2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
عزیزم انشاالله همه چی خوب پیش بره و نی نی های تپلی و خوشگل و سالم قسمتت بشه

عزیزم مشکل شما چیه که میکرو کردید ؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه‌ها یه سوال.من‌امپول ازادسازیو ۱ شب زدم.الانم نزدیکای ۱ هست‌،اگه از این ساعت بگذره و عمل کنن ایرا ...

فکر کنم یه ساعت تاثیر نداره...  

اصلا فکر خودتو درگیر نکن.....فقط الان فکر کن کلی تخمک ازت بکشن😅

ربع ساعت مونده به یک....مگه شلوغه؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم مشکل شما چیه که میکرو کردید ؟

الهام یه چی بگم.....ناراحت نشیا

کاش امضات رو عوض میکردی آخه خیلی دلم میگیره هر بار میبینمش باور کن اشک میاد تو چشمم....

هر جور بهتره برات این نظرم بود 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
به من یادش رفته بود اووابوست بده😒 منم داشتم ولی اون ماما گفت وقتش گذشته.بازم باید تکرار کنی.هزینه ی ...

اره ایشالا، ماه بعد، فعلا داروهامو میخورم، صبحشم تازه رفتم سونوگرافی پیشش، گفت اندومترت 6 هست وسه خطی عالی، تخمداناتم خوبه ولی فولی ها اندازش 8تا 11😑روز دوازدهم بودم، بعدش گفت میخوام از ماه دیگه سونوگرافی رو بسپرم به یه دکتر دیگه، گفتم وای چرا؟ گفت گردن درد شدید دارم، گفتم ایشالا خودتون بهتر میشید میاید، من غیر از شما به هیچکی اعتماد ندارم🤣🤣کلی هندونه زیر بغلش گذاشتم، حالا باهام دوست شده 😂

فکر کنم یه ساعت تاثیر نداره...   اصلا فکر خودتو درگیر نکن.....فقط الان فکر کن کلی تخمک ازت بکش ...

چشم.اخه نمیدونم کی عمل شم.فکرکنم دکتر تازه اومده!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

موقع تخمک کشی چطوریه؟!برام سوال شده......🤔

بعد چرا کسی که شوهرش مشکل نداره باز جنین فریز میکنه...؟مگه نمیشه تخمک فریز کرد؟

به من یادش رفته بود اووابوست بده😒 منم داشتم ولی اون ماما گفت وقتش گذشته.بازم باید تکرار کنی.هزینه ی ...

بعد یه دختره رو دیدم با ای وی اف بار اول جواب گرفته بود پیشش، گفت کلا 5تا تخمک داشتم، 4تاش جنین شد، بعد ازش سوال میپرسیدم هیچی نمیدونست، مثلا میگفتم ذخیرت چند بود؟ میگفت نمیدونم کدوم بود ذخیره، گفتم جنینات گريد چند بود، گفت من اصلا تو فکر اینچیزا نبودم😂یاد تو افتادم گفتی هر کی کمتر میدونه بهتره🙁چهار ماهش بود، گفتم چرا باز میای پیش این دکتر، گفت خودشم میگه دیگه پیش من نیا ولی من تا لک میبینم باز میام 😆

عزیزم دفعه ی پیش رو اصلا نپرسیدم ایندفعه خودشون گفتن ۵ هست نگران نباش گلم انشالله حتما بالا میبره ! ...

روز س شنبه آینده . الان استرادیول و اکویین و رازیانه و پنج انگشت و شیر سویا هم از امروز خوردم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم من انتقال قبل آسپرین و هپارین تو کل ۱۴ روز داشتم و حتی دکترم گفت هپارین رو کلا باید ادامه بدی ...

مرسی عزیزم

منم موندم چکار کنم مخصوصا ب 12 رو......

تهرانم نیستم خودمو سریع به دکتر برسونم