل این پستم جواب دادم.... ولی شما زوزتر منتظر ج ...

ممنون عزیزم جوابمو‌گرفتم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
مرسی عزیزم خداشاهده مرگ رو به چشمم دیدم ما طبقه چهاریم انقدر ظهر جیغ کشیدم از درد همسایه طبقه اول او ...

وای راست میگی.. ناراحتت شدم انشالله زوووود خوب بشی

چه سختِ خدایی

این هایپری هم چقدر دردسر داره 

چه گیری افتادیم کم بودش مثل من یه داستان زیاد بودنش مثل شما یه داستان

خدا خودش بهمون رحم کنه🙏🙏🙏🙏

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی