2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
چی رو متوجه نشدی گلم؟؟

عزیزدلم اول‌نفهمیدم چرا نی نیت سقط شده

بچه ها گفتن.خیلی ناراحت شدم.ان شاالله به زودی خدا برات جبران کنه و ایندفعه به سلامتی بغلش‌بگیری😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بگو مامان بزرگ عزیز آنا میگه خیالت تخت باشه..... به جای این فکرای به فکر سیسمونی باش..... بگو عمرا ...

الهی دورت بگردم که‌انقد ارامش میدی به آدم😍😘😘اره بهش میگم😆😙التماس دعا دوستای خوبم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مامانامون سه چهار طبقه بالا پایین کردن +م شدن ۸ تا که چیزی نیست.... نگران نباش اصلا.... فقط ...

چشم پس رعایت میکنم و لاکپشتی میرم😘

عیبی نداره.... بهتر از اینه بدون تخلیه میرفت.... چون هر چی بیشتر بمونه و تخلیه نشه کیفیت پایین میا ...

انا جونم لازم نیست اونجا بگه که تخلیه ش چند وقت قبل بوده؟میگم شاید نمونش خوب در نیاد با این فاصله.پریشب بوده اخه

حالا ماها که انقدر درگیر ورزشیم بعد زایمانمون میخایم بخوریم بخابیم صدوبیست کیلو شیم ها...😆😆 منم دک ...

از دست تو😁 منم همینجوریم میگم بزا حسابی تمیز کنم😀 

اون ۱۴روز طاقتم نمیاد دست نزنم ب خونه ک.. منی ک هرروز گردگیری جارو میکنم...

شوهرم میگه خودم همه کارارو میکنم.. اصلا من نکردم کارگر‌. اصلا کارگر پیدا نشد بزا دوهفته هم خونه ی ما پلشت باشه😅😅😂😂

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
توام مثل منی بخدا😂😂😂یعنیا بعضی‌وقتا حس هیچکاری نیست.نزدیکای موعد پریودم که میشد مامانم حساس میشد ...

‌کلا نزدیک پریود که میشه همه جوگیر میشیم میفتیم به جون خونه😉😁 بعد شبم آی دلم آی کمرم😑😐

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اتفاقا اون روز داشتم با خودم میگفتم کاش یه جریمه ای چیزی برا هر کلمه با انرژی غیر + در نظر بگیریم... ...

من موافقم😍😍😍 جریمه ها پای من... بگم هر کی چیکار کنه😁😂😎😎😎

من موافقم😍😍😍 جریمه ها پای من... بگم هر کی چیکار کنه😁😂😎😎😎

اهل پارتی بازی هستی دیگه؟😂😂پای من گیره

باران جون داروهای خودمم فمیبیون 1 و ب 6 و ب 12 و آسپرین....هپارینم بعد انتقال داد زینک و ای بعصی رو ...

عزیزم من انتقال قبل آسپرین و هپارین تو کل ۱۴ روز داشتم و حتی دکترم گفت هپارین رو کلا باید ادامه بدی تا آخر.

این دفعه ب۶ و ب۱۲ دارم که هنوز انتقال ندادم ببینم چی میگه.

من امپولا رو که قطع کردم بعد ده روز فقط لکه بینی پیدا کردم چون جنینم رشد کرده بود حتما بایر قرص واسه ...

اگر  در مورد سقط سوال داری...

من دوبار سقط کردم بدون دارو بار اولش 7 ساعت خونریزی و تکه های بزرگ دفع میشد بعد یه روز در حد پریودی بعد خوب شدم

اما بار دوم خیلی کم بود خونریزیم فقط یک ونیم روز.....همین..

دکترم حتی سونو نکرد چون بتام کاملا کم شد گفت دفع شده همش....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام خانما خوبید, من فردا باید برم تست بتا, چند روزه پاهام درد میکنه میتونم قرصای کلسیم یا ویتامین ا ...

آفرین ایشاله بتای تپل مپل

خدایی بیبی چک نزاشتی؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم من انتقال قبل آسپرین و هپارین تو کل ۱۴ روز داشتم و حتی دکترم گفت هپارین رو کلا باید ادامه بدی ...

شما قبل انتقال اولتون آزمایش ایمنی انعقادی نداده بودی؟ اخه میخواستم بدونم هپارین واسه چی بوده؟ پس چرا همه هپارین ندارن؟ چقدر سوال😆