2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046902 بازدید | 684563 پست

[QUOTE=77084218]نمیدونم الان هشت هفته بودم باید تشکیل میشد. گفت رشد کرده نسبت به هفته پیش .جنین هست .ولی قلب ندید . ...[/QUOT

خواهر  گلم اگر رشد کرده ناراحت نباش ایشاله نینی قلبش میزنه بزودی........امیدت رو از دست نده.....

واقعا دردناکه دردناک ......

حس زن و مرد و علایم ناراحتیشون و احساسات غم در این اوقات باهم فرق میکنه......من چقدر برام سختتر میشه در همچین موقعی شوهرم بگه خب ناراحت  نباش....دوست دارم یکی باشه تو بغلش زار بزنم.......

اینا رو گفتم که عیبی نداره اصلا ....اینجا بیان کن تا از درون بهت فشار نیاد....

خدا تو اوج غم شادتون میکنه ایشاله......

اگر خدا صدامو بشنوه برات دعا میکنم😐

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بازم شرمنده ام.روم سياه اگر باعث ناراحتي و نا اميدي كسي شدم.مهم اينه كه ته اين راه روشنه و دير يا زود براي همه اتفاقات خوب ميفته.حلالم كنيد

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از تكتكتون مهربونا.ببخشيد كه اين خبر بد رو بهتون دادم.دكترم هم گفت تمومه ديگه.داروهامو گفت قط ...

وای چیشده!

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنونم از تكتكتون مهربونا.ببخشيد كه اين خبر بد رو بهتون دادم.دكترم هم گفت تمومه ديگه.داروهامو گفت قط ...

عزیزم واقعا ناراحت شدم 

انشالله خدا بزودی زود با یه معجزه دلتو شاد کنه 

مطمئن باش بهترینا منتظرته

خداجونم شکرت       
بچه ها من از سونو ميام.گفت هيچي نميبينه.احتمالا دفع شده.بچم رفت

الان دیدم

واقعا کلی غم گرفت منو......🙁

خدا ارامش بده ایشاله اینماه طبیعی باردار شی

بازم شرمنده ام.روم سياه اگر باعث ناراحتي و نا اميدي كسي شدم.مهم اينه كه ته اين راه روشنه و دير يا زو ...

انشالله 

من ازخدا میخوام خیلی خیلی زود دامنت سبز بشه 

دوستم تکرر ادرار برای عفونتِ اگر هنوز انتقال ندادی برو داروخانه قرص بتادین بخر بخور خوب میشی اون ق ...

عفونت باید سوزش داشته باشم ولی من سوزش ندارم و ادرارم هم درسته و اینکه آزیترمایسین هم میخورم ی کم یبوست هم دارم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عفونت باید سوزش داشته باشم ولی من سوزش ندارم و ادرارم هم درسته و اینکه آزیترمایسین هم میخورم ی کم یب ...

حتما نباید سوزش باشه

من خودم فقط تکرر میگیرم بدون سوزش و خارش و...

و البته درد تو مثانه وقتی شدید میشه دارم.

این چیزی بود که من میدونستم. 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
حتما نباید سوزش باشه من خودم فقط تکرر میگیرم بدون سوزش و خارش و... و البته درد تو مثانه وقتی شدید ...

مرسی گلم .من فقط تکرر ادرار دارم . هیچوق تکرر ادرار نداشتم فقط دو بار ک باردار بودم تکرر ادرار داشتم ک اون دوتا بارداریامم سقط شد متاسفانه

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خانمها من ظهری تا دم مرگ رفتم از روزی که هایپر شدم دل درد شدید و تهوع وحشتناک داشتم امروز صبح از شدت ...

آخی عزیزم

حتما برات دعا میکنیم دوست جان

گریه نکن...

شدت دردها با گریه بیشتر میشه

بچه های هایپری بیان بهت کمک کنن که چیکار کنی زودتر خوب شی

خدا بهت سلامتی بده با یه عالللللم بچه که این ناراحتی ها رو دیگه اصلا به خاطر نیاری🌺

مرسی گلم .من فقط تکرر ادرار دارم . هیچوق تکرر ادرار نداشتم فقط دو بار ک باردار بودم تکرر ادرار داشتم ...

چه عجیب ا حالا نشنیده بودم

عزيزم از خدا ميخوام خيلي زود و بهترين نحو برات جبران كنه 

خدا پشت و پناهت باشه هميشه ❤️

عزيز دلم خدا رو شكر كه راضي هستي به رضاي خدا ميدونم سخته خيلي سخت من و خيلي از دوستان ديگه هم چنين روزهايي رو گذرونديم ولي خدا رو شكر خدا برامون جبرانش كرده ان شا الله خدا براي شما هم به زودي جبران ميكنه حتما مطمئنم عزيزم .