2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
سهیلا جون تنبلی تخمدان داری؟یا کم کاری تیرویید؟

بریکی از دوستان هست.سنش۴۸ساله.

نه تنبلی داره نه کم کاری تیرویید

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پایبن بودنfsh نشوندهنده تنبلی تخمدانه

Fshمگه ذخیره تخمدان رنشون نمیده؟ 

Lhچندباشه خوبه؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
اگه دکترت اجازه داده بخور.... منظورم اینه سر خود نزنی تو این شرایط بحرانی همه چی خراب بشه.....

آنا جون یعنی روز ده پری ک ضخامتم پنج بودش تا روز هجده پری ک بازم برم سونو یعنی حداقل هشت میشه ؟ یعنی هر چ دیرتر باشه از پری بیشتر بالا میره ؟ اینجا بودن کسایی ک مث من بوده باشن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
انشالله که نتیجه دلخواه رو به زودی میگیری من میدونم کیست مورگالی چی هست اما تا حالا نشنیدم تو لوله ...

مرسی عزیزم پس از اون نوع نیست که عفونت باز برگرده تو رحم؟ اخه دکتر برام برنداشت، گفت برنمیگرده تو رحم 

[QUOTE=77026809]بچه ها طبیعیه که وقتی شیاف میذاری انگار ترشح داری و یکم میاد بیرون؟شماها هم لباس زیراتون کثیف میشد؟! ...[/QUOسلام عزیزم خوبی خب بسلامتی که پانکجرتوانجام دادی انشاا....جشن حموم زایمانت راستی شمابندرعباسی هستی؟

عزیزم دلم ورود به این خونه اجازه نمیخواد.... همینکه اینجارو به خودت متعلق بدونی یعنی صاحب خونه ای.. ...

اختیار داری ممنون عزیزم.التماس دعا دارم از شما و بقیه خانما

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
آنا جون یعنی روز ده پری ک ضخامتم پنج بودش تا روز هجده پری ک بازم برم سونو یعنی حداقل هشت میشه ؟ یعنی ...

عزیزم منم ضخامتم کمه روز۸پریودیم۵.۵یا۶هستش تو هر سیکلم ال دی واسترادیول خوردم که هر دفعه یه مشکلی بود وقطعش میکردن ولی ایندفعه شروع سیکلم با ۱۹تا ال دی و۱۸تا امپول واریو پپتیل هستش٬٬٬که ۱۲تا ازال دیا رو باید میخوردم بعد۷تای بعدی رو با امپولا شروع کردم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
Fshمگه ذخیره تخمدان رنشون نمیده؟  Lhچندباشه خوبه؟

عزیزم ذخیره تخمدان amh هست.fshوlh هم دو تا آیتمن ک تو بررسی ذخیره تخمدان کمک میکنن ولی دقیقش همونamh

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

سلام به همگی

دوستان من یه مشورت میخواستم البته قبلا پرسیدم ولی کسی جواب نداد

ببینید من سه بار انتقال ناموفق(با طرازی) داشتم الان فقط یه بسته جنین دارم تو بیمارستان آبان،برای هر سه بار هم ایمنی و انعقادی دارو داشتم و کیفیت جنین هام خوب و بلاست بودن، به نظرتون ایندفعه پیش کی انتقال بدم؟ کدوم پزشک غیر از طرازی بیمارستان ابان انتقال میده؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت