2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
دوستان نوشابه های  انرژی زا برای وضعیت اسپرم ضرر داره یا نه؟

هر کافئن ایی ضرر داره

تو نوشابه انرژی  هم زیااااد هست

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دوستان چطور تیکر بارداری میگذارید؟؟

عزیزم

مبارکه بارداریت و تیکری که میخوای بزاری

ده سال پیش من رفتم یه جا بنام ابزار در پروفایل نینی سایت بود از اونجا گذاشتم

اما تو این ده سال نینی سایتم پیشرفته شده الان نمیدونم 😆😂ایشاله میان میگن بقیه مامانا

کاش منم زود بیام بزارم دوباره

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون ببخشید من هی سوال میپرسم شرمنده میخواستم بپرسم به نظرتون من میتونم به دکتر پادمهر برای لاپاروسکوپی اعتماد کنم آخه خزعلی تا بعد عید نمیاد آصف جاه هم میگن نیست مطبشم زنگ میزنم کسی جواب نمیده بفهمم کی میاد منم نمیتونم تا بعد عید صبر کنم میترسم وضعیتم از اینی که هست بدتر بشه نمیدونم چه کنم ممنون میشم راهنمایی کنی عزیزم بازم شرمنده.

خدا جونم شکرت...
بچه ها جون یه سئوال دارم از کسانی که جزیره قشم زندگی میکنن میشه لطفا بگید کی اونجاست... من حافظه ا ...

شما قشمی؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
محیا جونم ببخشید ناراحتت کردم..مثل اینکه فقط با جنین های من این کارو کردن..گفت ۵ تاش ضعیف بود فریز ن ...

چقدر بی وحدان 😡اینهه سختی و هزینه دارو از همه مهمتر روحیه سلامتی خوده ادم اخرش بی وجدانا این اینکارو میکنن باید صحبت میکردی تو که پرداخت کردی بحای تو مغز من سوت میکشه😔

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
مرسی عزیزم ..انشاالله شماهم به زودی با اولین انتقال دوقلو قسمتت بشه 😍😍

عزیزم تو قوی هستی ناامید نشو انشالله با اولین انتقال مثبتی 🥰😍

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

ایدا1#  ‍ ‍  عزیزم برو وارد اطلاعات فردی شو تنیظمات فردی  برو پایین صفحه اونجا وضعیت جدید رو وارد کن 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
گلم چ داروهایی ب ضخامت خوردی ؟ 

روزی ۳ تا استرادیول 

۴ ۵ تا دونه گوجه فرنگی هم خوردم یه بار لوبیا پلو درست کردم تو قیمه هامم لوبیا سبز میریختم حالا نمیدونم تاثیر داشته یانه 

خداجونم شکرت       
من چهارشنبه انتقال داشتم از جمعه پروژسترون رو برام شروع کرد یعنی ۵روز قبلش من چون ضخامتم دیر بالا ر ...

برا شما ضخامت چجور بود ؟ منظورم اینه بار اول ک سونو شدین چن بودش و سونو بعدی چن بود ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
روزی ۳ تا استرادیول  ۴ ۵ تا دونه گوجه فرنگی هم خوردم یه بار لوبیا پلو درست کردم تو قیمه هامم ل ...

یعنی برا منم تا س شنبه ۱۸ پری بالا میره ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
واقعا ممنونم که همیشه جوابمو میدین سپاس واقعیتش ته دلم میگم بمونه بعد عید.....چون انتقال بدم منفی ش ...

عزیزم هر کاری انرژی مثبت بهت میده فکر کن اگه از الان تو فکر منفی قبل از عیدی پس بهترت بذاری بعد عید. اما عزیزم چرا منفی بشه به این فکر کن که با مثبت شدنش تک تک لحظه هات قشنگ میشه. با این فکرکه شانس موفقیت بالا میره این کار رو می کنن. مزیت خاص دیگه ای نداره به نظرم.